Breaking

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων: Αξιοποίηση Προγράμματος Απασχόλησης Μακροχρόνιων Ανέργων ηλικίας 55 – 67 ετών

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αξιοποιεί το Πρόγραμμα «Επιχορήγηση για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών», του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, που υλοποιείται μέσω του ΟΑΕΔ (βάσει της υπ’ αρίθμ. 42119/15.07.2020 πρόσκληση).

Πρόκειται για ένα αξιόλογο πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα σε εννέα (9) συμπολίτες μας, μακροχρόνια ανέργους να ξεκινήσουν εργασία από την 1η Σεπτεμβρίου 2021, θεμελιώνοντας το δικαίωμα συνταξιοδότησης, αφού με αυτό τον τρόπο συμπληρώνουν τον αριθμό των ενσήμων που απαιτούνται.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε: «Δίνουμε ιδιαίτερη αξία για ανθρώπους της πόλης μας, ανέργους που μπορεί να ανήκουν και σε ευάλωτες ομάδες, καθώς λόγω ηλικίας και μειωμένων προσόντων δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στην επανένταξη στην αγορά εργασίας, με αποτέλεσμα σε κρίσιμη ηλικία να στερούνται το δικαίωμα συνταξιοδότησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου