Breaking

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Νοσοκομείο Πάτρας: Ανεμβολίαστοι το 87% των νοσηλευομένων – Έκκληση Τζουβελέκη για εμβολιασμούς

Έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν απευθύνει στο Facebook ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Αργύρης Τζουβελέκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζουβελέκης σε ανάρτησή του ανέφερε πως το 87% των νοσηλευόμενων ασθενών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών είναι ανεμβολίαστοι.

“Εμβολιαστείτε όσο ακόμα τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά έναντι του επικρατούντος στελέχους. Εμβολιαστείτε να πάρουμε τις ζωές μας πίσω”, αναφέρει ο κ. Τζουβελέκης, καθώς από τους 131 ασθενείς (η ανάρτηση έγινε στις 20 Αυγούστου), οι 114 είναι ανεμβολίαστοι.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Και επειδή μας αρέσει να μιλαμε ΚΑΙ με τα δικά μας δεδομένα το 87% των νοσηλευομένων μας στο ΠΓΝ Πατρών στην Β Covid /Πνευμονολογική Κλινική από 01/06/21 ως σήμερα ειναι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ… Επαναλαμβάνω, το 87%!!!και αυτο δεν ειναι ΜΟΝΟ στο San Diego, το Chicago, το Λονδίνο, το Μόναχο , τη Μελβούρνη, το Τόκυο, τη Μαδρίτη…αλλά ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ειναι ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ αγαπητέ Πελοπονήσσιε….εμβολιαστείτε όσο ακόμα τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά έναντι του επικρατούντος στελέχους…εμβολιαστείτε να πάρουμε τις ζωές μας πίσω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου