Breaking

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΚΕΛΕ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021

Κλεάνθης Γρίβας
ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΚΕΛΕ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Όλα τα παιδιά ηλικίας 12-15 ετών θα δεχθούν «πυροβολισμούς»-COVID-19 σε σχολεία του Ηνωμένου Βασιλείου με ή χωρίς γονική συναίνεση

 

Του Dr Mike Yeadon

Health Impact News

26 Αυγούστου 2021

*

https://vaccineimpact.com/2021/alert-all-children-ages-12-to-15-to-be-injected-with-covid-19-shots-in-uk-schools-with-or-without-parental-consent/

 

Dr Michael YeadonMD. Βιοχημικός και τοξικολόγος. PhD στη Φαρμακολογία. Πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer και Επικεφαλής Επιστήμονας του τμήματος Αλλεργιών και Αναπνευστικών Νόσων της Pfizer Global R&D (θέσεις από τις οποίες παραιτήθηκε, αρνούμενος να αποδεχθεί τις ανήθικες και εγκληματικές πρακτικές της Pfizer).

 

Είναι ένας από τους ιδρυτές και πρωταγωνιστές της κίνησης Doctors for COVID Ethics μαζί με τους Dr Bhakdi SucharitMD (ομότιμο Καθηγητή Ιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας), Dr Wodarg Wolfgang (ειδικό στην Παθολογία των πνευμόνων και των βρόγχων, την Υγιεινή και Περιβαλλοντική Ιατρική, την Επιδημιολογία και τη Δημόσια Υγεία, και επίτιμο μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης) και πολλούς άλλους.

 

 

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 12-15 ετών ΣΤΟ ΗΝΩΜ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ:

 

Μόλις ενημερώθηκα από κάποιον ανώτερο αξιωματούχο των υπηρεσιών εμβολιασμού ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο θα αρχίσουν να εμβολιάζουν ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ 12-15 ετών στις 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021, με  ή χωρίς τη συναίνεσή σας.

 

Τα παιδιά δεν διατρέχουν κανέναν διαπιστώσιμο κίνδυνο από τον SARS-CoV-2 και κανένα προηγουμένως υγιές παιδί δεν έχει πεθάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από μόλυνση. Κανένα.

 

Τα εμβόλια ΔΕΝ είναι ασφαλή. Το «Σύστημα Αναφοράς Παρενεργειών των Εμβολίων» (VAERS των ΗΠΑ δείχνει περίπου 13.000 θανάτους σε λίγες ημέρες έως λίγες εβδομάδες μετά τη χορήγηση. Ένα υψηλό επί τοις εκατό εμφανίζεται τις πρώτες 3 ημέρες. Περίπου το 70% των σοβαρών παρενεργειών είναι θρομβοεμβολικού χαρακτήρα (που σχετίζονται με την πήξη του αίματος ή την αιμορραγία).

 

Ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό: όλα τα εμβόλια που βασίζονται σε γονίδια προκαλούν το σώμα μας να παράγει την πρωτεΐνη της ακίδας του ιού και ότι η πρωτεΐνη της ακίδας ενεργοποιεί την πήξη του αίματος. Οι επόμενες πιο συνηθισμένες παρενέργειες είναι οι νευρολογικές.

 

Οι θάνατοι ανά εκατομμύριο αυτών των «εμβολίων» είναι παντού περίπου 60 φορές περισσότεροι από οποιοδήποτε προηγούμενο εμβόλιο. Ενώ, τα θρομβοεμβολικά επεισόδια, όπως οι πνευμονικές εμβολές, εμφανίζονται 400 φορές περισσότερες από το τυπικό χαμηλό ποσοστό μετά από τον «εμβολιασμό».

 

Αυτά τα σοβαρά γεγονότα συμβαίνουν σε ένα αποτρόπαια αυξημένο επίπεδο και είναι τουλάχιστον το ίδιο συνηθισμένα στους νέους και στους ηλικιωμένους. Η τάση είναι ότι οι νεότεροι άνθρωποι εμφανίζουν περισσότερες παρενέργειες από τους ηλικιωμένους.

 

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως όφελος από αυτή την παρέμβαση. Όπως αναφέρθηκε, τα παιδιά δεν κινδυνεύουν και ο «εμβολιασμός» τους θα έχει ως μόνο αποτέλεσμα τον πόνο, την ταλαιπωρία, τη διαρκή βλάβη και τον θάνατο.

 

Τα παιδιά, ακόμη και τα συμπτωματικά, είναι πολύ κακοί μεταδότες του ιού. Αυτό δεν είναι θεωρία. Έχει μελετηθεί και δειχθεί ότι τα παιδιά δεν μεταδίδουν τον ιό στο σπίτι. Μια μεγάλη μελέτη έδειξε ότι σε καμία περίπτωση το παιδί δεν ήταν το «αρχικό κρούσμα» (το πρώτο μολυσμένο άτομο) σε ένα νοικοκυριό.

 

Όταν λοιπόν σας λένε ότι «ο εμβολιασμός των παιδιών γίνεται για να προστατευτούν τα ευάλωτα μέλη της οικογένειας», σας λένε ψέματα.

 

Οι πληροφορίες που έρχονται συνεχώς από το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ δείχνουν τώρα ξεκάθαρα ότι τα «εμβόλια» δεν λειτουργούν καθόλου καλά και ότι εάν υπάρχει κάποιο όφελος, αυτό μειώνεται γοργά.

 

Τέλος, τα «εμβόλια» δεν είναι απαραίτητα. Υπάρχουν καλές, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες.

 

ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ να γίνει αυτό στα παιδιά, μπορώ να σας εγγυηθώ ότι θα υπάρξουν θάνατοι σε παιδιά με τέλεια υγεία και σοβαρές ασθένειες δέκα φορές περισσότερες, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί. Κι’ αυτό, χωρίς κανένα απολύτως όφελος.

 

Με βάση αυτά που γνωρίζω από 40 χρόνια εκπαίδευσης και επαγγελματικής ενασχόλησης με την Τοξικολογία, τη Βιοχημεία και την Φαρμακολογία, σας λέω ότι η συμμετοχή σ’ αυτή την αποτρόπαια κακοποίηση αθώων παιδιών ισοδυναμεί με ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

 

Εξαρτάται από τους γονείς. Αν είχα παιδί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν θα το άφηνα να πάει στο σχολείο τον επόμενο μήνα, ό,τι κι αν γίνει.

 

Το κράτος είναι αποφασισμένο να εμβολιάσει όλους τους πολίτες και τα παιδιά. Το ζήτημα δεν αφορά κάποιο ιό ή τη δημόσια υγεία. Αφορά αποκλειστικά και μόνο τον Έλεγχο, έναν ολοκληρωτικό και μη-αναστρέψιμο έλεγχο, που είναι πολύ κοντά να επιτευχθεί.

 

Σας παρακαλώ να κοινοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες ευρέως.

Με θλίψη

Δρ Μάικ Γιάντον

Αρχική πηγή 

 

 

Το NHS (ΕΣΥ) σχεδιάζει να χορηγήσει «πυροβολισμούς»-Covid-19 σε παιδιά 12-15ετών ΧΩΡΙΣ τη συναίνεση των γονιών

RT.com

 

Το «Εθνικό Σύστημα Υγείας» (NHS / ΕΣΥ) του Ηνωμένου Βασιλείου φέρεται να έχει σχεδιάσει να εμβολιάσει παιδιά ηλικίας 12-15 ετών χωρίς να χρειάζεται άδεια από τους γονείς τους – σύμφωνα με ένα σχέδιο που δεν έχει υποστηριχθεί ακόμη από κυβερνητικούς συμβούλους.

 

Σύμφωνα με το σχέδιο του NHS, τα παιδιά ηλικίας από 12 έως 15 ετών θα αρχίσουν να εμβολιάζονται σε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την επιστροφή τους στο σχολείο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, σύμφωνα με την The Telegraph, η οποία έλαβε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκαν από τα περιφερειακά γραφεία του NHS. Η εφημερίδα The Telegraph ανέφερε επίσης ότι τα παιδιά «δεν θα χρειάζονται τη γονική συγκατάθεση» για να εμβολιαστούν.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο RT.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου