Breaking


Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Μία Συνωμοσία είναι Όλη μας η Ζωή!

Ερωτησούλα σας έχω: αν πω φωναχτά ότι την πυρκαγιά την έβαλαν για να καεί το Τατόϊ και να αξιοποιήσουν κερδοσκοπικά πάνω σε καμμένη Γη την τεράστια αυτή έκταση*1 δεν είμαι Συνωμοσιολόγος; Δεν είμαι απ’ ο,τι φαίνεται. Γιατί το ίδιο υπονοεί πολύς κόσμος που δεν έχει καμία σχέση με τις Θεωρίες Συνωμοσίας.

Και γιατί τότε είμαι Συνωμοσιολόγος*2 σε όλα τα υπόλοιπα θέματα που επίσης λέω φωναχτά; Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι υπάρχει Σχέδιο καταστροφής της χώρας σε πλήρη εφαρμογή ήδη από το 2007 με τους νεκρούς της Ηλείας τότε; Από τότε άρχισε η αντίστροφη μέτρηση της Εκθανάτωσης της Ελλάδας μας!! Ήταν καθαρή εμπόλεμη ενέργεια αυτό που έγινε τότε. Θυμάστε τις “Ασύμμετρες Απειλές” του Βύρωνος του Πολύδωρα; Και γιατί εκφράστηκε τόσο…αινιγματικά; Γιατί δεν μάθαμε ποτέ τι συνέβη που κάηκε η μισή Ελλάδα τότε και ξεκίνησε η πτώση του Κωστάκη, η οποία επισπεύθηκε 1,5 χρόνο αργότερα με την επίσης στημένη εξέγερση στο όνομα του Γρηγορόπουλου; Ποιος πιστεύει στ αλήθεια ότι καταστράφηκε όλο το εμπορικό κέντρο της Αθήνας με ανεξέλεγκτο πλιάτσικο από λάθρο για διαμαρτυρία απέναντι στη δολοφονία ενός 15χρονου; Και μάλιστα σε μια ελληνική κοινωνία άκρως λειτουργικότερη σε όλους τους τομείς σε σχέση με το απόλυτο μηδέν στο οποίο βρισκόμαστε σήμερα; Σίγουρα δραματικό γεγονός η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 15χρονου αλλά ποιος νοιάστηκε απ’όλους αυτούς που έκαψαν την Αθήνα για ένα παιδί; Ήταν όλο αυτό που έγινε ένα ώριμο αίτημα του λαού -ελληνων και μεταναστών- για κοινωνική δικαιοσύνη και δομικές κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές; Φρονώ πως εξέγερση για την εξέγερση, χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο, χωρίς ξεκάθαρα προτάγματα για σοβαρές κοινωνικές μεταρρυθμίσεις είναι μόνο εκ του πονηρού. Και πάντα έτσι καταλήγει να είναι δυστυχώς.

Και επανέρχομαι στο αρχικό ερώτημα: γιατί είμαι Συνωμοσιολογος όταν μιλάω για σχέδιο καταστροφής της χώρας με φτιαχτούς ιούς, προδότες πολιτικούς και τυφλές εντολές άνωθεν για υποτιθέμενα μέτρα υπέρ της Δημόσιας Υγείας, που δεν ωφελούν σε τίποτα και κανέναν, ενώ διαλύουν την ψυχική υγεία και καταργούν τελείως την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ενώ δεν είμαι Συνωμοσιολόγος όταν λέω ότι η πυρκαγιά δεν μπήκε από μόνη της αλλά την έβαλαν κάποιοι σε συννενόηση προφανώς με την κυβέρνηση*3, η οποία σφυρίζει αδιάφορα ενώ η φωτιά έφτασε στην Αθήνα και από καθαρή τύχη δεν έχουμε νεκρούς (που 100% θα έχουμε) για να προκαλέσουν πολλά δεινά, μαζί με το να πατήσουν επί πτωμάτων για να φτιάξουν Σπα και μακάβρια εστιατόρια κτισμένα πάνω στον θάνατο της Φύσης, δηλαδή του Ανθρώπου και της Κοινωνίας μας;

Συμπέρασμα: είστε υποκριτές, νευρωτικοί και μπερδεμένοι, μέσα σε μεταμοντέρνες, χαοτικές, νεο-σκοταδιστικές θεωρίες και κρυφο-φανερο-Ναζιστικά δόγματα όπως αυτό της Μπόλι-τικής Ορθότητας. Βλέπω στο διαδίκτυο ανθρώπους πανεπιστημιακής παιδείας να μην έχουν ιδέα για το γιατί πάει τόσο στραβά ο κόσμος μας αυτή τη στιγμή, και ενώ το δάσος φαίνεται ότι το έχουν χάσει για πάντα, το δέντρο όχι μόνο το κοιτάνε, αλλά το έκαναν και Θεό και έφτιαξαν και είδωλό του!!

Προσπαθήστε, βάλτε τα δυνατά σας κυρίες και κύριοι, όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται: δείτε όλη την εικόνα μια μέρα: ιός, φωτιές, Μνημόνια, εθνικά θέματα, γυναικοκτονίες, αυτοκτονίες, αυτοκινητιστικά δυστυχήματα, νευρώσεις και ψυχώσεις στην Ελλάδα της 200% αύξησης των ψυχοφαρμάκων, διχόνοια, προδοσία και πανελλαδική μιζέρια, κάθε μέρα πεθαίνει κόσμος απ τα μπόλια, όλα αυτά είναι αποτέλεσμα Συνωμοσίας! Πάρτε κανένα βότανο ή πιείτε λίγη Κομπούχα*4 μπας και θεραπεύσει τον άκρως επικίνδυνο ιό της Πολιτικής Ορθότητας*5 με τον οποίο είναι μπολιασμένη όλη σας η ύπαρξη, και μήπως μπορέσετε να δείτε μια μέρα πως όλη μας η πραγματικότητα, τουλάχιστον από τις 11/9/2001 είναι καθαρά Συνωμοσιολογική. Όλη η Παγκόσμια Ιστορία γράφεται πάνω στην στημένη εκ των έσω πτώση των Δίδυμων Πύργων!

Το πιο θλιβερό και απογοητευτικό για όλους εσάς που δεν βλέπετε την τύφλα σας μέχρι σήμερα, θα είναι όταν θα ανοίξετε τα μάτια σας απότομα από τις απίστευτες τραγωδίες που έρχονται μπροστά μας. Ναι, τη λέω την αμαρτία μου. Θα ήθελα τόσο πολύ ο Νεοέλληνας να είχε καταλάβει όλο το παιχνίδι που παίζεται από τότε που φώναζε ο Χάρυ Κλυνν στον Παπαδάκη. Ή και ακόμα πιο πίσω. Από τότε που φώναζε ο Βασίλης Λεβέντης για τα μεγάλα τζάκια που καταληστεύουν τη χώρα -καπου στο 1994- και το τότε Σύστημα έβαζε τον εμετικό Παναγιωτόπουλο να του φέρει πίτσα στο στούντιο του Αντ1, επιχειρώντας -και καταφέρνοντας- έτσι, να υποτιμήσει την αποψη του Λεβέντη στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Αντί να του ζητήσει περαιτέρω αποδείξεις και τεκμήρια περί του ότι μεθοδεύεται απ’ το εγχώριο πολιτικό προσωπικό της χώρας παγίδευσή της και εκχώρηση της σε ξένα συμφέροντα!! Που αυτό οφειλε να κάνει ως νορμάλ δημοσιογράφος με τη στοιχειώδη δημοσιογραφική δεοντολογία την οποία σπούδασε! Δολοφονία χαρακτήρα, λασπολογία, bullying, επειδή είσαι εκτός της σάπιας εποχής σου, και ο Έλληνας τελικά φαίνεται ότι αρχίζει -τα ζώα μου παν’ αργά- και αφυπνίζεται λιιιγο πριν το Χάραγμα του Αντιχρίστου. Και αν….

Τελικά εσείς τι λέτε; Θα αφυπνιστεί ο μέσος Έλληνας πριν το Χάραγμα του Αντιχρίστου ή μετά απ αυτό; Όταν πλέον όλα θα είναι αργά για την Σωτηρία της ψυχής του, κι ας λένε οι μαυροφορεμένοι ιερείς -ποιανου Θεού τελικά;- ότι ένας βαπτισμένος χριστιανός δεν έχει να φοβάται τίποτα, ούτε αυτό το ίδιο το Χάραγμα; Μια χαρά τα έχει πει μου φαίνεται ο Κοσμάς ο Αιτωλός! Οι παπάδες των εσχάτων ημερών θα γίνουν οι ασεβέστεροι των όλων!!

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
*1 ΠΗΓΗ: https://www.yourtipster.gr/news/keimena-pou-milousan-gia-ependyseis-sto-tatoi-gyro-periochi/
*2 Ο Βασίλης Ρωμανός είναι θεολόγος, τελειόφοιτος Μεταπτυχιακού προγράμματος Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας της θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ, υπεύθυνος των Εκδόσεων Εισέλιξη και Μουσικός. Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο www.eiselixibooks.gr και τη σελίδα στο fb και MeWe Πνευματική Ψυχολογία.
*3 Μάλιστα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μία τρελή είδηση, ότι αυτόπτες μάρτυρες στη Βαρυμπόμπη είδαν αστυνομικούς να βάζουν φωτιές στην περιοχή!
*4 Το Κομπούχα είναι ιαματικό αναψυκτικό που παρασκευάζεται από τον ζυμωμύκητα Κομπούχα. Κάνει εξαιρετικό καλό στην υγεία. Διαβάστε περισσότερα: http://eiselixibooks.blogspot.com/2015/10/blog-post_1.html
*5 Για περαιτέρω διασαφήνιση του όρου “Πολιτική Ορθότητα” διαβάστε το καταπληκτικό βιβλίο του αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος Θεολογίας της θεολογικής σχολής του ΕΚΠΑ Κωνσταντίνο Ζάρρα “Μεταφέροντας Βράχους πάνω σε Σύννεφα”. Ενα μικρό ενδεικτικό απόσπασμα: Σαν συμπέρασμα, συχνά η Πολιτική Ορθότητα αποδεικνύεται αξεπέραστο εργαλείο για την κυριαρχία σε κάθε διάλογο και για το γκριζάρισμα και τη μεταποίηση της πραγματικότητας. Ένας κυριολεκτικός αερόσακος για κάθε γόνιμη και παραγωγική ώθηση.

Την ίδια στιγμή, στην ομίχλη που επικρατεί, ο ελέφαντας μπορεί να τριγυρίζει ελεύθερα και να ποδοπατά ανθρώπους και αξίες. Αλλά αν δεν υπάρχει αξιόπιστη και ακριβής περιγραφή του προβλήματος, δεν μπορεί και να αναζητηθεί αποτελεσματικά η οδός της επίλυσής του. Τότε, μήπως υπάρχει το ενδεχόμενο να μην επιθυμείται η περιγραφή και η επίλυσή του; Μήπως το χάος που επέρχεται με αυτό τον τρόπο δεν είναι μία ανεπιθύμητη παρενέργεια αλλά ο εξαρχής επιδιωκόμενος σκοπός;”
Από το βιβλίο του Κωνσταντίνου Ζάρρα “Μεταφέροντας Βράχους πάνω σε Σύννεφα”, κεφάλαιο “Λίγα περί Προσχημάτων και Πολιτικής Ορθότητας”. Βρείτε το βιβλίο στο www.eiselixibooks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου