Breaking

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Ανακοίνωσε τον Λιονέλ Μέσι η Παρί Σεν Ζερμέν!

Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021

Ανακοίνωσε τον Λιονέλ Μέσι η Παρί Σεν Ζερμέν!Ο Λιονέλ Μέσι είναι και με τη βούλα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς το βράδυ της Τρίτης ανακοινώθηκε από τους πρωτευουσιάνους η έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο Αργεντινός αστέρας υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας (με οψιόν και για τρίτο χρόνο) με τους Γάλλους, με τις ετήσιες απολαβές του στο «Παρκ Ντε Πρενς» να ανέρχονται στα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα ο Μέσι θα φορά τη φανέλα με το νούμερο «30» στους Παριζιάνους.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι ανέφερε: «Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοινώνει με ενθουσιασμό την υπογραφή του Λέο Μέσι για δύο χρόνια με επιλογή ενός τρίτου έτους. Ο 6 φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας δικαιολογημένα θεωρείται θρύλος του παιχνιδιού και αληθινή έμπνευση όλων των ηλικιών, εντός κι εκτός ποδοσφαίρου.

Η υπογραφή του Λέο ενισχύει τις φιλοδοξίες της Παρί Σεν Ζερμέν και παρέχει στους πιστούς φίλους του συλλόγου όχι μόνο ένα εξαιρετικά ταλαντούχο ρόστερ, αλλά και στιγμές απίθανου ποδοσφαίρου για τα επόμενα χρόνια».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Παρί ο 34χρονος άσος δήλωσε: «Είμαι ανυπόμονος για να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου στο Παρίσι. Το κλαμπ και το όραμα του είναι σε τέλεια αρμονία με τις φιλοδοξίες μου.

Ξέρω πόσο ταλαντούχοι είναι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ που βρίσκονται εδώ. Είμαι αποφασισμένος να χτίσω μαζί τους, κάτι σπουδαίο για την ομάδα και τους φιλάθλους. Ανυπομονώ να πατήσω το πόδι μου στο χορτάρι του Parc des Princes».

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021, 00:29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου