Breaking

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…

Ο Επικτητος και οι λοιποί Στωικοί φιλόσοφοι έλεγαν, ότι δεν είναι τα γεγονότα αυτά καθ’ αυτά, που επηρεάζουν την ζωή μας αλλά η ΑΝΤΙΛΗΨΗ μας για τα εν λόγω γεγονότα. Φευ, πόσο επίκαιρη είναι τουτη η αναλλοίωτη από την αχλυ του χρόνου, διαχρονική ρήση! Έσκασε μύτη στην ανθρωπότητα ο έβδομος στην σειρά κορωνοιος (με τους έξι προηγουμένους συμβιώναμε αρμονικά εδώ κι… ένα εκατομμύριο χρόνια) και οι κυβερνήσεις των Νεοταξιτων, ανά την υφήλιο, μέσω των εξαγορασμενων τους media, επιχειρούν να μας πείσουν, ότι οι κορωνοιοι είναι… ραδιενέργεια! Ως εκ τουτου, μας μεταλλάσσουν σε ζώα… φάρμας (1979, Όργουελ) έχοντας αναλάβει όλα τα…αξεσουάρ μας, τα φίμωτρα μας, τους εμβολιασμούς μας, σε λίγο τις αντιβιώσεις μας κι εν γένει όλα τα… σέα μας, τα οποία διατρανωνουν, πως ήγγικεν η ώρα, ή μάλλον η…αυγή μιας καινούριας εποχής για το ανθρώπινο είδος! Αυτή του… βιομετανθρώπου!

Προχθές, έλαβε χώρα ένα ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ σημασίας γεωπολιτικό γεγονός, με απείρως ζοφερες προεκτάσεις και συνέπειες για το μέλλον του έθνους μας κι αντί να προβληθεί και να αναλυθεί δεόντως, οι επαγγελματίες προπαγανδιστές της Κυβέρνησης ασχολούνται με πόσα… κρούσματα είχαμε σήμερα και με το πόσα 12χρονα τρυφερά κορμάκια θα μαγαριστουν, από τον Σεπτέμβριο κι εντεύθεν, με αυτό το ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ, πειραματικό ιατρικό σκευασμα, της ακόμη ΑΓΝΩΣΤΗΣ τεχνολογίας mRNA, που ονομάζεται εμβόλιο για τον Covid19 . Επίσης, ασχολούνται με το πόσες… ευχουλες έλαβε για ταχεία ανάρρωση ο αξιότιμος κ. Χαρδαλιας, ο οποίος χθες υπεβλήθη σε αγγειοπλαστική. Ο άνθρωπος, ο οποίος βασάνισε, όσο ΟΥΔΕΙΣ άλλος τον Ελληνικό λαό, μαζί βεβαίως με τον ανεκδιήγητο εκπρόσωπο των Γερμανικών εταιρειών, (εμβολίων και μή) αυτοεξευτελιζομενος και αποδοκιμαζομενος ων, όσο ΟΥΔΕΙΣ άλλος, από τον Ελληνικό λαό στην νεότερη Ιστορία της Ελλάδος κι όμως παραμένων ακόμη στον Πρωθυπουργικό θώκο μην διαθέτοντας, ούτε καν ψήγματα στοιχειώδους ευθιξίας κι αξιοπρέπειας!

Κύριοι, σοβαρευτείτε! Είμαστε ΗΔΗ σε πόλεμο! Βιώνουμε έτη κι έτη έναν υβριδικό και πολυεπίπεδο πόλεμο, ο οποίος είναι ακόμη πιο επικίνδυνος κι ας μην έχουμε περάσει στην τελική του φάση. Μειδιώ, τώρα που γράφω πόλεμο διότι το συγκεκριμένο προχθεσινό γεγονός, που ανέφερα πριν, ήταν η ΗΤΤΑ του πολέμου στο Αφγανιστάν, εκ μέρους των Αμερικανών! Οι ΗΠΑ ΕΧΑΣΑΝ τον πόλεμο (μετά το Βιετνάμ και την Συρία) ΚΑΙ στο Αφγανιστάν! Οι Ταλιμπάν, ξεπηδωντας, από το κίνημα των Μουτζαχεντίν, (το οποίο ανδρωθηκε κι εξεπαιδευθη από την ίδια την CIA και τις μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν, ουτως ώστε να εξασθενήσει…αρκούντως τους πρώην Σοβιετικούς) επανήλθε δριμύτερο μετά το 2001 και ανέλαβε την εξουσία, καταλαμβάνοντας την Καμπούλ. Ίσως να φταίει η… ημέτερη επαγγελματική διαστροφή αλλά η εξωτερική πολιτική της Αμερικής κατ’ εμέ, ομοιάζει με βιολογικά πειράματα, (τύφλα να χουν τα εμβόλια) τα οποία διενεργεί ένας… παρανοϊκός ερευνητής, μέσα σε ένα εργαστήριο! Φτιάχνει τον Φρανκενστάιν, στην θέα και μόνο του οποίου οι αντίπαλοι του ερευνητή… αφοδευουν εαυτούς, έλα όμως, που ο Φρανκενστάιν δραπετεύει από το κλουβί του με αποτέλεσμα την δημιουργία μή ελεγχόμενων καταστάσεων. ΑΥΤΑ έκαναν οι Αμερικανοί, συγκεκριμένα η διοίκηση Ομπάμα, με την Αραβική Άνοιξη, (πόλεμος δι’ αντιπροσώπων) ανάλογη ακολουθία γεγονότων εξετυλιχθηκε ΚΑΙ με τους Ταλιμπάν με αποκορύφωμα το προχθεσινό!

Για όσους αγνοούν τι …εισί Ταλιμπάν, πρόκειται για Σαλαφιστες, υπέρμαχους του θεοκρατικου Ισλάμ, τουτέστιν της σκληρότερης εκδοχής κι ερμηνείας των κειμένων του Κορανίου, ενώ δεν θα κουραστώ να το λέω και να το γράφω, ότι το Ισλάμ ΔΕΝ είναι θρησκεία! Το Ισλάμ αποτελεί δικαικο συστημα, αποτελεί την επιβολή και διάδοση (σε ολόκληρη την οικουμένη) του τρόπου ζωής της Σαρία, παντί τρόπω! Από τα 40 εκατομμύρια των Αφγανών, ένα 10% (το λιγότερο) δλδ περίπου τα 4 θα επιχειρήσουν να εισέλθουν στην Ευρώπη, με πρώτη πυλη εισόδου… σωστά μαντέψατε! Την…. καμμένη Ψωροκώσταινα! Τουτου δοθέντος, εμείς οι πτωχοι (τω πνευματι) νεοέλληνες, λίαν συντόμως θα μετατρέπουμε σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ μειονότητα, μέσα στην πατρίδα μας! Ίσως να αναγκαστούμε να μετοικήσουμε κανονικά… και με τον νόμο, καθότι ο Μητσοτάκης ενδεχομένως να δώσει… εντολή εκκένωσης των οικιών μας, οι οποίες θα παραδοθούν στους άρτι αφθχεντες ανήλικους…. μουσάτους προσφυγες! Αμαχητί! Όπως και με τις πυρκαγιές…

Εκτός κι αν ο μαχητής Πρωθυπουργός μας, τους ζητήσει…πιστοποιητικό εμβολιασμού! Μεγάλε, οι ελπίδες του Έθνους είναι στα χέρια σου! Ένα έθνος, το οποίο ενδέχεται να… μπολιαστει με άρτι αφιχθεντες, νεοκοπους Έλληνες! Πρόκειται για την καινουρια φουρνιά η μάλλον… δεξαμενή ψηφοφόρων της κομματοκρατίας. Η οποία είναι ήδη στην εντατική…
Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου