Breaking

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Ακυρώθηκε η “Λευκή Νύχτα” στο Ναύπλιο

Ο Πρόεδρος κ. Κ. Βερδελής ,τα μέλη του ΔΣ του  Εμπορικού και Επιχειρηματικού  Συλλόγου  Ναυπλίου , μαζί με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρο , κατόπιν διαλογικής συζήτησης και συνεννόησης , συναποφάσισαν την αναγκαιότητα ακύρωσης της 3ης Λευκής Νύχτας Ναυπλίου, όσο και αν αυτό είναι λυπηρό.

Η διοργάνωση ήταν σχεδιασμένη  με διάφορα δρώμενα , μουσικές , dj’s, τυμπανιστές , τρενάκια κλπ. Όσο προσεκτικοί και να είμαστε όλοι μας είναι αναπόφευκτος ο έντονος συγχρωτισμός . Εξαιτίας των συνθηκών , της επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί , αυτό πλέον δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί διότι η όποια μεταδοτικότητα θα δημιουργούσε αύξηση κρουσμάτων και μία ενδεχόμενη επιβαρυμένη  κατάσταση για τη πόλη μας.

Έτσι λοιπόν με αυτό τον τρόπο, όσο δυσάρεστο και να είναι ,προσπαθούμε να προστατεύσουμε τις επιχειρήσεις της πόλης ,να διατηρήσουμε την οικονομία της και κατ’ επέκταση  να θωρακίσουμε τη δημόσια υγεία.

Επίσης  με την κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας των μεγάλων πυρκαγιών στη χώρα μας, δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι τέτοιο και οι συνάνθρωποί μας να υποφέρουν.. Σεβόμαστε το πόνο τους , συμπαραστεκόμαστε με όλη μας τη ψυχή και τους ευχόμαστε να επανέλθουν στη κανονικότητα τους όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ελπίζουμε του χρόνου να είμαστε σε θέση να προγραμματίσουμε μία Λευκή Νύχτα, όπως της αξίζει με τις καλύτερες προδιαγραφές!

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα καταστήματα  του Ναυπλίου, αγοράζουμε από αυτά, βοηθάμε την τοπική κοινωνία!!!

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ!!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ  ΛΟΓΙΚΑ!!
ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΠΙΚΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου