Breaking

Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021

Στόχος μου είναι να γίνουμε η κορωνίδα της εναλλακτικής θεραπείας στην Ελλάδα

Και στο Πεδίο για να λειτουργήσει με τον σωστό τρόπο πρέπει να δηλώσεις ξεκάθαρα την πραγματική αλήθεια.

Εκεί έξω γνωρίζω ότι υπάρχουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας που έγιναν πελατάκια στις φαρμακοβιομηχανίες ,στους επιτήδειους γιατρούς, συνάνθρωποί μας που τους έκαναν να ειναι εξαρτώμενοι από χημεία και από ανάγκη θεραπειών, επισκέψεων και να ζουν όλη την ψυχολογία που νιώθεις όταν σε έχουν πείσει ότι εισαι ασθένης.

Προσωπικά εγώ γνωρίζω πανω από 10 ανθρώπους που τελικά αντιληφθήκαμε ότι το πρόβλημα υγείας τους για πάρα πολλά χρόνια ήταν ανύπαρκτο.

Έχω επιλέξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια την υγεία μου να την αφήσω σε χέρια ανθρώπων που δεν ακολουθούν ακριβώς την γραμμική ιατρική, ακολουθώ διάφορες άλλες μεθόδους που για πολλούς, ίσως τους περισσότερους μες στο μυαλό τους υπάρχουν σαν απατεωνιές ή ανύπαρκτα οι γραφικές καταστάσεις…. Πού να γνώριζαν σε τη βιομηχανία έχουν μπλέξει και πόσο πολύ ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους με βάση την τυχαιότητα που κάθε φορά σε στέλνει να χτυπήσεις την πόρτα ενός γραφείου ενός γιατρού που καποιος σου σύστησε..

Ταυτόχρονα το φθινόπωρο πλησιάζει ,αύριο θα μπούμε στο Σεπτέμβριο και η ανάγκη των γεγονότων που έρχονται στο μέλλον να φωνάξω σε όλους σας μην βγεις από το σπίτι εάν δεν πάρεις την κατάλληλη προστασία είναι τεράστια.

Λέγοντας πολλές φορές τα πράγματα απλά, χαλαρά, ήπια ,δεν σε κατανοούν οι συνάνθρωποί σου… Μην βγεις από το σπίτι σου εάν δεν ψεκάσεις τη μύτη και το στόμα σου Με besurre 32…. Γιατί πρέπει να πάρεις την μεγαλύτερη προστασία που μπορείς για να μην αρπάξεις κάποια μετάλλαξη που βγαίνει από το σώμα άλλον που έχουν μέσα τους τον ιό από το μπολι τη στιγμή που το σύστημα υγείας σου είναι έτοιμο να καταρρεύσει…… Κι αν δεν με πιστεύεις περίμενε λίγο καιρό να δεις τι αριθμοί έρχονται και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα με βάση τις αποφάσεις που έχουνε πάρει να διώξουν υγειονομικούς για να αντιμετωπίσουν το τέταρτο κύμα.

Στη μαζική λοιπόν υστερία του μεγάλου πειράματος κατά της ανθρωπότητας, οπου μέσα της δεν έχει μόνο ιούς που αμολύθηκαν επίτηδες αλλά έχει και την έννοια της ψυχολογικής υστερίας και μίμησης… Δεν θες να είσαι η επόμενη μαϊμού που μιμείται για να οδηγηθεί στο πρωτόκολλο θανάτου.

Είμαι πολύ περήφανος γιατί πλέον γνωρίζω σε βάθος τη κρατάω στα χέρια μου, και ναι από κωλοφαρδία που ίσως ο Θεός μου την κράταγε σε πίστωση μετά από το παίδεμα δεκαετιών μου αφέθηκε στο δρόμο μου να σκοντάψω πάνω της… Την καλύτερη εποχή την καλύτερη στιγμή την ώρα που ψάχνω να βρω λύση για αυτά που αντιλαμβάνομαι ότι έχουν στήσει εναντίον μας..

Στο δίκτυό μου λοιπόν πρέπει να πω,στους συνεργάτες μου που έχουμε βάλει στόχο να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε, ότι πρέπει να φωνάξουμε δυνατά ότι στόχος μας είναι να γίνουμε μέσα στη συνείδησή όλων των Ελλήνων η μοναδική εναλλακτική θεραπεία που αυτή τη στιγμή στη χειρότερη περίοδο για την υγεία είναι ικανή και να μας προσφέρει ανώτερη προστασία σε σχέση με οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή υπάρχει… Αλλά και να θεραπεύσει δεκάδες ασθένειες για να σταματήσουν οι συνάνθρωποί μας να ναι τα πελατάκια των φαρμακοβιομηχανιών.

Αυτό λοιπόν είναι πάνω και πέρα από την έννοια δημιουργώ μία επιχείρηση ή μία οικονομία καλύτερη στον εαυτό μου… Αυτό είναι αποστολή.

Πρέπει να κάνουμε τους συνανθρώπους μας να μάθουν το συγκεκριμένο όπλο που κρατάμε, να ξε καρφώσουμε μέσα από το μυαλό τους τις έντεχνες τοποθετήσεις που έχουν βάλει άλλοι για να εκμεταλλεύονται την υγεία τους.

Ο άνθρωπος είναι ένα ον το οποίο έχει τεράστιες δυνατότητες, μία από αυτές είναι και ο τρόπος να θεραπεύει τον ίδιο του τον εαυτό, η αυτοΐαση μέσα μας δεν είναι συνωμοσιολογικο σενάριο είναι μία τεράστια αληθινή πραγματικότητα….. Και εμείς κρατάμε το κλειδί της αυτή τη στιγμή στα χέρια μας πού μπορούμε να της δώσουμε όλα τα υλικά που αλλοι φρόντισαν να της λείπουν ώστε η αυτοΐαση μας να είναι άμεση πραγματική και αληθινή.

Πέραν λοιπόν της μάχης των συγκρουόμενων συμφερόντων που καθημερινά βιώνουμε σε αυτή την κοινωνία, μία μάχη που έχει οδηγήσει πολλές φορές τους ανθρώπους να σκέφτονται με αριθμούς και όχι με μεγαλύτερη αξία τη ζωή…. Παραδείγματος χάρη δες δίπλα σου γύρω σου αυτή τη στιγμή τι συμβαίνει… Όπου πολιτικοί πλασιέ προσπαθούν να περάσουν την καλύτερη φίρμα που δίνει τα καλύτερα bonus για εμβόλιο ακόμα και σε πεντάχρονα… Υπάρχουν και οι πραγματικές ουσιώδεις λύσεις, υπάρχει και η πραγματική και σωστή πληροφορία, υπάρχει και ο δρόμος ο θεραπευτικός που κάποιοι άνθρωποι στον κόσμο ανακάλυψαν..

Αν εσύ νομίζεις ότι το μοναδικό θεραπευτικό δρόμο τον βρίσκουν οι τεράστιες εταιρείες με τα τρισεκατομμύρια συμφέροντα τότε θα παραμείνεις πάντα ο πελάτης τους έχεις δεν έχεις κάποιο πρόβλημα…

Εμείς θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε στην αυτόιαση του σώματός σου τα υλικά που αυτοί οι ίδιοι κολοσσοί σου στέρησαν μέσω της τροφής του άγχους και άλλων πραγμάτων που αν τα πω πάλι θα με πείτε ψεκασμενο…

Εσύ έχεις τη λογική και την ωριμότητα να κρίνεις… Εγώ σου προσφέρω τον τρόπο να το δεις και να το ανακαλύψεις μόνος σου..

Στόχος μας είναι να γίνουμε συνείδηση ότι είμαστε η κορωνίδα της εναλλακτικής πραγματικής θεραπείας τουλάχιστον στην Ελλάδα…

Αν θέλεις να προστατευτείς εν μέσω συγκομιδής και αν θέλεις να έχεις στα χέρια σου ένα όπλο θεραπείας εκεί που οι κολοσσοί σε άφησαν να τυραννιέσαι για πολλά χρόνια… Στείλε email στο katohika@gmail.com με τίτλο με ενδιαφέρει η προστασία και το δίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου