Breaking

Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ

 

Share

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Θυμάστε για τα εξώδικα που λέγαμε ΕΔΩ ;; Αναρτούμε αυτά που σας είχαμε πει .Το κάτωθι εξώδικο αναζήτησης στοιχείων και αναζήτησης εγγράφων επιδόθηκε στους : 1) υπουργό εσωτερικών 2) υπουργό εθνικής άμυνας 3) αρχηγό πυροσβεστικής 4) αρχηγό πολεμικής αεροπορίας και 5)υπουργείο επιστασίας πολίτη (αυτόν που έδωσε την παραίτηση του στο συρτάρι του ΠΘ σε κάποιο από τα 36 σπίτια του που έχει ο τελευταίος). Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάμε σε αυτοοργάνωση ανά πόλη , και να επανασυστήσουμε τα ΚΟΙΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…άμεση δημοκρατία με βάση το παράδειγμα της Ελβετίας.!! Δεν υπάρχει ακαταδίωκτο απέναντι σε αποδεδειγμένες ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.


Με το δικαίωμα που μας παρέχει το άρθρο 10 του Συντάγματος δια του οποίου κάθε πολίτης δικαιούται να αιτείται και να λαμβάνει έγγραφα και στοιχεία απ τους θεσμούς και τα όργανα της ελληνικής Πολιτείας και με δεδομένο το έννομο συμφέρον μας, το οποίο διαπιστώνεται εκ της Ιδρυτικής μας διακήρυξης, (βλέπε συνημμένο παράρτημα στο τέλος της παρούσης εξωδίκου αναφοράς μας) αιτούμεθα “παρ ενός”εκάστου εξ ημών στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας τα κάτωθι, ήτοι:

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΤΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

1/ Να μας χορηγηθούν τα Ημερολόγια Πτήσης κάθε Πτητικού Μέσου που επιχείρησε στην περιοχή της Β. Ευβοίας, όπως επίσης και τους αριθμούς των ρίψεων που πραγματοποιήθηκαν ανά πτητικό μέσο, ανά ημέρα .

2/ Να μας χορηγηθεί η έγγραφη Διαταγή Πτήσης δια κάθε πτητικό μέσο, που επιχείρησε στην περιοχή της Β. Ευβοίας, ανά ημέρα απ’ την ημέρα που εκδηλώθηκαν οι πυρκαγιές στην περιοχή.

3/ Να μας χορηγηθεί το Αεροναυτιλιακό Σχέδιο Πτήσης .

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

1/ Να μας γνωστοποιηθούν εγγράφως το πόσες και τι είδους επίγειες δυνάμεις και από Ποιες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες δραστηριοποιήθηκαν στην περιοχή .

Συγκεκριμένα

Α/ Να μας χορηγηθεί ο αριθμός των πυροσβεστών που εστάλησαν στην Β. Εύβοια από κάθε Πυροσβεστική Υπηρεσία ,από οιαδήποτε περιοχή και οι αριθμοί μητρώου αυτών , όχι τα ονοματεπώνυμά τους, όπως και οι περιοχές που δραστηριοποιήθηκαν ανά ημέρα .

Β/ Να μας γνωστοποιηθεί εγγράφως ο αριθμός των Πυροσβεστικών Οχημάτων και ο αναγνωριστικός αριθμός εκάστου Πυροσβεστικού Οχήματος που εστάλει στις πληγείσες περιοχές ανά ημέρα ,από τότε που εκδηλώθηκαν οι πυρκαγιές στην Β. Εύβοια .

Γ/ Να μας γνωστοποιηθούν οι διαταγές αποστολής προσωπικού και υλικού που κλήθηκαν να επέμβουν στην Β. Εύβοια ανά ημέρα πυρκαγιάς .

Δ/ Να μας χορηγηθούν ακριβή στοιχεία δια τα πόσες και ποιες δυνάμεις απ την αλλοδαπή δραστηριοποιήθηκαν και σε ποια σημεία απ την έναρξη της πυρκαγιάς έως σήμερα στην περιοχή της Β. Ευβοίας .

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΚΕΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΙΣΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Να μας χορηγηθεί η διαταγή εκκενώσεως των κατοικημένων περιοχών ,που επλήγησαν απ τις πυρκαγιές στην Β. Εύβοια και να μας αιτιολογηθεί εγγράφως διατί προκρίθηκε η εκκένωση των εν λόγω χωρίων και ουχί κάποιο σχέδιο προστασίας των εν λόγω περιοχών, με την δημιουργία αντιπυριτικών ζωνών κλπ, ιδία με το δεδομένο ότι υπήρχε χρόνος να προβλεφθεί η πορεία της φωτιάς στις τόσες ημέρες που συνεχίζει να κατακαίγεται η Β. Εύβοια .
Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑΣΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 50+10 ΗΜΕΡΕΣ =60 ΗΜΕΡΕΣ

ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΥΠΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 107 του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα

“Απαρίθμηση πειθαρχικών παραπτωμάτων

1. Πειθαρχικά παραπτώματα είναι:…. , ιβ) η άρνηση παροχής πληροφόρησης στους πολίτες και τις αρχές….”
Η ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ δια την τέλεση του κακουργήματος του άρθρου 187 παρ. 1 και 2 ΠΚ: συγκρότηση-ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που επιδιώκει την τέλεση κακουργημάτων εμπρησμού σε δάση και κοινών κακουργημάτων εμπρησμού (άρθρα 264 παρ. 1 και 265 παρ. 1 στοιχ. β, γ ΠΚ

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Η ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ,ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΕΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΘΕΙ….

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ( ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 105 ΕΠ. Εισ. Ν. Α.Κ) ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΡΙΖΩΘΗΚΑΝ ΑΠ ΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΙΕΣ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΩΝ …..

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ- ΑΠ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ -ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΣΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΝΟΣΦΗΣΙΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΓΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ , ΕΛΛΑΣ …….

ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΞ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΟΥΔΕΙΣ ΕΞ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΞ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΗΘΙΚΗ ……..
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΚΡΥΓΟΡΗΣΩ ΑΛΛΟ ….

Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ( δι οσα κακουργηματα προκυψουν στην πορεία) ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ……….

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΑΠ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΝ ΣΗΨΑΙΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΘΕ ΠΩΛΗΤΙΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ …..

ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ , ΤΗΝ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ..
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ” ΙΔΙΩΤΙΑ” ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

http://zeys-elaynon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου