Breaking

Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021

Προειδοποίηση για την κατάρρευση της υγειονομικής περίθαλψης:Το Εμβόλιο θα εξαπολύσει εκτεταμένη νευρολογική βλάβη που θα υπερφορτώσει τα ιατρικά συστήματα του κόσμου

Φανταστείτε να ζείτε σε έναν κόσμο όπου κάθε νοσοκομείο κατακλύζεται από ασθενείς όλων των ηλικιών που έχουν τραυματιστεί από εμβόλια και πάσχουν από ακραίες νευρολογικές βλάβες, οι οποίες κατατάσσουν τους μέχρι πρότινος υγιείς ανθρώπους στην κατηγορία που χρειάζονται συνεχή ιατρική βοήθεια για να επιβιώσουν. Φανταστείτε τόσους πολλούς ανθρώπους να πεθαίνουν από ενέσεις πρωτεΐνης spike covid (“εμβόλια”), ώστε ολόκληρες πολυκατοικίες να εγκαταλείπονται και να καταδικάζονται ακόμη και με τα μολυσμένα από την πρωτεΐνη spike πτώματα μέσα, επειδή κανείς δεν είναι πρόθυμος να απομακρύνει τα επικίνδυνα πτώματα.

Αυτό το σκοτεινό όραμα της κοινωνίας μπορεί σύντομα να γίνει πραγματικότητα, καθώς οι πλήρεις επιπτώσεις της βλάβης από τις πρωτεΐνες spike θα γίνουν αντιληπτές. Με σχεδόν 2,5 δισεκατομμύρια σε όλο τον κόσμο να έχουν ήδη κάνει ενέσεις με βιολογικά όπλα με πρωτεΐνη spike και με σχεδόν 200 εκατομμύρια Αμερικανούς να έχουν παραταχθεί στην ουρά για να κάνουν τις ενέσεις, ο κόσμος ρίχνει τα ζάρια σε ένα παγκόσμιο ιατρικό πείραμα που θέτει σε κίνδυνο την επιβίωση ολόκληρων εθνών (αν όχι του ίδιου του πολιτισμού) στα επόμενα χρόνια.

Γνωρίζουμε ήδη ότι έως και 500.000 Αμερικανοί έχουν ήδη σκοτωθεί από την “ένεση θρόμβου”, αλλά είναι σημαντικό ότι αυτές είναι απλώς οι βραχυπρόθεσμες αγγειακές επιπτώσεις από την πήξη του αίματος. Αυτοί οι θάνατοι δεν λαμβάνουν υπόψη τους τη μακροπρόθεσμη, βραδείας δράσης νευρολογική βλάβη που φαίνεται να μοιάζει με την ανθρώπινη μορφή της νόσου των τρελών αγελάδων, μια διαταραχή της αναδίπλωσης των πρωτεϊνών που προκαλείται από πριόν, η οποία καταστρέφει ανεπανόρθωτα τον εγκεφαλικό ιστό με την πάροδο του χρόνου. Σε μια συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε χθες (και σύντομα θα αναρτηθεί), ο Δρ Chris Shaw, ειδικός στη νευρολογία και τη στοιχειακή τοξικότητα, με προειδοποίησε ότι η εκτεταμένη, επιταχυνόμενη νευρολογική βλάβη είναι πλέον μια πολύ πραγματική πιθανότητα, δεδομένου ότι τα σωματίδια της πρωτεΐνης spike και του mRNA διασχίζουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό.

Αυτό σημαίνει ότι τα τοξικά νανοσωματίδια κυκλοφορούν μεταξύ των εγκεφάλων των εμβολιασμένων. Μελέτες βιοκατανομής επιβεβαίωσαν περαιτέρω ότι οι ενέσεις πρωτεΐνης spike δεν παραμένουν στο σημείο της ένεσης. Αντιθέτως, τα νανοσωματίδια της πρωτεΐνης spike (ή οι οδηγίες mRNA) κυκλοφορούν σε όλα τα περισσότερα όργανα του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου.

Τι συμβαίνει όταν ο εγκέφαλος εκτίθεται σε μια οπλισμένη πρωτεΐνη spike, η οποία αναπτύχθηκε μέσω της έρευνας gain-of-function σε ένα εργαστήριο που διοικείται από έναν κομμουνιστικό στρατό; (Εργαστήριο Wuhan, μέσω του ΚΚΚ).

Η απάντηση δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη: Η πρωτεΐνη spike αποσυναρμολογεί τον υγιή νευρολογικό ιστό, καταστρέφοντας τα εγκεφαλικά κύτταρα και βλάπτοντας τη νόηση κατά τη διαδικασία.

Φανταστείτε αν εκατομμύρια Αμερικανοί κατέρρεαν ξαφνικά στο γνωστικό επίπεδο του Τζο Μπάιντεν. Μπορεί να βλέπαμε άστεγες, απελπισμένες μάζες να περιφέρονται άσκοπα στους δρόμους των γαλάζιων πόλεων, να χέζουν στα πεζοδρόμια και να μουρμουρίζουν ανούσια πράγματα στον εαυτό τους. Φυσικά, το βλέπουμε ήδη αυτό στο Σαν Φρανσίσκο και σε πολλές φιλελεύθερες πόλεις, αλλά φανταστείτε τον αριθμό αυτών των πασχόντων να εκρήγνυται σε πολλά εκατομμύρια.

Ακόμα και εκείνοι που παρακολουθούν στενά τους τραυματισμούς και τους θανάτους από εμβόλια μπορεί να αγνοούν τις μακροπρόθεσμες νευρολογικές επιπτώσεις αυτής της ύπουλης επίθεσης με πρωτεΐνες αιχμής στην ανθρωπότητα. Τι συμβαίνει στην κοινωνία όταν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι τραυματίζονται ή σκοτώνονται από ένα βιολογικό όπλο που δημιούργησε η κυβέρνηση και σχεδιάστηκε για να επιτεθεί στον ανθρώπινο ιστό; Φαίνεται ότι πρόκειται να το μάθουμε.

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες, αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν είναι καλή στιγμή για να χρειαστεί κανείς νοσοκομειακή περίθαλψη. Προτρέπουμε θερμά όλους τους αναγνώστες να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διατηρήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής που έχει τις ρίζες του στην πρόληψη ασθενειών και στην ισχυρή διατροφή. Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους (ή και λιγότερο), οι εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να κατακλυστούν από ανθρώπους που έχουν υποστεί βλάβες από τα εμβόλια και, ως αποτέλεσμα, οι ιατρικές υπηρεσίες “ρουτίνας” μπορεί να καταρρεύσουν.

Μάθετε περισσότερα στο σημερινό επείγον podcast Ενημέρωση για την κατάσταση, το οποίο εκθέτει όλες τις λεπτομέρειες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου