Breaking

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Για ποιο λόγο η βιταμίνη D3 είναι απαραίτητη για την υγεία των παιδιών;

Για ποιο λόγο η βιταμίνη D3 είναι απαραίτητη για την υγεία των παιδιών;Κάτι το οποίο επισημαίνουν τακτικά ειδικοί και παιδίατροι, είναι πως όσο μικρότερο είναι ηλικιακά ένα παιδί, τόσο μεγαλύτερες είναι οι ανάγκες του. Είναι γνωστό άλλωστε πως στα ευαίσθητα, «πρώτα» στάδια της ανάπτυξης είναι εκείνα που χρειάζονται περισσότερο την προσοχή μας. Ένα μωρό καθώς μεγαλώνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο, «χτίζει» ταυτόχρονα το σκελετό του, μαζί με τα πρώτα του δόντια, αναπτύσσει τις πρώτες του κινητικές δεξιότητες και βασικές νοητικές λειτουργίες. Όλα τα παραπάνω λοιπόν, αποτελούν δύσκολες διεργασίες που καθιστούν αναγκαία την ενίσχυση του οργανισμού του με θρεπτικά συστατικά, τα οποία θα συμβάλλουν στη βέλτιστη και ισορροπημένη ανάπτυξή του.

Για να νοιώθουμε σίγουροι ότι το μωρό μας αναπτύσσετε σωστά θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη διατροφή του. Αυτός είναι ο τομέας που πρέπει να επενδύσουμε προς όφελος της υγείας των παιδιών μας. Πιο συγκεκριμένα, εμπλουτίζοντας τα γεύματά τους με το νέο συμπλήρωμα διατροφής ALTION Kids D3®, θα έχετε ένα απολύτως φυσικό και δυνατό «σύμμαχο» καθώς τα παιδιά ακόμα και τα βρέφη θα λαμβάνουν όση βιταμίνη D3 χρειάζεται για να «ανέβουν» με επιτυχία τα «σκαλοπάτια» της ανάπτυξης.

Η βιταμίνη D3 είναι μία από τις σημαντικότερες θρεπτικές ουσίες για έναν παιδικό, τάχιστα αναπτυσσόμενο οργανισμό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι γυναικολόγοι, τονίζουν ξανά και ξανά στις μέλλουσες μανούλες πως η ανεπάρκεια της συγκεκριμένης βιταμίνης, μπορεί όχι μόνο να θέσει σε κίνδυνο τη δική τους την υγεία αλλά και του αγέννητου βρέφους.

Ένα ποσοστό της τάξης του 90% βιταμίνης D, παράγεται από το ίδιο το σώμα μας όταν το δέρμα μας έρχεται σε άμεση επαφή με τις ακτίνες του ηλίου για 10 με 20 λεπτά, χωρίς τη χρήση κάποιας αντηλιακής προστασίας. Η υπεριώδης ακτινοβολία που διαπερνά το δέρμα μας, έχει την ικανότητα να διασπά τη χοληστερόλη και με αυτόν τον τρόπο να δημιουργεί τη «βιταμίνη του ήλιου», όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν οι ειδικοί.

Από τη στιγμή που ένα μωρό έρθει στον κόσμο, η βιταμίνη D συνεχίζει να παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο στο μεγάλωμά του καθώς, είναι εκείνη η οποία ενισχύει και προστατεύει το ακόμη «ευάλωτο» ανοσοποιητικό του σύστημα, το αναπνευστικό και το φυσιολογικό μεγάλωμα των οστών του, συμπεριλαμβανομένων των δοντιών. Αυτό επιτυγχάνεται καθώς η βιταμίνη D3 είναι αυτή που συμβάλλει στη σωστή απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου, απαραίτητων συστατικών για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών και φυσικά των δοντιών των παιδιών. Ακριβώς επειδή η σημασία της είναι εξέχουσα και δεν γίνεται να αρκεστούμε στα ελάχιστα ποσοστά που μπορεί το παιδί να λάβει μέσω της διατροφής, αλλά ούτε να το αφήσουμε απροστάτευτο και εκτεθειμένο στον ήλιο, δύο σταγόνες από το απόλυτα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής ALTION Kids D3®, ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη και παιδιά, είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος να δώσουμε μεγαλύτερη ώθηση στην ανάπτυξη των μικρών μας.

Αμέσως μετά το γεύμα τους, μπορείς να τους δώσεις 1 με 2 σταγόνες απευθείας στο στόμα με το εύχρηστο σταγονόμετρο, σε άλλη περίπτωση να χρησιμοποιήσεις ένα κουταλάκι του γλυκού ή να διαλύσεις το περιεχόμενο του συμπληρώματος σε μία κρύα τροφή όπως το γάλα ή το γιαούρτι. Πρόκειται για μία 100% φυσικής προέλευσης βιταμίνη D, η οποία δεν περιέχει γλυκαντικές ουσίες αλκοόλη, γλουτένη ή λακτόζη ή άλλα τεχνητά έκδοχα. Το ALTION Kids D3®, είναι με άλλα λόγια ο φυσικός «σύμμαχος» που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από την καθημερινότητα των παιδιών μας, όσο αυτά κάνουν τα πρώτα τους… δειλά βήματα στον κόσμο!

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. **Αρ. Γνωστ.: 63537/12-06-2018 Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ *** VI-90305-ALTION-8/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου