Breaking

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

David Bauer Βρετανός ερευνητής επί των ιών RNA για μελέτη τους: όποιοι έκαναν και τις 2 δόσεις της Pfizer έχουν 5 με 6 φορές λιγότερα αντισώματα ….

 

Ο David Bauer Βρετανός ερευνητής επί των ιών RNA αναφέρεται στη μέλετη εμβολίων που έκαναν και παρατήρησαν ότι όποιοι έκαναν και τις 2 δόσεις της Pfizer έχουν 5 με 6 φορές λιγότερα αντισώματα επίσης όσοι έκαναν τη μια δόση έχουν λιγότερα.

Που σημαίνει πλήττει το ανοσοποιητικό. ,’Το μήνυμα που κρατάμε από τη μελέτη μας είναι ότι τα πρόσωπα που δέχθηκαν το εμβόλιο της Pfizer δηλ. αυτοί που δέχθηκαν τις 2 δόσεις έχουν ποσότητες εξουδετερωμένων αντισωμάτων 5 ή 6 φορές λιγότερες.

Αυτά είναι τ΄αντισώματα της ”ιδιωτικής ασφάλειας” του ανοσοποιητικού σας. Κι επομένως παρατηρήσαμε ότι είναι λιγότερα στα άτομα που έλαβαν τις 2 δόσεις.

Ομοίως παρατηρήσαμε ότι τα άτομα που δέχθηκαν την 1 δόση του εμβολίου της Pfizer έχουν λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν υψηλά ποσοστά αυτών των αντισωμάτων στο αίμα τους.

Και το πιοσ ημαντικό ίωσς για όλους εμάς στο μέλλον είναι ότι παρατηρούμε ότι όσο πιο ηλικιωμένοι είναι οι εμβολιασμένοι τόσο πιο επιδεκτικοί στο να έχουν χαμηλά αντισώματα.όσο περισσότερο περνάει ο χρόνος από τη δόση τόσο περισσότερο τ΄αντισώματα πέφτουν.

Αυτό πιθανότατα μας υποδηλώνει ότι θα πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στις κλήσεις στους πιο ηλικιωμένους και πιο ευπαθείς κυρίως αν αυτή η νέα παραλλαγή..”

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου