Breaking

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Μελέτη: Δεν είναι νέος ιός ο κορωνοϊός – Έχουμε φυσική ανοσία! – K.Αρβανίτης: «Η “πανδημία” είναι πολιτικό πρόβλημα»

 ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ:ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ COVID19 ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Μια πρόσφατη μελέτη δείχνει πως ο κορωνοϊός δεν είναι νέος ιός, αντιθέτως αρκετοί πολίτες έχουν φυσική ανοσία αν και δεν έχουν νοσήσει ποτέ από Covid-19.

Πρόκειται για μια έρευνα που επικαλέστηκε σε πρόσφατη συνέντευξη του και ο διακεκριμένος ιολόγος και επιδημιολόγος, Δρ. Sucharit Bhakdi, o οποίος είχε τονίσει χαρακτηριστικά πως σύμφωνα με 3 αμερικανικές μελέτες και μια νορβηγική ο Covid-19 δεν είναι νέος ιός.

O διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, ανέλυσε την έρευνα και έδωσε τη δική του εξήγηση.

Ο Κ.Αρβανίτης τονίζει σε ανάρτηση του: «Μια πρόσφατη μελέτη που δεν προσέχθηκε όσο έπρεπε. Δείχνει ότι έχουμε ανοσία στον “νέο” κορωνοϊό, επειδή προφανώς δεν είναι καθόλου νέος».

Αναλυτικά όσα αναφέρει

Η μελέτη

Χορηγήθηκαν οι 2 δόσεις mRNA για τον SARS-Cov-2 σε 4 εργαζόμενους στο χώρο της υγείας, που ΔΕΝ είχαν ποτέ νοσήσει από Covid.

Στους τρεις εξεταζόμενους, η 2η δόση χορηγήθηκε την 28η μέρα μετά την πρώτη δόση, ενώ στον τέταρτο χορηγήθηκε την 21η μέρα μετά την πρώτη δόση.

Εγινε μέτρηση της αύξησης των ειδικών αντισωμάτων εναντίον της πρωτεϊνικής ακίδας (S-protein) που παράγεται από τα κύτταρα, μετά από εντολή του mRNA.

Οι μετρήσεις συνεχίστηκαν μέχρι και 100 και πλέον μέρες μετά την 2η δόση.

Ελέγχθηκαν οι ποσότητες 2 ανοσοσφαιρινών (αντισωμάτων) στο αίμα: της IgG και της IgA.

1) IgG

Μετά την χορήγηση της 1ης δόσης παρατηρήθηκε απότομη αύξηση της IgG, που έφτασε σε ένα σταθεροποιημένο επίπεδο κάπου μεταξύ 18-21 μέρες μετά την 1η δόση.
Μετά την χορήγηση της 2ης δόσης τα επίπεδα της IgG αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο, φτάνοντας το μέγιστο 7 μέρες αργότερα. Μετά άρχισαν να μειώνονται πολύ αργά, έτσι ώστε ακόμη και 100 μέρες μετά την 2η δόση τα επίπεδά της διατηρούντο πάνω από το 58% της μέγιστης τιμής.

2) IgA

Μετά την χορήγηση της 1ης δόσης παρατηρήθηκε επίσης απότομη αύξηση της IgA, αλλά σύντομα άρχισε να πέφτει απότομα, ώστε μεταξύ των δύο δόσεων έπεσε στο 50%.
Μετά την χορήγηση της 2ης δόσης τα επίπεδα της IgΑ αυξήθηκαν πάλι σύντομα, φτάνοντας το μέγιστο 7 μέρες αργότερα. Μετά άρχισαν να μειώνονται πολύ γρήγορα, έτσι ώστε 100 μέρες μετά την 2η δόση τα επίπεδά της διατηρούντο μόλις στο 18% της μέγιστης τιμής.

Η ερμηνεία του Κ.Αρβανίτη

Εισαγωγή

Οι συνηθέστερες ανοσοσφαιρίνες (αντισώματα) είναι τρεις και ονομάζονται: IgM, IgG, IgA

(Υπάρχουν και άλλες δύο, οι IgD και IgE, αλλά δεν θα ασχοληθούμε, γιατί είναι άσχετες με το θέμα μας.)

IgM: Είναι η πρώτη αντίδραση του ανοσοποιητικού μας, σε μία νέα μόλυνση, σε έναν νέο βλαπτικό παράγοντα, με τον οποίο ερχόμαστε πρώτη φορά σε επαφή.
Παρέχουν βραχυπρόθεσμη άμυνα, αφού ανεβαίνουν από τις πρώτες μέρες και μένουν ανεβασμένες για βδομάδες, ώσπου να αρχίσουν να ανεβαίνουν οι IgG.

IgG: Είναι η κύρια γραμμή άμυνας του οργανισμού, αφού αποτελούν το 75% περίπου του συνόλου των αντισωμάτων. Παράγονται πολύ αργότερα από τις IgM, μετά από μερικές βδομάδες, αυξάνουν ως το μέγιστο και μετά σταθεροποιούνται για πολύ καιρο. Εδώ ανήκουν κυρίως τα αντισώματα ΜΝΗΜΗΣ. Δηλαδή σε επόμενη προσβολή από έναν παράγοντα που τον έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, αυτές αυξάνονται ταχύτατα, γιατί το ανοσοποιητικό μας διατηρεί “αρχείο” τον βλαπτικών παραγόντων που έχει ήδη αντιμετωπίσει και έτσι επιστρατεύει άμεσα τις ειδικές για αυτόν IgG για να τον πολεμήσει.

IgA: Αποτελούν περίπου το 15% των αντισωμάτων μας. Είναι επίσης αντισώματα ΜΝΗΜΗΣ. Ο ρόλος τους είναι η προστασία των βλεννογόνων μας, (πνευμονικό, κολπικό κλπ) γιατί βγαίνουν στα υγρά του σώματος (σάλιο, δάκρυα, βλέννες, γαστρικό υγρό κλπ).

Τι σπουδαίο μας έδειξε αυτή η μελέτη

Αν κοιτάξουμε τα διαγράμματα θα δούμε ότι τόσο η IgG όσο και η IgA αυξήθηκαν ΑΜΕΣΩΣ και χωρίς να έχει προηγηθεί αύξηση των IgM, που βλέπει κανείς αν είναι η ΠΡΩΤΗ επαφή με έναν καινούργιο βλαπτικό παράγοντα!

Δηλαδή η απόκριση που βλέπουμε στα διαγράμματα είναι απόκριση ΜΝΗΜΗΣ και όχι απόκριση ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ!

Άρα, οι άνθρωποι αυτοί, αν και δεν είχαν περάσει ποτέ Covid, το ανοσοποιητικό τους είχε ΑΡΧΕΙΟ αντισωμάτων για την πρωτεϊνική ακίδα του SARS-Cov-2 και άρχισε άμεσα να ανεβάζει IgG και IgA.

Συμπέρασμα

Ο SARS-Cov-2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΙΟΣ.

«Είναι γνώριμος ιός για το ανοσοποιητικό σύστημα των περισσοτέρων ανθρώπων!

Για αυτό και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη φυσική ανοσία και τον περνούν είτε χωρίς καθόλου συμπτώματα, είτε με πολύ ήπια συμπτώματα και μόνο οι ηλικιωμένοι που έχουν

ΚΑΙ βαριά υποκείμενα νοσήματα και εξασθενημένο ανοσοποιητικό, ταλαιπωρούνται από αυτόν και ένας μικρός αριθμός από αυτούς αποδημεί.

Αυτά είναι και καλά και κακά μαντάτα

Τα καλά νέα:

– Ο ιός είναι παλιός, έχουμε ζήσει χρόνια μαζί του.
– Η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων έχουμε ήδη φυσική ανοσία.
– Δεν χρειαζόμαστε τα ύποπτα και επικίνδυνα ζουμιά, που κακώς ονομάστηκαν “εμβόλια”, γιατί δεν προκαλούν ανοσία, αφού ήδη την έχουμε, απλά την “κινητοποιούν”, αλλά αυτό θα το έκανε και ο ίδιος ο ιός, αν τον κολλούσαμε.

Μάλιστα θα το έκανε πιο ήπια, γιατί θα έμενε στον βλεννογόνο της μύτης, πλην της σπάνιας περίπτωσης που θα κατέβαινε στον πνεύμονα και θα έκανε πνευμονία.

Αντίθετα, με τα mRNA στέλνουμε το βλαπτικό κομμάτι του SARS-Cov-2 σε όλο το σώμα, προκαλώντας γενικευμένη ΝΟΣΗΣΗ και όχι εμβολιασμό.

Ευτυχώς που (όπως έδειξε αυτή η μελέτη) οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη ανοσολογική μνήμη, αρκετά ικανή να αντιμετωπίσουν την επίθεση από τα mRNA.

Τα κακά νέα:

– Ενα και μοναδικό. Η “πανδημία” ΔΕΝ είναι ιατρικό πρόβλημα, αλλά πολιτικό…

Υπάρχει βέβαια και ιατρικό θέμα, αλλά είναι δευτερεύον και έχει επισκιαστεί εντελώς από πολιτικές επιδιώξεις και τεράστια οικονομικά συμφέροντα.

Οπότε η μάχες θα κερδηθούν (ή θα χαθούν) στο πολιτικό πεδίο. Η σωστή Ιατρική έχει δείξει τον δρόμο, αλλά αγνοείται σκόπιμα και όχι από άγνοια ή αφέλεια.

Οι επίορκοι γιατροί, που έβαλαν πλάτη σε όλη αυτήν την απάτη των Big Pharma εις βάρος του λαού, δεν είναι ούτε αφελείς, ούτε αδιάβαστοι…», γράφει χαρακτηριστικά σε δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κ.Αρβανίτης.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου