Breaking

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Το MEGA ξεκινάει πάλι τις νεοποχίτικες προπαγανδιστικές σειρές του για την κανονικοποίηση της επιμειξίας.

Αναφερόμαστε στους “Συμπέθερους από τα Τίρανα”.

Διότι δεν αρκεί να στο λέει ο κομουνίστρια πρόεδρος σου ότι οι ξένες φυλές θα σου λύσουν την υπογονιμότητα.
Πρέπει να το κάνεις και γενικά αποδεκτό, αν όχι και προτιμητέο στο κοινωνικό συνειδητό, το να κάνεις επιμειξία με άλλες φυλές. Και τι καλύτερος τρόπος από την entertainment industry, την κατευθυνόμενη βιομηχανία δια-σκέδασης… .

Γιατί η κοινωνική μηχανική περνάει συγκεκριμένα στάδια. Είναι ο σχεδιασμός (πρωτόκολλα σιών, σχέδιο καλέργι). Είναι η προετοιμασία (συνθήκη σέγκεν, τεχνητές φτωχοποιήσεις κρατών, δημιουργία πολεμικών συνθηκών στην μέση ανατολή για ροή λαθρό κλπ). Είναι το implantation (εμφύτευση), που γίνεται μέσω του προβλεπτικού προγραμματισμού (predictive programming). Και τέλος έρχεται το Implementation (εφαρμογή, πραγμάτωση, ενσωμάτωση).

Δεν είναι όμως ότι δεν γίνεται εδώ και χρόνια αυτή η αλλοίωση του Ελληνικού DNA. Δεν είναι ότι η σειρά δεν δανείζεται από την ήδη υπάρχουσα τραγική πραγματικότητα, άλλο τόσο όσο προσπαθεί και να την επηρρεάσει. Ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο. Πόσοι γάμοι γίνανε, ειδικά με χαριτωμένες μογγολοαλβανιδούλες από διψασμένους ελληνόφωνους. Τι να πάρουμε από την γενιά τους? Την κακία, την κλεψιά ή την μογγολόφατσα? ή τα μάτια που γυαλίζουν και φέρνουν 380 σβούρες το δευτερόλεπτο σκανάροντας τον χώρο… .

Η δημιουργία της νεοταξίτικης, σιωνιστοπροσκυνημένης anti-race, έχεις κάποιες προϋποθέσεις και στάδια εφαρμογής πρίν την ολοκλήρωση της. Πρέπει να εισαχθούν τα ξένα φύλα. Κατά προτίμηση μογγολικής και αφρικανικής καταγωγής. Δημιουργείς μία απρόσωπη υπερ-υπό- φυλή, με μέσο IQ 85-90*, ίσα ίσα για σκλαβάκια βασική εργασίας δηλαδή, τους μπολιάζεις κιόλας. ή τους παντρεύεις με μπολιασμένους, και έτοιμη η χρυσή σκλαβο-φυλή του Καλεργι. (Αυτοί τα γράφουν αυτά για το πως θέλουν να γίνει, δεν είναι δικιά μας έμπνευση).

Ξεκινήστε τις επιμειξίες παιδιά. Αυτοί θα μας λύσουν το δημογραφικό, όχι το να στηρίξουμε την ελληνική πολύτεκνη πυρηνική οικογένεια. Κάντε ότι σας λένε οι νεοταξίτες και … θα προκόψετε…. . Όσο πιο αραιωμένο το DNA σας, τόσο πιο χαρούμενοι οι οβραίοι…. .

Γιατί έτσι κι’αλλιώς, για το κομουνισμένο γκο’ιμ σήμερα, όλες οι κουλτούρες πάνω κάτω ίδιες μωρέ. Τι θρησκείες, τί έθιμα, τι ιδιοσυγκρασίες. Αφεντικά και δούλοι σκατά ας γίνουμ ούλοι. Έτσι κι αλλιώς το μόνο που μας ενώνει πλέον σαν αξία είναι ο καταναλωτισμός και ο κοινωνικός μαρξισμός, σωστά? Κάτω απ αυτή την ομπρέλα λειτουργούμε όλοι άρα τι κι αν μπλέξουμε τα μπούτια μας αδιακρίτως… ?

*Ναι εγκεφαλοπλυμένε μαρξιστάκο του ισοπεδωτικού εξισωτισμού. Στον πραγματικό κόσμο υπάρχουν απτές διαφορές ανάμεσα στις φυλές, ακόμα και στο IQ. Άσε τι σου λέει η Politically correct προπαγάνδα, στον πραγματικό κόσμο ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου