Breaking

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Μην μασάς με το Οργουελιανό Newspeak. “Κλιματική αλλαγή” αντί για γενοκτονία και παγκοσμιοποίηση, και “βιώσιμη ανάπτυξη” αντί για καταστροφή της φύσης σας για να κερδίζουμε λεφτά.

Για κλιματική αλλαγή μίλησε ξανά στο διάγγελμα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι η νέα λέξη που γίνεται της μοδός, καθώς η κυβέρνηση την έχει επικαλεστεί για να αιτιολογήσει τις πυρκαγιές που κατέκαψαν την Ελλάδα. 

Δεν φταίει η ανικανότητα της κυβέρνησης λοιπόν να σβήσει τις φωτιές (η καλύτερα την απροθυμία), αλλά η κλιματική αλλαγή -ή κλιματική απειλή για κάποιους άλλους. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες ανακαλύψαμε τους χάρτες του συστήματος FIRMS της NASA για να δείξουμε τις πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2021 σε παγκόσμιο επίπεδο, ως αποτέλεσμα της σημερινής κλιματικής κρίσης.

Έχει γίνει viral μια φωτογραφία που δείχνει ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη να φλέγεται, ο λόγος σύμφωνα με όσους την αναρτούν η κλιματική αλλαγή.

Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Αρχικά το σύστημα FIRMS καταγράφει τις φωτιές εδώ και πολλές δεκαετίες και κυριότερο κάθε χρόνο η κατάσταση είναι περίπου ίδια.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία ντοκουμέντο: 

Φυσικά η Κλιματική Αλλαγή ΤΜ, είναι το επόμενο στάδιο της σιωνιστικής παγκόσμιας κυβέρνησης. Το επόμενο τρομο-πορνό που θα καθηλώσει και καθυποτάξει τις μάζες σε νέους δυσβάσταχτους (“πράσινους” αυτή τη φορά φόρους), και θα ανοίξει τον δρόμο για την απρόσκοπτη και χωρίς αντιδράσεις επιβολή νέων αδιανόητων δικτατορικών μέτρων. Novo Ordo Seclorum. Ordo ab Chao.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου