Breaking

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Έπαθε ΣΟΚ μόλις έμαθε ποιά ήταν η κοπέλα που συνομιλούσε στα social media – Ποια η αντίδρασή του(ΒΙΝΤΕΟ)

Καταγραφή

Ένας δάσκαλος γυμναστικής που πίστευε ότι είχε ξαναβρεί τον έρωτα μετά από ένα βάναυσο διαζύγιο που τον έκανε να πιάσει πάτο, ανακάλυψε ότι η διαδικτυακή κοπέλα του τους τελευταίους 8 μήνες, ήταν στην πραγματικότητα η συγκάτοικός του, που υποδυόταν μια άλλη γυναίκα.

Ο Μάριο, με καταγωγή από το Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν που ζει τα τελευταία 11 χρόνια στο Λονδίνο, εξήγησε στην βρετανική εκπομπή Catfish UK – που είχε ανακαλύψει πρόσφατα ότι μια κοπέλα έβγαινε τελικά με έναν πρίγκιπα- ότι είχε αλλάξει τελείως τη ζωή του μετά το διαζύγιό του που τον άφησε άστεγο και ανίκανο να δει τα παιδιά του. Αφού έχασε περίπου 20 κιλά και έκοψε το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, συνάντησε τη «Χάνα» σε μια εφαρμογή γνωριμιών, η οποία όπως είπε ο ίδιος ήταν «όμορφη, ευγενική και συμπονετική».

Η «Χάνα» με την οποία είχε διαδικτυακή σχέση ο Μάριο
Υποπτευόμενος πως μπορεί να μην ήταν αυτή που του έλεγε καθώς δεν μπορούσε ποτέ να της μιλήσει στο τηλέφωνο, ο Μάριο επικοινώνησε με τη εκπομπή, με την ελπίδα πως οι παρουσιαστές της θα μπορέσουν να την βρουν.

Όμως ανακάλυψαν ότι η «Χάνα» ήταν στην πραγματικότητα η συγκάτοικος του Μάριο και η πρώην «φίλη με προνόμια» Κόρτνεϊ που ήταν «τρελά ερωτευμένη» μαζί του.


Η Κόρτνεϊ η οποία είναι και επιχειρηματικός συνεργάτης του Μάριο, χρησιμοποιούσε φωτογραφίες μιας γυναίκας με έδρα τη Νέα Ζηλανδία, η οποία φυσικά δεν γνώριζε το σχέδιο. Παρά την προδοσία πάντως, ο Μάριο συγχώρεσε την Κόρτνεϊ και το ζευγάρι συνεχίζει να μένει μαζί και να διευθύνει μαζί μια επιχείρηση ως φίλοι.
Γιατί πήγε στην εκπομπή
Μετά από ένα ταίριασμα σε μια εφαρμογή γνωριμιών, ο Μάριο επικοινωνούσε με την Χάνα κάθε μέρα στο διαδίκτυο, αλλά το ζευγάρι δεν συνομιλούσε ποτέ στο τηλέφωνο. Παρόλο που ζούσαν και οι δύο στο δυτικό Λονδίνο, η Χάνα ακύρωνε κάθε πιθανή συνάντηση όταν εκείνος της ζητούσε να βρεθούν από κοντά και αρνιόταν να του στείλει ηχητικά μηνύματα.

Εξηγώντας τις αρχικές του υποψίες στους παρουσιαστές της εκπομπής, ο Μάριο είπε: «Πριν από 6 χρόνια πέρασα από ένα οδυνηρό διαζύγιο και έφτασα στον πάτο, ήταν μια δύσκολη στιγμή, αλλά αυτό με ανάγκασε να δουλέψω με τον εαυτό μου και έκτοτε άλλαξα ζωή χάνοντας 20 κιλά. Πήρα πολύ βαριά το διαζύγιο, άρχισα να πίνω, να κάνω ναρκωτικά, ήμουν άστεγος, δεν μπορούσα να δω τα παιδιά μου για 9 μήνες. Έπρεπε να αλλάξω. Και τώρα έχουν δημιουργήσει ένα νέο σούπερ Μάριο – και μετά ήρθε η Χάνα».
Ο Μάριο
Εξήγησε ότι είχε προσπαθήσει να συναντήσει τη «Χάνα», αλλά εκείνη το ακύρωνε πάντα την τελευταία στιγμή, με δικαιολογίες όπως το babysitting του ανιψιού της, και την μετακόμιση στους γονείς της. Παρ’ όλα αυτά, ήταν πεπεισμένος ότι ήταν αληθινή επειδή του είχε δώσει τον ταχυδρομικό της κώδικα.

Το ψεύτικο προφίλ της – Ανήκε σε κοπέλα από τη Νέα Ζηλανδία
Αφού μίλησαν με τον Μάριο οι παρουσιαστές της εκπομπής ερεύνησαν το προφίλ της Χάνα στο Instagram. Κάποιες όμως φωτογραφίες τους φάνηκαν ύποπτες με τον παρουσιαστή Οομπάχ να λέει: «Γιατί να τραβήξεις μία φωτογραφία με φόντο έναν κόκκινο τηλεφωνικό θάλαμο εάν μένεις στο Λονδίνο, είναι απλά περίεργο. Αυτό το κάνει μόνο ένας τουρίστας».

Έψαξαν τον ταχυδρομικό της κώδικα στο εκλογικό μητρώο, αλλά δεν υπήρχε εκεί το όνομά της, αλλά είπαν ότι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι απλά δεν είχε εγγραφεί για να ψηφίσει. Ωστόσο, κάνοντας μία αντιστροφή στις φωτογραφίες, βρήκαν πως η γυναίκα στις φωτογραφίες που ο Μάριο νόμιζε ότι ήταν η «Χάνα» πως ήταν μία κοπέλα με το όνομα «Σάρα» από τη Νέα Ζηλανδία. Μια συνομιλία μέσω βίντεο με τη Σάρα επιβεβαίωσε πως δεν είχε ιδέα ότι είχαν κλαπεί οι φωτογραφίες της.
Η Κόρτνεϊ είχε χρησιμοποιήσει το προφίλ μιας άλλης κοπέλας που ζει στη Νέα Ζηλανδία
Μόλις άκουσε τα νέα ότι δεν μιλούσε με το κορίτσι των φωτογραφιών, ο Μάριο είπε: «Νιώθω ανόητος, δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να σπαταλούν το δικό μου χρόνο;». Το τρίο λοιπόν, αποφάσισε να καλέσει τη Χάνα, που αμέσως το έκλεισε όταν ο παρουσιαστής της είπε από ποια εκπομπή καλούσε. Στη συνέχεια, η Χάνα έστειλε μήνυμα στον Μάριο όπου του έλεγε ότι επικοινώνησαν μαζί της από την εκπομπή και τον ρώτησε «εάν αποφασίσω να σε συναντήσω, υπόσχεσαι ότι δε θα σε χάσω;».

Η συνάντηση με την «Χάνα» που τελικά ήταν η συγκάτοικός του
«Δεν ξέρω καν πώς να απαντήσω σε αυτό» εξήγησε ο Μάριο, πριν συμφωνήσει στη συνάντηση. Οι παρουσιαστές πήγαν τον Μάριο στο πάρκο περιμένοντας να συναντήσουν τη Χάνα αλλά ανακάλυψαν ότι ήταν η συγκάτοικός του, Κόρτνεϊ. «Δεν περίμενα να σε δω σήμερα» είπε ο Μάριο όταν είδε την Κόρτνεϊ. «Από όλους τους ανθρώπους στον κόσμο, αυτό δεν το περίμενα. Δεν είναι αλήθεια, είναι πάρα πολύ για μένα» πρόσθεσε ο Μάριο.

«Είναι ο καλύτερος μου φίλος και συγκάτοικός μου» εξήγησε η Κόρτνεϊ στους οικοδεσπότες. «Γνωριζόμαστε εδώ και 5 χρόνια. Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί του» πρόσθεσε.

Οι εξηγήσεις
Ο Μάριο εξήγησε ότι ήξερε για τα συναισθήματα της Κόρτνεϊ απέναντί του και πως περιστασιακά έκαναν σεξ, αλλά εκείνος δεν ήθελε σχέση. «Κάναμε σεξ και η φιλία μας διαρκώς μεγάλωνε, απλά ήταν λογικό να μείνουμε μαζί. Ξεκινήσαμε μια επιχείρηση μαζί» είπε η Κόρντεϊ. «Ήταν λάθος, δεν έπρεπε να το κάνω. Αλλά το έκανα από αγάπη. Είναι το πιο αληθινό πράγμα που είχα στη ζωή μου» πρόσθεσε.

Όσο για τον Μάριο ανέφερε: «Αγαπώ την Κόρτνεϊ σαν φίλη, σαν οικογένεια και μέχρι εκεί. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε ζευγάρι». «Δε νομίζω ότι μπορούμε να το λύσουμε αυτό τώρα» είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής πριν ο Μάριο πάει να μείνει στο σπίτι ενός φίλου του.
Ο Μάριο και η Κόρτνεϊ είναι συνεργάτες και συγκάτοικοι
Αβέβαιοι για το πώς θα επιλυθεί το ζήτημα, οι παρουσιαστές κάλεσαν τον οικοδεσπότης της αμερικανικής έκδοσης της εκπομπής. «Προφανώς διακυβεύονται πολλά εδώ, η ζωή τους είναι τόσο συνυφασμένη, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τους βοηθήσετε να έχουν μια ήρεμη συζήτηση».

Πώς κατέληξαν τελικά
Την επόμενη μέρα συνάντησαν την Κόρτνεϊ και το Μάριο, με την Κόρτνεϊ να λέει ότι θέλει να προσπαθήσει να έχει μια σχέση με τον Μάριο. «Αυτή τη στιγμή με κατακλύζουν πάρα πολλά συναισθήματα, αλλά το μόνο που ζητώ είναι η ειλικρίνεια» είπε ο Μάριο. «Πώς μπορώ να σε εμπιστευτώ στο μέλλον; Σου μιλούσα για τη Χάνα και ήσουν τελικά εσύ η Χάνα».
«Δημιούργησα το προφίλ γιατί ήθελα να δω μια διαφορετική πλευρά του εαυτού σου και να φανταστώ πώς θα ήταν να έχω σχέση μαζί σου. Ελπίζω να με συγχωρέσεις. Σε αγαπώ άνευ όρων και θα σε αγαπώ για πάντα» είπε η Κόρτνεϊ. «Είναι ωραίο να ακούς ότι κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σου» απάντησε ο Μάριο. «Αλλά νιώθω άσχημα γιατί δε νιώθω το ίδιο. Συγχωρώ τη Χάνα, αλλά πρέπει να προχωρήσω».

Δύο μήνες μετά, οι παρουσιαστές της εκπομπής συνάντησαν το ζευγάρι το οποίο τους είπε ότι αποφάσισαν να ζήσουν ξανά μαζί μετά από τρεις εβδομάδες που πέρασαν χώρια και παρέμειναν φίλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου