Breaking

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Σχεδόν μισό εκατομμύριο υγειονομικοί στη Γαλλία δεν έχουν εμβολιαστεί ενώ στις 15/9 λήγει το τελεσίγραφο υποχρεωτικότητας!

” θέλω γιατρούς στην υπηρεσία της Ζωής όχι της οικονομίας”

Σχεδόν μισό εκατομμύριο υγειονομικοί στη Γαλλία δεν έχουν εμβολιαστεί παραμονή της λήξης προθεσμίας για να υποταχθούν στην βδελυρή υποχρεωτικότητα. 300.000 εργαζόμενοι σε νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας, δεν έχουν εμβολιαστεί στη Γαλλία. Αν δεν έχουν κάνει την πρώτη δόση έως τις 15 Σεπτεμβρίου που εκπνέει το τελεσίγραφο μακρόν για υποχρεωτικότητα θα τεθούν σε αναστολή. Μισό εκατομμύριο υγειονομικοί σε μια χώρα όπως η Γαλλία όπου υπάρχει σχετικά ανοιχτή διαβούλευση δεν ξέρουν τίποτα είναι ανεγκέφαλοι είναι όλοι συνομωσιολόγοι;; κάτι συμβαίνει μην μηδενίζουμε την αντίθετη επιστημονική γνώμη..

Οι υγειονομικοί στη Γαλλία αντιμετωπίζουν το ίδιο φάσμα απειλής κι εκβιασμού με τους Έλληνες συναδέλφους τους αλλά υπάρχει κι ο αθέατος κόσμος των ιδιωτικών υπαλλήλων που έχουν δοθεί βορά στις διαθέσεις της εργοδοσίας που τους βάζει το μαχαίρι στο λαιμό και το εμβόλιο στο μπράτσο. Aνεξέλεγκτη η εργοδοσία…

Χαρακτηριστική η περίπτωση σ ελληνική επαρχιακή πόλη 30χρονης μητέρας ενός μωρού 2 ετών μονογονεικής οικογένειας στην ελληνική επαρχία που παίρνει 5 κατοστάρικα από το κατάστημα όπου εργάζεται σχεδόν 7 χρόνια τώρα. Τις τελευταίες μέρες μάζεψε τ’ αφεντικό τους ανεμβολίαστους τους έκανε κοντινό τους έκοψε ταρίφα και η κοπέλα σήμερα με τρομερούς ενδοιασμούς και φόβους κάμφθηκε μπρος στο αδιέξοδο και την απελπισία και πήγε και το ‘κανε. Έτρεμε ολόκληρη παρά τη θέλησή της.. Βιασμός συνείδησης και σώματος κανονικός. Διαστροφή πια κανονικότητα….Στον ιδιωτικό τομέα εμβολίασαν με το πειραματικό γενετικό τροποποιητή όλα τα νέα παιδιά που είναι η παραγωγική βάση..Οι περισότεροι σύρθηκαν από την εργοδοσία με τον ίδιο εκβιασμό. Μικροί Υπουργίσκοι Υγείας και μικροί Πρωθυπουργοί τ αφεντικά. Διακορευτές συνειδήσεων και σωμάτων. Κάποιοι από αυτούς δείχνουν φουρκισμένοι γιατί ταπεινώθηκαν…Είναι εξευτελισμός ανθρώπινης αξιοπρέπειας είναι σπάσιμο τσαμπουκά της νεολαίας..Είναι και ψυχολογικό το πείραμα..

Στον αντίποδα η Δανία υποβάθμισε την πανδημία σε επιδημία και η Σουηδία θ’ άρει όλους τους περιορισμούς για κόβιντ στις 29 Σεπτέμβρη. Αν το σκέφτεστε έχουμε επιλογές όπως και στην πρώτη χούντα Σουηδία…

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου