Breaking

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

16χρονη μαθήτρια Λυκείου πέθανε αφότου εμβολιάστηκε με Pfizer. Υπέστη 2 ανακοπές καρδιάς και θρόμβωση!

Υπάρχουν αναρτήσεις ότι 16χρονη μαθήτρια Λυκείου η Sofia Benharira πέθανε αφότου εμβολιάστηκε με δόση της Pfizer. Ήταν μαθήτρια στο Λύκειο Valabre της Luynes-Gardanne(13) στη Γαλλία.Υπέστη σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές 2 ανακοπές καρδιάς και θρόμβωση. Η μαθήτρια απεβίωσε στις 21 Σεπτεμβρίου 2021 στην Aix-en-Provence.

”Ένα δράμα εκτυλίχθηκε αυτές τις τελευταίες μέρες στο αγροτικό Λύκειο της Valabre στην Luynes/Gardanne επιφέροντας το θάνατο μιας ανήλικης κοπέλας μετά από 2 καρδιακές ανακοπές. Αυτή η κοπέλα σε τέλεια υγεία εμβολιάστηκε. Τι λογαριάζετε να κάνετε;” (ανάρτηση)

”Μια κολλητή της 16χρονης κόρης μου σε πολύ καλή υγεία εμβολίαστηκε με Pfizer ασθένησε μετά από 2 ανακοπές καρδιάς χθες το βράδυ στο Λύκειο Valabre της Luynes. Πέθανε αυτό το πρωί μετά από μια θρόμβωση. ένα δράμα που θα συγκαλυφθεί.Επιφυλάσομαι να πληροφορήσω τον κόσμο..” ( ανάρτηση από το λογαριασμό του Lapotre Steph)

”Ο Σύλλογος για την Παιδιατρική Υγεία επαλήθευσε την πληροφορία. Eνεργοποιήσαμε τα δίκτυά μας των επαγγελματιών της υγείας, συλλόγων γονέων και δικηγόρων. Είμαστε υπό καθεστώς σοκ. Ονομαζόταν Σοφία…”

Καμιά επίσημη αντίδραση επί του παρόντος για το θάνατο της Γαλλίδας μαθήτριας, η χρονική συσχέτιση φαίνεται προφανής. Η είδηση έρχεται παράλληλα με την ανακοίνωση ότι στην Ιταλία 14χρονη μαθήτρια πέθανε ενώ ήταν 26 μέρες σε κώμα μετά τη β δόση Pfizer! Δικαστική έρευνα με 3 γιατρούς να κατηγορούνται για ακούσια ανθρωποκτονία. Οι γιατροί ισχυρίζονται πως κατέληξε από μηνιγγίτιδα!

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου