Breaking

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2021: Αρώματα και Γεύσεις

 


Επιλεγμένα κρασιά της Νεμέας από 22 οινοποιεία θα σας περιμένουν στο Εκθετήριο του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας, στη σειρά και έτοιμα να τα δοκιμάσετε, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 11:00-19:00.

Θα μπορεί κάποιος να δοκιμάσει όσα κρασιά επιθυμεί, ακόμα και όλα, ενώ στο τέλος θα γεμίσει το ποτήρι του με εκείνο που του άρεσε περισσότερο ώστε να το απολαύσει στο επόμενο στάδιο, μαζί με τα λαχταριστά εδέσματα που θα έχουν ετοιμάσει οι σεφ στον εξωτερικό χώρο του συνδέσμου.



 

Εσείς δεν έχετε παρά να παραλάβετε από την είσοδο το ποτήρι γευσιγνωσίας μαζί με ένα κουπόνι για τα εδέσματα που θα ακολουθήσουν. Το κόστος θα είναι 5 ευρώ το οποίο και θα αφαιρεθεί από τις τυχόν αγορές σας και με την επιστροφή του ποτηριού στο ταμείο.

Η ροή της γευσιγνωσίας στις Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2021 θα είναι προσαρμοσμένη στη νομοθεσία και στις οδηγίες πρόληψης έναντι της πανδημίας του covid-19 γι αυτό μην παραλείψετε να έχετε εύκαιρο το πιστοποιητικό εμβολιασμού σας ή νόσησης αν φυσικά θέλετε να δοκιμάσετε τα κρασιά που θα στέκονται καμαρωτά στο Εκθετήριο του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας ενώ ο μέγιστος αριθμός ατόμων που θα δοκιμάζουν ταυτόχρονα τα κρασιά της Νεμέας μέσα στην αίθουσα δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 8 με 10 άτομα.

Το Εκθετήριο του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας βρίσκεται στην οδό Δερβενακίων 30 στη Νεμέα.

Δείτε περισσότερα: www.facebook.com/NemeaWineLand

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου