Breaking

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: 21χρονος άφησε έγκυο 12χρόνη και τη γλίτωσε με… επίπληξη

sex (6)

Με επίπληξη τιμωρήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ένας 21χρονος ο οποίος, πριν τρία χρόνια, συνευρέθηκε ερωτικά με 12χρονη ύστερα από προτροπή της τελευταίας, στην Κατερίνη. Το περιστατικό σημειώθηκε το 2018 και οι Αρχές κινητοποιήθηκαν όταν το κορίτσι έμεινε έγκυος.

«Τώρα που πάθατε και ταλαιπωρηθήκατε, μάθατε ότι δεν πλησιάζουμε ανήλικη ακόμη και αν θέλει. Να είστε παραπάνω προσεκτικός από εδώ και πέρα. Προσέξτε μη σας δούμε ξανά κατηγορούμενο» ανέφερε ο πρόεδρος του δικαστηρίου στον κατηγορούμενο στο πλαίσιο του επίπληξης που του επιβλήθηκε αντί ποινής. Μάλιστα του συνέστησε να ζητάει αστυνομική ταυτότητα για να διαπιστώνει την ηλικία από οποιαδήποτε κοπέλα εάν πρόκειται να συνάψει ερωτική σχέση στο μέλλον.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο 21χρονος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορίας της γενετήσιας πράξης με ανήλικη. Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κατερίνης, παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Η πράξη τελέστηκε πριν τρία χρόνια όταν ο ίδιος ήταν 18 χρονών και το κορίτσι είχε κλείσει τα 12.

Η έρευνα των διωκτικών αρχών ξεκίνησε, τον Οκτώβριο του 2019, μετά την αναφορά διευθύντριας Γυμνασίου προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κατερίνης, για τέλεση αξιόποινης πράξης σε βάρος ανήλικης μαθήτριας. Μόλις ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση, ασκήθηκε ποινική δίωξη και ακολούθησε κύρια ανάκριση. Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Η Διευθύντρια ενημέρωσε τις αρχές ότι η μαθήτρια της Β’ τάξης Γυμνασίου δεν μπορεί πλέον να φοιτά στο σχολείο καθώς βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης κύησης. Η ίδια κατέθεσε ότι πληροφορήθηκε τα παραπάνω από την μητέρα της ανήλικης χωρίς να της αναφέρει τον ερωτικό σύντροφο της κόρης της.

Από την προκαταρκτική εξέταση προέκυψε ότι η μαθήτρια, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2018- 2019, συμμετείχε σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης όπου πολλοί ανήλικοι αντάλλασσαν μεταξύ τους γραπτά μηνύματα. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook», από τον Φεβρουάριο του 2018, ξεκίνησε να συνομιλεί με τον κατηγορούμενο ο οποίος της δήλωσε ανεπιφύλακτα ότι ήταν ενήλικος.

Η προφορική και διαδικτυακή τους επαφή συνεχίστηκε έως ότου ο κατηγορούμενος εξέφρασε στην ανήλικη την πρόθεση του να τη συναντήσει και εκείνη δέχτηκε. «Καθόσον επιθυμούσε και αυτή με τη σειρά της, την επιτόπια συνάντηση με τον κατηγορούμενο, προφανώς αισθανόμενη ερωτική έλξη από αυτόν» όπως αναγράφεται στο κατηγορητήριο.

«Αρχικά παρακολουθούσαν ταινίες και σε μεταγενέστερες συναντήσεις η ανήλικη του πρότεινε να έλθουν σε σαρκική επαφή και ερωτική συνεύρεση, καθόσον ήδη είχε ολοκληρωμένες ερωτικές σχέσεις με διάφορους νεαρούς και συμμαθητές της. Ο κατηγορούμενος ήλθε σε ερωτική επαφή με την 12χρονη έως και τον Οκτώβριο του 2018 οπότε και διέκοψε την μεταξύ τους ερωτική επαφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου