Breaking

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Η ζωή των ελλήνων εφήβων κοστίζει για τον Κούλη, 50GB Δεδομένων στα κινητά. Γιατί τόσο απελπισμένα και αποβλακωμένα τα θεωρεί τα παιδιά μας.

Οι εξαγγελίες του στην ΔΕΘ ήταν σαν ένας παρανοικός μονόλογος ενός ανθρώπου που βρίσκεται σε παραλλήρημα.

Παντού έβλεπε ανάπτυξη, και θετικότητα. Ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα συνέχιζε να λέει. Λες και ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Είπε και το αμίμητο, έχουμε την χαμηλότερη ανεργία της τελευταίας 10ετίας. Αυτός που έδιωξε χιλιάδες υγειονομικούς όταν το έθνος τους χρειαζόταν περισσότερο. Αυτός που κατέστρεψε την οικονομία με τα lockdown, έκλεισε τις μικρές επιχειρήσεις και επισφράγισε την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων.

Αλλά τα δεδομένα κινητών, δεδομένα. Αυτό την έκαιγε την νεολαία. Αφού καρφωθούν όμως. Γιατί φυσικά όλα τα μέτρα που εξήγγειλε ήταν για εμβολιασμένους. Οι άλλοι θα πάρουν τα τέτοια τους δεν το συζητάμε.

Τίποτα δεν αλλάζει από τα κοινά μοτίβα συμπεριφοράς του. Ενίσχυση του Μεγάλου Κεφαλαίου και των μεγαλοκαρχαριών. Συγχώνευση βλέπε απορρόφηση, των μικρών επιχειρήσεων. Δόσιμο και της Εγνατίας, κεντρικής αρτηρίας του κράτους στα ξένα συμφέροντα. Ενίσχυση του monitoring των πολιτών. Και εν γένει πολλά μέτρα περαιτέρω περιορισμών της ελευθερίας των ανθρώπων.

Και η ύστατη ειρωνεία φυσικά, είναι ότι το ονομάζουν Σχέδιο Ελευθερία!!! Σα να μας λέγαν οι τούρκοι όταν μας γενοκτονούσαν το 22. Ει γκιαούρηδες, μην αντιδράτε. Το λέμε σχέδιο ελευθερία αυτό τον σωρό με τα κεφάλια σας που μαζεύουμε εδώ πέρα.

Σχέδιο Ελευθερία τα εμβόλια, freedom pass τα πιστοποιητικά. Να ανησυχείτε όταν ακούτε συνέχεια τον όρο ελευθερία από κυβερνώντες που την ορίζουν ως εφικτή μόνο αν υπακούσετε στις διαταγές τους.

Και φυσικά η μανία του να καταργήσει κάθε πραγματική ελευθερία που την ονομάζει μαύρη. Μαύρη εργασία, μαύρη συζήτηση, μαύρη σκέψη (έγκλημα σκέψης, orwell style). Ότι δεν συμβαδίζει με το αφήγημα τους, είναι εχθρός του κράτους και του “κοινού καλού”.

Αλλά οι ανεμογεννήτριες της αδερφούλας του καλά κρατούν. Να ναι καλά ο κατα-εμπρησμός της Εύβοιας που τους άνοιξε και το δρόμο για να τα γεμίσουν όλα με τις τοξικές κολόνες τους που παρουσιάζουν συνέχεια βλάβες και δεν ανακυκλώνονται κιόλας. Να χαρώ εγώ πράσινη ανάπτυξη. Αλλά τους πείραξε να βγάλουμε το φυσικό αέριο και να γίνουμε παράγοντας στην ανατολική Μεσόγειο.

Επιδόματα, πασαλλείματα, γλοιώδεις ικεσίες των ξένων. Αυτά είναι τα οράματα τους για την Ελλάδα. Θα δανειζόμαστε λέει με ευνοικότερους όρους. Και χειροκροτάγαν τα γελάδια από κάτω. Δεν θα σας νταβαντζάρουν σκληρά δηλαδή οι ξένοι αφέντες σας, θα σας νταβαντζάρουν με τάκτ. Αμ πές το έτσι ρε αδερφέ. Το θέμα είναι να είσαι classy whore. Όχι καμιά του πεζοδρομίου.

Αλλά σας παρακαλώ. Θα σας μειώσει τον ΈΝΦΙΑ. όχι να σας τον καταργήσει και να μην πληρώνεται ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ τα σπίτια σας. Όχι. θα σας τον μειώσει. Θα χειροκροτούσα και γω από κάτω αλλά τα χέρια μου είναι απασχολημένα στο να μουτζούνουν στην κατεύθυνση του.

Για να μην πούμε για την νεολαία. Τους σώζει από την παχυσαρκία. Πως? Απλά δεν θα τρώνε γιατί θα έχει φτωχοποιήσει την οικογένεια τους. Τι περιμένατε? Να δυναμώσει τους τοπικούς κτηνοτρόφους και να δώσει ποιοτική πρωτείνη σε όλα τα παιδιά? ή να φτιάξει γυμναστήρια σε κάθε γειτονιά? Αμ δε. Κάτσε να ρθουν οι κρεατόμαζες και οι εντομοκροκέτες του Gates να δεις εκεί πρωτείνη. Μου θέλετε και grassfed beef χωρίς αντιβιοτικά και ορμόνες γατάκια.

Άσε που αναμορφώνει και τα σχολεία. Ξένη γλώσσα από το νηπιαγωγείο. Να καταστραφεί τελείως η Ελληνική γλώσσα. Να μεγαλώνουμε αμερικανάκια έτσι ώστε όταν έρχεται ο τουρίστας να τον εξυπηρετήσουμε ως σερβιτόροι, να μην θίγεται η αισθητική του απ την χοντροκομμένη προφορά μας!

Θα βάλουν και αυτά τα μαθήματα πανσεξουαλισμού, διαφυλικότητας και νεοεποχίτικες παπάτζες στο πρόγραμμα, ξεφτέρια θα σας τα κάνει ο μασονοκούλης τα παιδιά. Στις πλάτες θα τον κουβαλάνε τον Αντίχριστο όταν έρθει η ώρα του. Που δεν φαίνεται και μακριά όπως την πάνε την κοινωνία… .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου