Breaking

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ομπάμα γιορτάζει τα 60ά του γενέθλια τιμώντας τον Σατανά (666)

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Ο Μπάρακ Χουσεΐν Ομπάμα ο Β’, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννηθείς στην Κένυα, είναι ίσως ο πιο σατανιστής Πρόεδρος που τοποθέτησαν οι αθέατοι σ’ αυτήν την θέση. Ένας τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ στον οποίο πίστεψαν, για άλλη μια φορά, τα “sheeple” ότι θα τα έσωζε και θα έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να κάνει καλό στον πλανήτη. Αθώα μου sheeple… Στην πραγματικότητα εργαζόταν για ακριβώς το αντίθετο.

Ο Ομπάμα ήταν, σύμφωνα με δημοσιευμένες φωτογραφίες, ο πιο φανερός σατανιστής Πρόεδρος. Έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές σε επίσημες εμφανίσεις σχηματίζοντας με τα χέρια του το σήμα του Σατανά, και οι άλλοι από κάτω τον χειροκροτούσαν. Μήπως καταλάβαιναν οι περισσότεροι τι έκαναν;!

Η πιο σημαντική φωτογραφία που κυκλοφορεί είναι μια η οποία τον δείχνει να είναι ντυμένος ως Κυβέλη, «Κυβέλη» στα φρυγικά, ή καλύτερα, στα ελληνοποιημένα φρυγικά. Κυβέλη είναι η Ρέα στα ελληνικά, δηλαδή η γυναίκα του Κρόνου, καθότι όλη η δική του συνομοταξία είναι οπαδοί της Κρόνειας θρησκείας. Από το τμήμα του προσώπου που δεν καλύπτεται από το προσωπείο, διακρίνονται κάποια χαρακτηριστικά που πιστεύεται ότι είναι ο Ομπάμα και δίπλα του, με το μαύρο μπουφάν είναι ο Σύμβουλός του, Άρτουρ Ντέιβις (Artur Davis).

Ο Μπάρακ Ομπάμα, Κρόνειος, γιόρτασε εφέτος τα 60ά γενέθλιά του στις 4 Αυγούστου τιμώντας αυτόν που του πρόσφερε φανερά τόσα καλά στην πρόσκαιρη επίγεια ζωή του. Τίμησε τον Σατανά. Τίμησε τον «κωδικό» του ονόματός του, το 666.Πέρα από το τι κάνει ο Ομπάμα στα κρυφά, ας δούμε τι κάνει στα φανερά παρακινώντας διάφορους οπαδούς του, αφελείς και μη, να συμμετέχουν στα δικά του έργα μέσα από την ιστοσελίδα του.

Στην ιστοσελίδα του: obama.org/60-for-60, ο εορτασμός των γενεθλίων του είναι μια αποθέωση του 666, και στην οποία δεν υπάρχει ουδείς άλλος αριθμός εκτός από το 6. Κλείνοντας ο ίδιος τα 60 χρόνια, ζητά δημοσίως από τους ενδιαφερομένους να προσφέρουν εθελοντική εργασία 60 λεπτών ή και 60 δευτερολέπτων για να βοηθήσουν έστω έναν γείτονα να μεταφέρει τα αγαθά του από τον παντοπώλη της γειτονιάς στο σπίτι του. Έχουμε, 60 χρόνια, 60 λεπτά, 60 δευτερόλεπτα. Δηλαδή, 666. Το όνομα του Σατανά ή Αντιχρίστου.

Επίσης, πάντα από την ιστοσελίδα του, πληροφορούμαστε ότι όποιος θέλει μπορεί να προσφέρει στο «Προεδρικό Κέντρο Ομπάμα» χρήματα, για να βοηθηθεί το έργο του Κέντρου αυτού, για να βοηθήσει κι αυτό με την σειρά του τους αναδυομένους νέους ηγέτες. Οι αναδυόμενοι αυτοί ηγέτες, τους οποίους κάποιος μπορεί να συναντήσει μέσω του παγκοσμίου δικτύου του Κέντρου, είναι και αυτοί συμπτωματικά 60. Και αυτοί δημιουργούν ήδη από τώρα, ένα «λαμπρό μέλλον» μας. Τι συγκινητικό! Τι τραγικό όμως να μην μπορείς να σωθείς από τους σωτήρες σου! Και το πιο κωμικό είναι ότι στο μέλλον αυτοί οι τώρα εκκολαπτόμενοι ηγέτες, θα ψηφίζονται και θα νομίζουν οι ψηφοφόροι ότι εκλέγουν τους ηγέτες τους!

Τα χρήματα όμως που μπορεί να προσφέρει κάποιος είναι προκαθορισμένα. Μπορεί να προσφέρει 6, 60 ή 600 δολάρια. Νάτο πάλι το 666. Η αποθέωση του 666, του Αντιχρίστου, στην ιστοσελίδα του Ομπάμα!

Το όνομα του Ομπάμα συνδέθηκε τόσο πολύ με το 666 όσο ίσως με το όνομα κανενός προκατόχου του. Κάποιοι ερευνητές δημοσίευσαν διάφορες προτάσεις με ιδιότητες που αποδίδουν στον Ομπάμα, και που στην ΕΒΡΑΪΚΗ αριθμοσοφία δίνουν άθροισμα 666. Ακόμη και το πλήρες όνομά του, Barack Hussein Obamma II, στην ΕΒΡΑΪΚΗ πάντα αριθμοσοφία, δίνει άθροισμα 666. Άλλες χαρακτηριστικές προτάσεις με το όνομα του Ομπάμα είναι οι εξής: “Number of a Man Barack Obama”, “Barack Obama as a President”, Mark of the Beast Barack Obama”, “Call Barack Obama a Antichrist”. Όλες αυτές οι προτάσεις δίνουν άθροισμα 666.

Δεν σημαίνει ότι επειδή έφυγε από Πρόεδρος σταμάτησε τις δραστηριότητές του. Το Προεδριλίκι ήταν ίσως κάποιο ευχάριστο διάλλειμα, διότι κάποιος απ’ την συνομοταξία του πρέπει να κάνει κι αυτή την δουλειά.

Ας δοθεί ακόμη μια πληροφορία, ούτως ή άλλως ο άνθρωπος αυτός είναι παρελθόν. Λέγεται ότι ο πραγματικός πατέρας του Ομπάμα ονομάζεται Frank Marsall Davis, ο οποίος ήταν μέλος και προπαγανδιστής του Κομμουνιστικού Κόμματος των ΗΠΑ και απ’ αυτόν ο Ομπάμα οδηγήθηκε σε έναν αγώνα διαρκείας για την καταστροφή της μεσαίας τάξεως. Αυτά ως διδακτικές πληροφορίες.

Αυτοί έχουν την θρησκεία τους και ’μεις την δική μας. Αυτοί έχουν το σκότος και ‘μεις το φως. Το φως πάντα νικάει.
Χρήστος Μαντζιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου