Breaking

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΟΣ Κορίνθου: Εξόρμηση από Κατακάλι στο Φραγκολίμανο

 


Ο Σύλλογος μας διοργανώνει εξόρμηση την Κυριακή 19 του Σεπτέμβρη από την παραλία Λυχνάρι Κατακαλίου έως το Φραγκολίμανο.
Η πορεία μας ακολουθεί τις δαντελωτές ακρογιαλιές του Σαρωνικού, αλλά ανεβαίνει και σε Αρχαία κτίσματα , και φρυκτωίες κάνοντας την διαδρομή ενδιαφέρουσα.



 

Τελειώνοντας την πορεία μας στο πανέμορφο Φραγκολίμανο θα υπάρχει η δυνατότητα μπάνιου, εάν ο καιρός το επιτρέπει.
Επίσης σε καντίνα της περιοχής θα φάμε κάτι πρόχειρο, Σουβλάκια,Σάντουιτς, κα.
Αρχηγοί
Σίμος Αντώνης 6944393373
Παπαλέξη Μαίρη 6937061576
Καραγιώργος Χριστόφορος 6948002379
Και στο τηλέφωνο του συλλόγου 2741029970.Τετάρτη κα Παρασκευή 20.00-22.00
Ω.Π 4- 5 Β Δ Α
Αναχώρηση στις 07:30 από τα Περιβολάκια Κορίνθου.
Κοστολόγιο 10€
• Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων. Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά , σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και, στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
•Για τα άτομα έως 30 ετών η εγγραφή είναι δωρεάν, και η συνδρομή για το πρώτο έτος.
• Το πρόγραμμα της ανάβασης μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ. ) με ευθύνη των αρχηγών.
• Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα προφύλαξης για τη μετάδοση του κοροναϊού
.•Εξοπλισμός: Σακίδιο, μποτάκια , κάλτσες , μπατόν, γάντια, ισοθερμικό – αντιιδρωτικό μπλουζάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), αντηλιακό προσώπου , καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, , ξηρά τροφή –φαγητό (σνάκ, π.χ. μπάρες, παστέλια), νερό τουλάχιστον 2-3 λίτρα, Μαγιό, και πετσέτα θαλάσσης για όσους επιθυμούν μπάνιο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου