Breaking

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ !! Η ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ !! ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ & ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!


Είχα γράψει στις 14 Σεπτεμβρίου για την τέταρτη προκαταρκτική εξέταση που διατάχθηκε από τους εισαγγελείς εναντίον της οργάνωσης και όχι για την κάλυψή της. Είναι η προκαταρκτική εξέταση για τη δημόσια καταγγελία του Παναγιώτη Παπαγιαννάκη για τις περιπτώσεις εμβολιασμένων ασθενών που μεταφέρονται με το ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία και εκεί αγνοείται ο εμβολιασμός στον φάκελο των ασθενών.

https://nikosantoniadis.tv/2021/09/14/%ce%bd-%ce%b5-%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%89%ce%bd-%ce%ba-%ce%b1-%cf%84-%ce%b1-%cf%84/

Θυμίζω την παρουσία του Παναγιώτη στο δελτίο του Νίκου Ευαγγελάτου:

https://www.youtube.com/watch?v=v-e_XrJUKrQ

Προηγουμένως είχα δημοσιεύσει λίστα 58 ασθενών που μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης κα που ενώ στα δελτία ασθενών είχαν καταγραφεί τα εμβόλια, στη συνέχεια, από τα ΤΕΠ και μετά, αυτά αγνοήθηκαν.

https://www.facebook.com/marianna.roupaliotiantoniadi/posts/2926383914283445

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση της καταγγελίας και έδωσε εντολή στην Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, δείχνοντας και τη βαρύτητα που δίνει στην καταγγελία, να καλέσει τον Παναγιώτη.

Είναι και αυτή μία από τις δικογραφίες που θα ενταχθούν στη μεγάλη μήνυση, στο πλαίσιο της ενιαίας ποινικής υπόθεσης για την εγκληματική οργάνωση, αμέσως μόλις τις επόμενες ώρες συμπληρώσω τη μήνυσή μου της 19ης Ιουλίου με το πρωτόκολλο του μαζικού εμβολιασμού.

Ο Παναγιώτης πήγε σήμερα στην Ασφάλεια, στο Δικαστικό Μέγαρο. Κατέθεσε στοιχεία και ονόματα, ενώ έδωσε και τα στοιχεία του στελέχους του ΕΚΑΒ που έχει και τα πλήρη δεδομένα των περιπτώσεων.

Σημειώστε ότι αυτή είναι μόνο η πρώτη λίστα.

Και το κουβάρι αρχίζει και ξετυλίγεται…

Πάμε Παναγιώτη δυνατά !!

Εδώ και αρκετό διάστημα γίνομαι αποδέκτης πληροφοριών από υπαλλήλους του Ε.Κ.Α.Β. για σωρεία περιστατικών μεταφορών ασθενών με τα ασθενοφόρα σε δημόσια νοσοκομεία, ασθενών με συμπτώματα ΑΕΕ, προκάρδιο άλγος, οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου, αιφνίδια ζάλη, λιποθυμία, δύσπνοια, μη ελεγχόμενες μυικές κινήσεις, αιφνίδια ζάλη, βυθιότητα, οίδημα άνω άκρου & προσώπου, μυικούς σπασμούς, δύσπνοια, καφεοειδή έμετο, αιματέμεση, κιρσορραγία, αχαλασία οισοφάγου, οξύ κοιλιακό άλγος, οίδημα κ. άκρων, θρόμβωση κ. άκρου ΔΕ, κολπορραγία, και άλλα. Και θανάτων.

Κοινός παρανομαστής σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είναι ο προηγούμενος εμβολιασμός των ασθενών αυτών. Ο εμβολιασμός αυτός, με μία ή δύο δόσεις, και η συγκεκριμένη κατασκευάστρια εταιρεία σε κάθε περίπτωση, καταγράφεται στα δελτία των ασθενών που συμπληρώνονται από τους υπαλλήλους του Ε.Κ.Α.Β. και παραδίδονται στα Τ.Ε.Π.

Η καταγγελία ήταν ότι στη συνέχεια της νοσηλείας το κρίσιμο αυτό στοιχείο στο ιστορικό των ασθενών αγνοείται. Υπό αυτή την έννοια γίνεται η «αλλαγή της διάγνωσης». Και πρέπει να γίνει κατανοητό για ποιους δύο λόγους η «αλλαγή διάγνωσης» αυτή έχει πολύ σοβαρές συνέπειες, τόσο για τους ίδιους τους ασθενείς όσο και ολόκληρο εν γένει τον πληθυσμό.

Αφενός, λοιπόν, όσον αφορά στους ασθενείς, η μη λήψη υπόψη από τους θεράποντες ιατρούς του εμβολιασμού τους, ασκεί σημαντική αρνητική επιρροή στην αντιμετώπιση των ασθενών και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή του. Είναι ήδη γνωστές συγκεκριμένες παρενέργειες ενός εκάστου των εμβολίων που κυκλοφορούν στη χώρα μας. Είναι πολύ σημαντικό επομένως να γνωρίζει το νοσοκομείο τον εμβολιασμό του ασθενούς με το ένα ή με το άλλο εμβόλιο, και αν έχει κάνει μία ή δύο δόσεις, ώστε να καθοριστεί η σωστότερη, πληρέστερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των αιτιών για τις οποίες μεταφέρθηκε και εισήχθη στο νοσοκομείο.

Αφετέρου, όσον αφορά στον γενικό πληθυσμό, αν παραλειφθεί/αγνοηθεί/αφαιρεθεί ο εμβολιασμός του ασθενούς, αυτό έχει ως φυσικό επακόλουθο και την παράλειψη συμπλήρωσης της κίτρινης κάρτας (Βλ. σχετικές ρητές οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.). Αυτό έχει ως συνέπεια την δημιουργία πλασματικής εικόνας των παρενεργειών από τα εμβόλια, τόσο ως προς τα είδη των παρενεργειών όσο και ως προς τον συνολικό όγκο αυτών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την δημόσια υγεία και την ασφάλεια των πολιτών.

Σύμφωνα με το άρθρο 38 Κ.Π.Δ. περί υποχρέωσης για την ανακοίνωση αξιόποινης πράξης, οι δημόσιοι υπάλληλοι, πέραν των ανακριτικών υπαλλήλων, έχουν υποχρέωση (άλλως διαπράττουν παράβαση καθήκοντος) να ανακοινώνουν χωρίς χρονοτριβή στον αρμόδιο εισαγγελέα ο,τιδήποτε πληροφορούνται με κάθε τρόπο για αξιόποινη πράξη που διώκεται αυτεπαγγέλτως.

Στα χέρια μου έφτασε λίστα 58 ασθενών, με τα αρχικά των ονοματεπώνυμων των ασθενών, τις ηλικίες τους, τις αιτίες για τις οποίες εκλήθη το Ε.Κ.Α.Β., ο εμβολιασμός τους, οι ημερομηνίες μεταφοράς και εισαγωγής, και τα νοσοκομεία.

Διαπιστώνοντας και από συζητήσεις με άλλους συναδέλφους και υπαλλήλους του Ε.Κ.Α.Β., οι οποίοι όμως για ευνόητους λόγους φοβούνται να εμφανιστούν και να τα προσκομίσουν οι ίδιοι στην Εισαγγελία, ότι η απόκρυψη στα νοσοκομεία του εμβολιασμού των ασθενών που μεταφέρονται με τα ασθενοφόρα σε αυτά συνιστά γενικευμένη και σταθερή πρακτική, προέβην στη δημόσια ως άνω καταγγελία, προκειμένου να προ(σ)καλέσω και να πείσω και άλλους υγειονομικούς να καταγγείλουν παρόμοια περιστατικά ή έστω να ενημερώσουν εμένα που έχω ήδη «εκτεθεί», καθώς εκτός των άλλων είμαι και ένας από τους συντάκτες της εξωδίκου αναφοράς-καταγγελίας-πρόσκλησης-δήλωσης ομάδας επιστημόνων, μεταξύ των οποίων είναι μοριακοί βιολόγοι, γενετιστές και βιοχημικοί, η οποία επιδόθηκε στους Κυριάκο Μητσοτάκη, Βασίλη Κικίλια, Παναγιώτη Πρεζεράκο, Μαρία Θεοδωρίδου και Έφη Βαγενα και εξηγεί, σε 106 σελίδες με 131 παραπομπές στη βιβλιογραφία, τον μηχανισμό των εμβολίων και αποδεικνύει την σε μεγάλο βαθμό ακαταλληλότητα και αναποτελεσματικότητά τους, και σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό την επικινδυνότητά τους.

Την ίδια δημοσιοποίηση έκανε και ο δικηγόρος Αθηνών Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος, εκτός της εν γένει νομικής δράσης του στην υπόθεση «Covid-19», είναι και ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ανωτέρω επιστημονικής ομάδας και υπογράφει την από 5.8.2021 εξώδικη ως άνω αναφορά.

Παράλληλα είχα ζητήσει από τον εν λόγω δικηγόρο να συντάξει μία αναφορά προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο την ανωτέρω πρακτική και τις αξιόποινες πράξεις που τελούνται στο πλαίσιο αυτής, κατά την προετοιμασία όμως και σύνταξη της αναφοράς αυτής με πρόλαβε η Εισαγγελία με την εδώ κλήση για κατάθεση.

Προσκομίζω κατ’ αρχήν την ως άνω λίστα των 58 ασθενών. Είναι πάρα πολύ απλός ο τρόπος που θα αποδειχθεί τι έχει γίνει πράγματι με τους 58 αυτούς ασθενείς. Θα πρέπει να γίνει διασταύρωση των στοιχείων της λίστας με τα συγκεντρωτικά στοιχεία των μεταφορών του Ε.Κ.Α.Β. στις συγκεκριμένες ημερομηνίες και στα συγκεκριμένα νοσοκομεία, τους αντίστοιχους ιατρικούς φακέλους των ασθενών και τις αντίστοιχες κίτρινες κάρτες που έχουν (ή δεν έχουν) συμπληρωθεί. Το Ε.Κ.Α.Β. παραδίδει ένα αντίγραφο του δελτίου ασθενούς (με την αναφορά στον εμβολιασμό του) στο νοσοκομείο, το οποίο εισάγεται στον ιατρικό φάκελό του, και το άλλο το κρατά αυτό. Επίσης, θα πρέπει να ζητηθούν από το Ε.Κ.Α.Β. και οι αντίστοιχες ηχητικές καταγραφές στις ανωτέρω ημερομηνίες.

Εν συνεχεία δε, είναι επιβεβλημένη η επέκταση του κατά τα άνω εισαγγελικού ελέγχου στο σύνολο των μεταφορών με το Ε.Κ.Α.Β., εγώ δε από την πλευρά μου επιφυλάσσομαι να υποβάλω στην ποινική διαδικασία όλα τα τυχόν νεότερα στοιχεία που θα περιέλθουν σε γνώση μου“.

Και έδωσε και τα στοιχεία του στελέχους του ΕΚΑΒ που έχει τα πλήρη δεδομένα των περιπτώσεων αυτών.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου