Breaking

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΗΘΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ “ΣΤΡΑΒΟΣΑΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟΥ” ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ; Η ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΗ ΑΟΙΔΟΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ; ΤΗΝ… ΕΙΠΕ ΣΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

evaggelatos

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, σε μια από τις αγαπημένες του συνήθειες, έβγαλε στην εκπομπή του υγειονομικό που δεν θέλει να εμβολιαστεί και αντί να την ακούσει, κούναγε το κεφάλι του και την ειρωνευόταν. Κλασική μέθοδος από τον στραβομούτσουνο παρουσιαστή, που από ότι φαίνεται δεν διαθέτει τρόπους…

Στην εκπομπή του λοιπόν, τοποθετήθηκε, μητέρα τριών παιδιών και ανεμβολίαστη υγειονομικός που βγήκε σε αναστολή και αρνείται να εμβολιάσει την κόρη της που θα πάει πρώτη γυμνασίου.

«Όχι, δεν το εμβολίασα το παιδί μου και δεν πρόκειται. Δεν πήρε έγκριση το εμβόλιο για τα παιδιά κάτω των 16. Εάν δεν πείστηκαν οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες που έπρεπε να εμβολιαστούν, θα την πληρώσουν τα παιδιά» σημείωσε.

Ο κ. Βασιλακόπουλος την ρώτησε εάν εμβολιάστηκε κι εκείνη απάντησε: «Όχι ανήκω στους υγειονομικούς της Βέροιας που δεν εμβολιάστηκαν και βγήκα σε αναστολή. Αλλάζει κάτι αυτό; χαρακτηρίζομαι διαφορετικά γιατί δεν υπέκυψα στον υποχρεωτικό εμβολιασμό;» ανέφερε.

«Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε μια περίπτωση αμφιβολίας για το αν το εμβόλιο είναι κατάλληλο για τα παιδιά», τόνισε ο καθηγητής από την πλευρά του.

«Η κυρία προφανώς θεωρεί ότι το εμβόλιο δεν είναι χρήσιμο και ασφαλές και δεν το έκανε ούτε στον εαυτό της. Πού έχει πάρει και αδειοδότηση», πρόσθεσε.

Η κουβέντα ξέφυγε, όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος ανέφερε στην αρνήτρια μητέρα ότι στις ΗΠΑ εμβολιάζουν με Pfizer τον αμερικανικό στρατό.

«Γιατί να πάρουμε τον εμβολιασμό από τις ΗΠΑ; Σε κάποιες πολιτείες ισχύει η θανατική ποινή; Γιατί να μην πάρουμε και την θανατική ποινή στην Ελλάδα; Γιατί να κοιτάζουμε μόνο ότι μας συμφέρει στα άλλα κράτη; Γιατί να μη φύγω στην Γερμανία που μου προτάθηκε δουλειά με διπλάσια λεφτά», σχολίασε η ίδια.

«Στις πολιτείες που υπάρχει μεγάλο ποσοστό εμβολιασμού ενηλίκων και ανηλίκων, τ σχολεία λειτουργούν χωρίς πρόβλημα. Αντίθετα στις πολιτείες με χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα διασποράς του πολύ μεταδοτικού στελέχους Δέλτα και υπάρχουν προβλήματα στην λειτουργία των σχολείων», τόνισε ο Θοδωρής Βασιλακόπουλος, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.

Τότε η υγειονομικός συνέχισε να λέει την γνώμη της για επιστήμονες με τους οποίους συνεργάστηκε και μπορούν-σύμφωνα με την ίδια-να τεκμηριώσουν τα όσα λέει και ο παρουσιαστής Νίκος Ευαγγελάτος της είπε, «Εγώ ήθελα να ακούσουμε εσάς, και από επιστήμονες, επειδή μου βάζετε το ερώτημα, καταλαβαίνω ότι δεν έχετε κάτι άλλο να πείτε να κλείσουμε και την κουβέντα. Αλλά να σας πω γιατί βγάζω εσάς…».

«Όχι, δεν καταλάβατε καλά. Εμείς καταλαβαίνουμε πολύ καλά για ποιο λόγο μας καλείτε, για να κουνήσετε ειρωνικά το κεφάλι κλείνοντας την σύνδεση ή κόβοντας τον συνάδελφο στον αέρα. Όπως έχει γίνει πολλές φορές. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξή σας», είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Αντιλαμβάνομαι την ειρωνεία, αλλά θέλω να είμαι κι εγώ καθαρός, δεν σας στηρίζω καθόλου», της απάντησε ο παρουσιαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου