Breaking

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

DIABASTE TO OLO....Ηνωμένο Βασίλειο : Η Αποσιώπηση του Σκανδάλου Midazolam (και Γιατί τα MΜΕ (MSM) έχουν Αίμα στα Χέρια τους)

Όταν η μητέρα μου τοποθετήθηκε σε οδηγό σύριγγας (συσκευή που χρησιμοποιείται για την αυτόματη χορήγηση φαρμάκων) τρεις ημέρες πριν από τον θάνατό της το 2009, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Η ευγενική νοσοκόμα του ξενώνα μου είπε ότι τα φάρμακα ήταν “για να την κάνουν να νιώθει άνετα” και ποια κόρη δεν θέλει η μαμά της να νιώθει άνετα τις τελευταίες μέρες της;;;

Ήξερα ότι η μητέρα μου πέθαινε επειδή μου το είχε πει ο γιατρός του ξενώνα. Δεν αναρωτήθηκα πώς το ήξερε. Τότε, εμπιστευόμουν τους γιατρούς και απλώς δεχόμουν ότι, εκτός από το χάρισμα της θεραπείας, διέθεταν και το χάρισμα της πρόβλεψης. Πόσο αδαής ήμουν!

Έντεκα χρόνια αργότερα, πέρυσι το καλοκαίρι, μου τηλεφώνησε ένας πολύ στενοχωρημένος άνθρωπος. Είπε ότι με είχε δει να δίνω συνέντευξη στον David Icke στο Davidicke.com σχετικά με τη σφαγή των ηλικιωμένων σε οίκους ευγηρίας και μου είπε ότι ένας από τους συγγενείς του είχε πέσει θύμα. Δεν μάσησε τα λόγια του και μου είπε δυνατά και καθαρά ότι είχε διαπραχθεί φόνος και ότι μπορούσε να το αποδείξει.

Αν δεν ήξερα αυτό που ήδη ήξερα, θα τον είχα απορρίψει ως τρελό (συναντώ πολλούς στη δουλειά μου ως ανεξάρτητη δημοσιογράφος), αλλά μπορούσα να καταλάβω από τη σοβαρότητα αυτού του ανθρώπου ότι έλεγε την αλήθεια. Και αυτή η αλήθεια ήταν φρικτή. Χρειαζόμουν όμως αποδείξεις.

Ως δημοσιογράφος, πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική πριν δώσω μια ιστορία σε μια εφημερίδα: Πρέπει να ξεκαθαρίσω τα γεγονότα και να έχω αποδείξεις για να στηρίξω κάθε ισχυρισμό. Οι προσωπικές αναφορές είναι ωραίες και καλές – καθώς και απαραίτητο μέρος κάθε έρευνας και ρεπορτάζ – αλλά δεν μπορούν να λαμβάνονται τοις μετρητοίς.

Συνάντησα λοιπόν αυτόν τον άνθρωπο και τότε ήταν που είδα τα στοιχεία με τα ίδια μου τα μάτια. (Δυστυχώς, οι πληροφορίες αυτές δεν μπορούν να κοινοποιηθούν για λόγους που θα μπορέσω να αποκαλύψω αργότερα).

Είχε έρθει σε επαφή με δικηγόρους, οι οποίοι του είπαν ότι είχαν αρχίσει να κάνουν τις δικές τους έρευνες και ετοιμάζονταν να θέσουν σε ορισμένους πολιτικούς και στελέχη του Βρεταννικού ΕΣΥ (NHS) ορισμένες σχετικές ερωτήσεις. Αυτοί οι δικηγόροι εργάζονταν ασταμάτητα στο παρασκήνιο για πάνω από ένα χρόνο.

Πήρα συνέντευξη από τον David Icke στο τέλος μιας πολύ ταραχώδους χρονιάς. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που μιλούσα δημόσια για όσα είχα μάθει. Ο πατέρας μου βρισκόταν τότε σε ίδρυμα φροντίδας και αποκάλυπτα όλα τα είδη φρίκης, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

(Στην πραγματικότητα έγραψα τρία άρθρα για την Telegraph σχετικά με το ότι δεν μπορούσα να τον επισκεφτώ, να τον βγάλω από το ίδρυμα φροντίδας και να προσπαθώ να τον φροντίζω στο σπίτι).

Είχα τρομερό άγχος όταν μίλησα για πρώτη φορά δημοσίως, αλλά ένιωσα υποχρεωμένη να μοιραστώ αυτό που είχα ανακαλύψει: ότι οι ηλικιωμένοι μας πράγματι δολοφονούνταν στα νοσοκομεία, τα γηροκομεία και τους ξενώνες.

Η συνέντευξη του Icke έγινε viral και τα εισερχόμενα email μου γέμισαν γρήγορα. Οι αφηγήσεις που μου έστειλαν άνθρωποι που πίστευαν ότι οι αγαπημένοι τους δολοφονήθηκαν ήταν σπαρακτικές. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν απελπισμένοι, δεν ήξεραν πού να στραφούν, οπότε βλέποντας το βίντεο τους έδωσε ελπίδα. Είχα ξαφνικά μια νέα οικογένεια – έτσι ένιωσα τουλάχιστον – και ήθελα να τους βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορούσα.

Πίστευα ότι ο καλύτερος τρόπος για να ακουστούν αυτές οι ιστορίες ήταν μέσω των συστημικών μέσων ενημέρωσης, οπότε έστειλα ένα “teaser” email σε 28 συντάκτες, λέγοντάς τους ότι είχα μια πραγματικά μεγάλη ιστορία που έπρεπε να δημοσιευτεί. Ακολούθησαν λίγες ημέρες αργότερα λεπτομέρειες για την ιστορία και τα στοιχεία που είχα συγκεντρώσει. Το μήνυμα έμοιαζε κάπως έτσι:

Η ευθανασία χρησιμοποιείται ως ιατρικό πρωτόκολλο στα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εκτεταμένη έρευνα αποκαλύπτει ότι το Liverpool Care Pathway, το οποίο εγκαταλείφθηκε το 2014 αφού θεωρήθηκε απάνθρωπο, επανήλθε στην αρχή της πανδημίας στις αρχές του 2020 και εφαρμόζεται σε νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα αποδεικτικά στοιχεία περιλαμβάνουν τα εξής:

· Έγγραφο της Βουλής των Κοινοτήτων που περιγράφει λεπτομερώς μια συνομιλία μεταξύ του Υπουργού Υγείας Matt Hancock και του συντηρητικού βουλευτή Dr. Luke Evans, κατά την οποία συζητούν τη χρήση ορισμένων φαρμάκων για να δώσουν στους ασθενείς του Covid έναν “καλό θάνατο”. Ο καλός θάνατος είναι η ιατρική ορολογία για την ευθανασία.

· Ένα βίντεο της παραπάνω συνομιλίας.
· Επιβεβαίωση ότι ο Hancock παρήγγειλε για δύο χρόνια ένα ηρεμιστικό που ονομάζεται Midazolam από έναν Γάλλο προμηθευτή. Η παραγγελία έγινε τον Μάρτιο του 2020. Υποστηρίχθηκε τότε ότι το φάρμακο προοριζόταν για τη θεραπεία ασθενών με Covid. Η μιδαζολάμη καταστέλλει το αναπνευστικό σύστημα. Η Covid είναι μια ασθένεια του αναπνευστικού συστήματος. Η μιδαζολάμη χρησιμοποιείται ως φάρμακο για την εκτέλεση θανατοποινιτών στις ΗΠΑ.
· Αποσπάσματα από γιατρούς, παθολόγους και φαρμακοποιούς που επιβεβαιώνουν τι είναι η Μιδαζολάμη και πώς πρέπει και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται.
· Έγγραφα και σύνδεσμοι που δείχνουν ότι το πρωτόκολλο LCP επανήλθε στις αρχές του 2020. Αυτή τη φορά, δεν ονομαζόταν Liverpool Care Pathway, αλλά το πρωτόκολλο ήταν πανομοιότυπο: η χρήση ενός κοκτέιλ φαρμάκων (συνήθως Μιδαζολάμη και μορφίνη), μαζί με την στέρηση τροφής και νερού, που οδηγεί στον πρόωρο θάνατο του ασθενούς.
· Έγγραφα που δείχνουν τη δοσολογία της μιδαζολάμης που χορηγείται στους ασθενείς του Covid και δείχνουν πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται η δύσπνοια των ασθενών με τη χρήση της μιδαζολάμης.
· Πληροφορίες από ανώνυμους γνώστες – μεταξύ των οποίων δικηγόροι, γιατροί, εργαζόμενοι στον τομέα της περίθαλψης και νοσηλευτές, οι οποίοι έχουν δει από πρώτο χέρι να συμβαίνει αυτή η αποτρόπαια πρακτική.
· Ένα βίντεο που έφτιαξε ο υποψήφιος δήμαρχος του Μάντσεστερ Michael Elston, περιγράφοντας τι γνωρίζει ότι συμβαίνει όσον αφορά τη θανάτωση και τη σφαγή των ηλικιωμένων με τη χρήση Μιδαζολάμης.
· 16 μελέτες περιπτώσεων που είναι πρόθυμοι να μιλήσουν στον Τύπο για τους θανάτους των αγαπημένων τους προσώπων που “επισπεύδονται” σε νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας. Ορισμένες περιπτώσεις είναι ιστορικές και συνέβησαν όσο ίσχυε το LCP- ορισμένες συνέβησαν τους τελευταίους 14 μήνες- μία είναι μια “παρ’ ολίγον” περίπτωση, όταν μια γυναίκα που δεν είχε κανένα πρόβλημα, τέθηκε σε θεραπεία στο τέλος της ζωής της για να σωθεί την τελευταία στιγμή από τον εγγονό της.
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι εντάξει για τους ασθενείς και τους ηλικιωμένους να τους δίνεται μια φαρμακευτική “χείρα βοηθείας” όταν βρίσκονται – όπως θεωρείται – στα τελευταία στάδια της ζωής τους. Λίγοι φαίνεται να συνειδητοποιούν ότι η ευθανασία (σε οποιαδήποτε μορφή – εκούσια ή ακούσια) είναι παράνομη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εάν διαπιστωθεί ότι κάποιος εμπλέκεται σε ευθανασία, κινδυνεύει με ισόβια κάθειρξη. Όσοι κρίνονται ένοχοι και κατηγορούνται για “υποβοηθούμενη αυτοκτονία” μπορούν να τιμωρηθούν με 14 χρόνια φυλάκισης.

Η ομαλοποίηση της ευθανασίας συντελείται εδώ και χρόνια. Ο Matt Hancock άρχισε τώρα να πιέζει για τη νομιμοποίηση της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας. Γιατί;;;

Η έλλειψη αντίδρασης ήταν σοκαριστική. Η σιωπή ήταν εκκωφαντική. Ήταν σαφές ότι κανένας συντάκτης δεν ήταν διατεθειμένος να δημοσιεύσει την ιστορία. Έπρεπε όμως να μεταφέρω αυτές τις πληροφορίες στο κοινό, αλλά πώς να το κάνω;;; Ήμουν επιφυλακτικός στο να ακολουθήσω την οδό των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης, αλλά τι άλλη επιλογή είχα;;;

Ήξερα τι έπρεπε να κάνω: Πήγα στο Isle of Wight – με τον άνθρωπο που αρχικά ήρθε σε μένα στα μέσα του 2020 – για να επισκεφθώ τον David Icke. Του παρουσιάσαμε αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι οι ηλικιωμένοι δολοφονούνταν σε νοσοκομεία, ξενώνες και οίκους ευγηρίας χρησιμοποιώντας ένα φάρμακο που ονομάζεται Midazolam.

Στις 4 Ιουνίου 2021, ο David έβγαλε ένα ισχυρό βίντεο (σύνδεσμος παρακάτω), αποκαλύπτοντας μερικές φρικτές αλήθειες.

Υπήρξε κατακλυσμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για άλλη μια φορά. Με κάθε ιστορία που διάβαζα, είχα ένα αίσθημα που προκαλούσε αναστάτωση στον εγκέφαλό μου… Αυτές οι ιστορίες πραγματικά με συγκινούσαν… Γιατί; Τότε μου ήρθε η ιδέα. Η μαμά μου. 2009. Σε έναν ξενώνα… Κάτι στο χέρι της… μια συνεχής άντληση φαρμάκων στο σώμα της. Τους είδα να στήνουν τον οδηγό σύριγγας. Τα μάτια της ήταν ανοιχτά τότε. Δευτερόλεπτα αργότερα, τα μάτια της έκλεισαν, χωρίς να ξανανοίξουν ποτέ. Κάθισα μαζί της για δύο μέρες. Το σώμα της δεν κουνιόταν, αλλά γρύλιζε και βογκούσε, σαν άνθρωπος που έχει φιμωθεί: προσπαθούσε απεγνωσμένα να πει κάτι, αλλά δεν ήξερα τι. Παρατήρησα ότι τα χείλη της ήταν στεγνά και τα ταμπονάρισα με νερό. Έριξα μικρά κομμάτια παγωτού στο στόμα της. Κανείς άλλος δεν της έφερε φαγητό ή νερό. Δεν σκέφτηκα να ρωτήσω γιατί. Εμπιστεύτηκα το προσωπικό του ξενώνα. Δεν είχα κανένα λόγο να μην το κάνω. Τώρα, είναι μια πολύ διαφορετική ιστορία.

Καθώς η συνειδητοποίηση άρχισε, με κυρίευσαν οι ενοχές. Γιατί ήμουν τόσο ανόητη;;;; Γιατί δεν είχα κάνει ερωτήσεις;;; Γιατί δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι η μητέρα μου είχε υποβληθεί σε ευθανασία;;; Θα μπορούσα να την είχα σώσει, αλλά δεν το έκανα. Έτσι ακριβώς ένιωθε κάθε συγγενής κάθε θύματος. Ο πόνος τους ήταν τώρα ο δικός μου πόνος. Αν και λυπημένη και εξαντλημένη, αυτό με έκανε ακόμα πιο αποφασισμένη να συνεχίσω.

Η φωνή μου ταλαντεύτηκε όταν ανέφερα τη μητέρα μου κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσα στον Gareth Icke (ο γιός του David) στα γενέθλιά μου. Ήμουν ευγνώμων που έδωσε βήμα σε μένα (και σε πέντε από τους ανθρώπους στους οποίους είχα μιλήσει) στην ειδησεογραφική εκπομπή του στο διαδίκτυο Right Now. Οι ιστορίες που ειπώθηκαν – από μια σύζυγο, έναν σύζυγο, μια κόρη, μια εγγονή και έναν γιο – εκείνη την ημέρα ήταν σπαρακτικές και συγκλονιστικές.

Στη συνέχεια επικοινώνησα με έναν παλιό φίλο, τον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παρουσιαστή Richie Allen, ο οποίος κάλεσε άλλους τέσσερις συγγενείς θυμάτων στη ραδιοφωνική του εκπομπή. Συνδιοργάνωσα την εκπομπή, αλλά δεν χρειάστηκε να πω πολλά: οι ιστορίες μιλούσαν από μόνες τους. Οι ακροατές μπορούσαν να ακούσουν τον πόνο στις φωνές των καλεσμένων του: Είχα ξανακούσει τις ιστορίες τους – από τρεις κόρες και έναν γιο (που είχαν χάσει και τους δύο γονείς τους με διαφορά έξι ημερών σε διαφορετικά ιδρύματα φροντίδας) – αλλά εξακολουθούσα να έχω ένα κόμπο στο λαιμό μου.

Αργότερα έκανα τρεις συνεντεύξεις με τον φίλο μου Ant Insuli για την εκπομπή του στο YouTube Discerning Consciousness, στη συνέχεια άλλη μία για το αμερικανικό κανάλι SGT, μία για το Unity News Network με τον David Clews και, πιο πρόσφατα, με τον βετεράνο του στρατού AJ Roberts για το The AJ Roberts Show. Είπα σχεδόν το ίδιο πράγμα σε κάθε εκπομπή και, παρόλο που το να μιλάω δημόσια με αγχώνει, ήξερα ότι έπρεπε να γίνει. Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω.

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την πρώτη συνέντευξη και ακόμα προσπαθώ να πείσω τις εθνικές εφημερίδες του Ηνωμένου Βασιλείου να δημοσιεύσουν ένα άρθρο. Είμαι αποφασισμένη να κάνω τις φωνές των συγγενών των θυμάτων να ακουστούν από ένα ευρύτερο κοινό, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η αποτρόπαια σφαγή. Όσο περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν γι’ αυτό, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η οργή.

Η κυβέρνηση που υποκίνησε αυτό το αρρωστημένο και παράνομο πρωτόκολλο έχει αίμα στα χέρια της και πρέπει, τουλάχιστον, να απαντήσει σε κάποια ερωτήματα. Και όλοι οι εκδότες που έχω προσεγγίσει είναι συνένοχοι στην ευθανασία που έχει συμβεί από τότε που ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή μαζί τους. Όσο περισσότερο κρύβεται αυτή η ιστορία, τόσο πιο υπεύθυνες γίνονται οι συστημικές εφημερίδες.

Τον επόμενο μήνα θα γυρίσω ένα ντοκυμαντέρ. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, θα είναι έτοιμο για κυκλοφορία στα τέλη Οκτωβρίου. Η αλήθεια πρέπει να ακουστεί πριν διαπραχθούν κι άλλες δολοφονίες και καταστραφούν κι άλλες οικογένειες. Το να ακουστούν οι ιστορίες των οικογενειών των θυμάτων είναι ένα ακόμη βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

——————————————–

Σύνδεσμοι: DavidIcke.com– DavidIcke.com– Gareth Icke’s Right Now show YouTube.com

– The Richie Allen show Podomatic.com- Discerning Consciousness YouTube.com- SGT Bitchute.com– The AJ Roberts Show YouTube.com

Δικτυογραφία:

The Mainstream Suppression Of The Midazolam Scandal (And Why The MSM Has Blood On Their Hands)

telegra.ph

thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου