Breaking

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

“TON ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER”. ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 15ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ, 48 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ “ΤΡΥΠΗΜΑ”. Η ΦΤΩΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ. ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΟΙ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΪ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

HLIAS-NEKROS

Θρίλερ με τον αιφνίδιο θάνατο του 15χρονου Ηλία, γόνου φτωχής φαμίλιας κτηνοτρόφων, τον οποίο εντόπισε νεκρό ο πατέρας του στο κρεβάτι, μπρούμυτα και μελανιασμένο.  “To κάναμε γιατί τα λεφτά για τα τεστ ήταν πολλά, δεν τα είχαμε”. Κατάλαβες ανήθικε κύριε Μητσοτάκη και κύριε Πλεύρη;

HLIAS-NEKROS

Ο άτυχος 15χρονος Ηλίας με τον πατέρα του στα χωράφια.

Σε θρίλερ εξελίσσεται το ανείπωτο δράμα στην Αρκαδία με τον χαμό του 15χρονου μαθητή φτωχής οικογένειας κτηνοτρόφων, Ηλία Γεωργακόπουλο. Το 15χρονο παιδί εντοπίστηκε νεκρό το πρωί της Δευτέρας από συγγενικό του πρόσωπο και εάν υφίσταται εμπλοκή και θάνατος από εμβολιασμό, όπως καταγγέλλεται, σημαίνει ότι η έρευνα πρέπει είναι εισαγγελική, ενδελεχής και ακαριαία.

τιζερ- αναρτηση για εμβόλιο

Η αρχική δημόσια ανάρτηση στο Facebook στην ομάδα «καταγραφές θανάτων και παρενεργειών από τα εμβόλια», της Έλενας Σιακωτού ήταν αυτή που προκάλεσε αντιδράσεις και τη φημολογία γύρω από το εμβόλιο αλλά και το κατά πόσο πιστεύεται ότι ο θάνατος του ανήλικου σχετίζεται με αυτό: «Ένας 16χρονος από το χωριό του μπαμπά μου βρέθηκε νεκρός από τους γονείς του σήμερα το πρωί. Πριν λίγες ημέρες είχε εμβολιαστεί. Η οικογένεια δεν μπορούσε να διαθέτει το απαιτούμενο ποσό για τα ζητούμενα τεστ και έτσι το παιδί εμβολιάστηκε για το σχολείο. Το ασθενοφόρο και το ανακριτικό της τροχαίας που πήγαν εκεί, τους είπαν να μην πουν τίποτα σε κανέναν όσον αφορά τις σκέψεις τους ότι το παιδί πέθανε από το εμβόλιο. Έχω συγκλονιστεί…».

Την ίδια ώρα, οι αναρτήσεις από το οικογενειακό περιβάλλον στο ίδιο μέσο δίνουν και παίρνουν, υπονοώντας μεν ότι «ενδέχεται να σχετίζεται με το εμβόλιο», παίρνοντας αποστάσεις δε, γράφοντας «δεν ξέρουμε από τι έφυγε». Έτσι το «σήριαλ» πάνω στον θάνατο του άτυχου μαθητή συνεχίζεται…

λεζ- βασικο- αδερφοσ

Η ανάρτηση του αδερφού του ανήλικου, στην οποία αναγράφεται ότι ο 15χρονος έκανε την Παρασκευή το εμβόλιο της Pfizer

«Έκανε το εμβόλιο της Pfizer»

Την αρχή των αναρτήσεων της οικογένειας την έκανε ο αδερφός του αδικοχαμένου Ηλία, Νίκος Γεωργακόπουλος, ο οποίος απαντώντας σε χρήστη του διαδικτύου έγραψε: «Είμαι ο αδερφός του ναι, έκανε το εμβόλιο της Φάιζερ την Παρασκευή ο αδερφός μου δεν είχε κανένα πρόβλημα ήταν πολύ δυνατό παιδί». Σημειώνεται ωστόσο, ότι το προφίλ του αδερφού Νίκου, είναι απενεργοποιημένο από τα κοινωνικά δίκτυα μετά την ανάρτηση.

Έπειτα, η  εξαδέλφη του 15χρονου Ηλία, Ευγενία Γεωργακοπούλου ξεσπά αναφέροντας σε ανάρτησή της: «Εχτές τα ξημερώματα. Έφυγε ο ξάδερφος μου, ένα υπέροχο παιδί, γλυκύτατο, καλοσυνάτο. Πάντα όλοι μας ότι και να του λέγαμε δεν μας χάλαγε χατίρι. Δεν τον έζησα πολύ καιρό, πάρα μόνο 2 χρόνια. Δεν ξέρουμε από τι έφυγε. Αλλά έκανε την Παρασκευή την πρώτη δόση του εμβολίου. Για να πάει σχολείο. Και να είναι καλυμμένος έστω και λίγο από τον κωρονοϊό. Και ο ξαδερφούλης μου. Έφυγε από το εμβόλιο. Γιατί ήτανε υγιέστατος δεν είχε κάτι. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν τα κότσια, να μας πουν από τι έφυγε. Καλό παράδεισο ξαδερφούλη μου και το χώμα που θα σε σκεπάσει να είναι ελαφρύ. Πάντα θα βρίσκεσαι στης καρδίες μας», έγραψε, συνοδεύοντας την εν λόγω ανάρτηση με τη φωτογραφία του άτυχου Ηλία.  Από κάτω σχολιάζει η αδερφή του Βίκυ Γεωργακοπούλου «καλό παράδεισο»… Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας, ήταν το 5ο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας.

«Κανείς νέος άνθρωπος δεν έχει πεθάνει από εμβόλιο MRNA»

Την ίδια ώρα, πάντως κι ενώ έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια από τις Αρχές, η έρευνα από την Αστυνομία συνεχίζει να διεξάγεται. Η νεκροψία- νεκροτομή άλλωστε είναι αυτή που ενδέχεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του μικρού (και πολύ περισσότερο οι ιστολογικές-τοξικολογικές εξετάσεις αφού οι ιατροδικαστές επιφυλάσσονται εκ πρώτης, μέχρι σήμερα, να αποφανθούν ξεκάθαρα για την πραγματική αιτία θανάτου). Ωστόσο, ο λοιμωξιολόγος Κώστας Χρυσανθόπουλος μιλώντας σε ραδιοφωνική συχνότητα της Πάτρας, σχολιάζοντας το γεγονός, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται σχετικά με τη σύνδεση του γεγονότος με το σκεύασμα της Φάιζερ. «Είναι fake news. Καμία σχέση. Κάποιοι άρχισαν να λένε διάφορα για τους δικούς τους λόγους. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κανείς νέος άνθρωπος δεν έχει πεθάνει από εμβόλιο MRNA. Σε όλον τον κόσμο», κατέληξε ο πατρινός λοιμωξιολόγος. Το σίγουρο είναι πάντως, ότι η περίπτωση του θανάτου του 15χρονου θα πρέπει να διερευνηθεί ενδελεχώς και να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια στις έρευνες. Και να αφήσουν οι λοιμωξιολόγοι, τις φανφάρες, πριν υπάρξει ξεκάθαρο πόρισμα. Από την εισαγγελία; Αναμένουμε. Ελπίζουμε να βρεθεί κάποιος δικαστής, ευσυνείδητος και μη κατευθυνόμενος.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής ανέφερε αργά το απόγευμα ότι ο νεαρός μαθητής είχε κάποιο πρόβλημα στα πνευμόνια, δύο χρόνια πριν. Γίνετε πιο σαφής κύριε ιατροδικαστά. Αυτή είναι δηλαδή η αιτία θανάτου; Υπογράψτε το και δώστε το στη δημοσιότητα, εάν είστε πατέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου