Breaking

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Ο χασάπης Τουρκαλάς τους “δουλεύει όλους! Ίλιγγος με τις τιμές στο νέο εστιατόριο του: Viral απόδειξη με “αστρονομικό” ποσό! (ΦΩΤΟ)

2021-09-28_212818

Παρόλο που είναι γνωστές οι «τσουχτερές» τιμές του Τούρκου σεφ, κάποιοι συνεχίζουν να εκπλήσσονται από τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν.

Την ευκαιρία να ξοδέψουν όλα τους τα χρήματα για μια μπριζόλα έχουν πλέον και οι Βρετανοί, καθώς ο Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός ως Salt Bae, άνοιξε το νέο του εστιατόριο στο Λονδίνο.
Αν και είναι γνωστές οι «τσουχτερές» τιμές του σεφ που έχει γίνει διάσημος για τον τρόπο που αλατίζει το κρέας, οι Βρετανοί εξεπλάγησαν με τα αστρονομικά ποσά που καλούνται να πληρώσουν στο «Nusr-Et Steakhouse» στο Park Tower Hotel, όπου η πρωτότυπη διακόσμηση και η θέα στη βρετανική πρωτεύουσα συναντάει την κρεατοφαγία.

Viral έχει γίνει η απόδειξη ενός πελάτη ο οποίος έδωσε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.115 ευρώ (1.812 λίρες) για να δειπνήσει στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο. Μεταξύ άλλων, η παρέα έδωσε 734 ευρώ για την μπριζόλα Tomahawk με φύλλα χρυσού, 51 ευρώ για τέσσερα Red Bull και πάνω από 10 ευρώ για μία Κόκα Κόλα!

Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες του Twitter «δίκασαν» τον Τούρκο σεφ, αναφέροντας ότι με 740 ευρώ μπορεί να αγοράσει κάποιος ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Τουρκία. Κάποιος άλλος σχολίασε χιουμοριστικά: «Ξόδεψαν ολόκληρο το τραπεζικό μου υπόλοιπο σε μια νύχτα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου