Breaking

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

ΣΑΛΟΣ στην Τροιζηνία: 13χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από εκφοβισμό

Καταγραφή2

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 13χρονος στον Γαλατά Τροιζηνίας, που έπεσε θύμα bullying. Ομάδα νεαρών εξωσχολικών ενηλίκων επί τρεις μήνες, φέρεται, σύμφωνα με καταγγελία, να έκανε συστηματικά bullying και να εκβίαζε τον μαθητή της Α’ Γυμνασίου.

Όπως αναφέρει το Mega οι νεαροί φέρεται να τον απειλούσαν ότι θα έκαναν κακό στην οικογένειά του, αν δεν τους έδινε χρήματα.

 Όπως καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού ο 13χρονος μαθητής ήταν θύμα από τον Αύγουστο, με την ίδια να μαθαίνει πρόσφατα τι συμβαίνει στο παιδί όταν εκείνο αναγκάστηκε να πηδήξει από ένα κοντέινερ, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Οι νεαροί εκφόβιζαν και εκβίαζαν τον 13χρονο αποσπώντας του χρήματα, με το μεγαλύτερο ποσό να είναι 150 ευρώ.

Μέρες μετά το ατύχημα, το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο του, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να ενημερώσουν τη μητέρα του και εκείνη να το αναζητήσει, εντοπίζοντάς το μακριά από το σχολείο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, με τον 13χρονο να της εξομολογείται τα όσα είχε περάσει.

Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα του Γαλατά και οι αστυνομικοί εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες -που όπως είπε είναι 25 ετών- και διεξήγαγαν προανάκριση για την υπόθεση. Όπως είπε οι δράστες έχουν συλληφθεί.

Τροιζηνία: Τον απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν τους γονείς του

«Δεν το έκαναν μόνο στο παιδί μου, αλλά και σε άλλα πέντε παιδιά», είπε η μητέρα του 13χρονου, η οποία αντιλήφθηκε τι συμβαίνει όταν το παιδί της έσπασε το πόδι του. Σύμφωνα με την μητέρα ο 13χρονος είναι παιδί χαμηλών τόνων και ξαφνικά άρχισε να της ζητάει χρήματα. Όταν εκείνη τον ρώτησε τι τα χρειάζεται, άρχισε να βρίσκει δικαιολογίες.

«Τα μάτια του ήταν κόκκινα, τα χέρια του έτρεμαν. Τον ρώτησαν “γιατί, τι τα κάνεις αυτά;”. Προσπαθούσα να τσεκάρω, αλλά δεν βρήκα άκρη».

Εκτός από 150 ευρώ που απέσπασαν οι νταήδες από τον 13χρονο, του ζήτησαν κι άλλα χρήματα.

Η μητέρα κατάφερε να κάνει τον γιο της να ανοιχτεί και να τις αποκαλύψει τι του συμβαίνει. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τον απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν τους γονείς του. «Μαμά, είναι η πρώτη φορά που θέλω να κοιμηθώ με ησυχία», ήταν τα λόγια του 13χρονου στη μητέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου