Breaking

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Βορίδης: Παρέλαση την 28η Οκτωβρίου για όλους, όχι μόνο για εμβολιασμένους

 







Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ η Ματίνα Παγώνη, αναφερόμενη στις παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου, ξεκαθάρισε ότι στις πόλεις που έχουν υψηλό ιικό φορτίο και κρούσματα, δεν πρέπει να γίνουν οι μαθητικές παρελάσεις, γιατί θα δημιουργηθεί συνωστισμός. «Στη Θεσσαλονίκη να κάνει παρέλαση μόνο ο στρατός. Στην Αθήνα θα μπορούσαν να κάνουν και μαθητικές, αλλά όχι με πολλούς θεατές και με τήρηση των αποστάσεων», ανέφερε.

Τέλος στα σενάρια για τις παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου έβαλε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Με τη συμμετοχή όλων των πολιτών και όχι μόνο των εμβολιασμένων θα γίνουν οι παρελάσεις για την εθνική επέτειο ξεκαθάρισε ο Μάκης Βορίδης, σημειώνοντας ότι οι εορτασμοί στην “κόκκινη” Θεσσαλονίκη για τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου θα γίνουν κανονικά.

Η παρέλαση θα γίνει με τήρηση των υγειονομικών μέτρων και ισχυρή παρότρυνση για χρήση της μάσκας, τόνισε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (04.10.2021) στην ΕΡΤ. «Έχουμε άνοιγμα των περισσότερων δραστηριοτήτων. Προφανώς αυτό γίνεται με κάποιους περιορισμούς. Δεν είναι δυνατόν να πούμε πως μόνο την παρέλαση δεν θα κάνουμε» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών.

Εκτός από μάσκες, στις παρελάσεις θα ισχύσουν και αυστηρά μέτρα, με αποστάσεις και περιορισμένες προσκλήσεις στους επίσημους καλεσμένους στην εξέδρα.

Παγώνη: Μόνο ο στρατός παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου