Breaking


Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Θα σοκαριστείτε με τον αριθμό αεροπορικών δυστυχημάτων που έχουν συμβεί μόνο στην Αμερική τις τελευταίες 30 ημέρες

Share

Γιατί υπήρξαν τόσα πολλά αεροπορικά δυστυχήματα τους τελευταίους μήνες;

Εχουμε να κάνουμε μ’ ένα ρεκόρ αριθμού αεροπορικών δυστυχημάτων λόγω της ένεσης για τον κορωνοϊό αλλά δεν λένε λέξη τα παπαγαλάκια για να μην ξυπνήσουν οι μάζες.

Η πτήση είναι συνήθως ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους μετάβασης από το Α στο Β, επειδή πιθανότατα είναι πιο πιθανό να έχετε ενα ατύχημα στο δρόμο προς το αεροδρόμιο παρά στον αέρα.

Μέχρι τώρα, επειδή αν δείτε πόσα αεροπορικά δυστυχήματα έχουν συμβεί μόνο στην Αμερική τις τελευταίες 30 ημέρες, θα σοκαριστείτε.

Ο κόσμος στον οποίο ζούμε γίνεται ολοένα και πιο τρομακτικός από μέρα σε μέρα, ακόμη περισσότερο καθώς τα αποτελέσματα των «εμβολιασμών» αρχίζουν να φαίνονται παντού.

Όπως αμέτρητα αεροπορικά δυστυχήματα, ειδικά σε μικρές αεροπορικές μεταφορές, όπου συνήθως πετάει μόνο ένας πιλότος.

Σε παγκόσμιο επίπεδο πρέπει τώρα να αντιμετωπίσουμε ανθρώπους στους οποίους γίνεται μαζική ένεση γονιδιακής θεραπείας που πωλείται ως εμβόλιο και, ως γνωστόν, οι παρενέργειες αυτής της θεραπείας είναι σε πολλές περιπτώσεις σοβαρές και μερικές φορές ακόμη και θανατηφόρες.

Παντού οι άνθρωποι πιέζονται να κάνουν αυτό την σατανική ένεση ευθανασίας και φυσικά αυτό δεν είναι χωρίς συνέπειες.

Επίσης, οι άνθρωποι που εργάζονται στην αεροπορία συχνά δεν ξεφεύγουν από το τρύπημα και πολλοί θα το κάνουν απλώς για να απαλλαγούν από τα προβλήματα με την δουλειά τους, ώστε να μπορέσουν να ζήσουν ξανά λίγο φυσιολογικά.

Έχουμε ήδη την περίπτωση αυτή ενός πιλότου της Delta Airlines που πέθανε απροσδόκητα σε μια πτήση λίγο μετά τη δεύτερη ένεση Pfizer.

Αλλά, αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Επειδή, όπως μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο, έχουν γίνει αμέτρητα ατυχήματα αεροσκαφών των οποίων ο πιλότος ξαφνικά αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Στα μεγάλα αεροπλάνα έχουν τουλάχιστον δύο πιλότους, οπότε αν συμβεί κάτι στον έναν, υπάρχει πάντα ένας δεύτερος που μπορεί να προσγειώσει με ασφάλεια το αεροσκάφος.

Αλλά, είναι μια διαφορετική περίπτωση στην αεροπορία μικρων αεροπλάνων. Οι άνθρωποι συχνά πετούν εκεί μόνο ως πιλότος και αν συμβεί κάτι τότε είναι συνήθως το τέλος της ζωής τους.

Όπως το πρώτο παράδειγμα στο παραπάνω βίντεο, όπου μια δικύλινη Cessna τρακάρει επειδή ο εν λόγω πιλότος έπαθε εγκεφαλικό.

Ο πιλότος είναι γιατρός σε νοσοκομείο και ήταν λίγο πολύ υποχρεωμένος να κάνει εμβόλιο. Ένας εμβολιασμός που είναι πλέον μοιραίος για αυτόν, γιατί παρά τις ξέφρενες προσπάθειες του ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας να τον κάνουν να ανεβασει το αεροπλάνο, αυτό αποτυγχάνει και συντρίβεται.

Αυτό που σας δείχνει περαιτέρω το βίντεο είναι πόσα αεροπορικά δυστυχήματα συνέβησαν μόνο στην Αμερική τις τελευταίες 30 ημέρες. Το ένα μετά το άλλο, σκορπισμένα σε όλη τη χώρα.

Και το εντυπωσιακό είναι ότι είναι όλα σε αυτό που ονομάζεται ιδιωτική αεροπορία. Τα μικρότερα αεροσκάφη που οδηγούνται γενικά από ένα άτομο. Αν συμβεί κάτι τότε, φυσικά δεν υπάρχει απολύτως καμία ασφάλεια.

Όχι μόνο οι άνθρωποι που πετούν με τα αεροπλάνα συνήθως πεθαίνουν, αλλά και οι άνθρωποι στο έδαφος έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες απο το αεροσκάφος που συνετρίβη.

Αυτού του είδους οι συντριβές στις τοπικές ειδήσεις, γίνονται σπάνια εθνικές ειδήσεις. Επειδή αυτού του είδους τα περιστατικά κάνουν πραγματικά τις ειδήσεις τοπικές, κανείς δεν βλέπει τη μεγαλύτερη εικόνα. Η εικόνα που βλέπουμε επίσης στην καθημερινή ζωή είναι ότι οι εμβολιασμένοι πάσχουν από καρδιακά προβλήματα και κυρίως εγκεφαλικά. Από τις ενέσεις που δεν λέει κανείς λέξη!!!!

Πόσοι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν προτού αρχίσει να βγανει στην επιφάνεια αυτό που ονομάζεται εμβόλιο για τον κορονοϊό αλλά είναι ένα βιολογικό όπλο;

Ξέρετε ότι στον σατανικό κόσμο που ζούμε, όλα ανατρέπονται. Αντί να σώσετε τη ζωή σας καθώς υποκρίνεται την ανθρωπότητα, είναι άμεσα ή έμμεσα η θανατική σας καταδίκη.

Κανείς δεν ξέρει πού θα τελειώσει αυτή η μεγαλη καταστροφή στην ανθρώπινη ιστορία. Κάτι που συζητήθηκε στο δεύτερο μισό του βίντεο.

Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί με όλους εκείνους τους εμβολιασμένους ανθρώπους που αργά ή γρήγορα θα μάθουν πώς είναι πραγματικά θύματα. Ποιος θα μάθει ότι όλα τα ζώα που χρησιμοποιήθηκαν ποτέ για δοκιμές με αυτόν τον τύπο εμβολίου πέθαναν μέσα σε δύο χρόνια, δηλώνει ο σχολιαστής στο βίντεο.

Θα συνεχίσουν τη ζωή τους μέχρι το τέλος ή θα μετατραπούν αργά αλλά σίγουρα σε ζόμπι χωρίς να έχουν τίποτα να χάσουν;

Βίντεο με τα δυστυχήματα και άλλα

KORAKAS NEWS

thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου