Breaking

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

64 Αδέσποτα Ζώα στειρώθηκαν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτώβρη στο Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτώβρη, ο Δήμος μας φιλοξένησε μέλη του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου που με βαθύτατο φιλοζωικό αίσθημα και αφιλοκερδή διάθεση προσφοράς παρείχαν τις υπηρεσίες τους στειρώνοντας 64 αδέσποτα ζωάκια. Είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε με μια άψογα οργανωμένη ομάδα επιστημόνων που φιλοξενήθηκε στα κτηνιατρεία της πόλης μας και μερίμνησε με ευαισθησία απέναντι σε ζώα που στερούνται πρόσβασης σε επαρκή ιατρική φροντίδα.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον συντοπίτη μας κτηνίατρο κύριο Γιάννη Πολυζώη και τη βοηθό του Άλκηστη Φασφαλή , τους κυρίους/ες Παύλο Πέζαρο, Πέτρο Μπίσκα, Ελευθερία Γρεβεντοπούλου, Γεωργία Τρικούπη, Αρχοντούλα Μοσχούλια, Ιωάννα Τραγουλιά, Αθηνά Φραγκούλη, Χριστίνα Αγαθαγγελίδου, καθώς και τις κτηνιάτρους μας κυρία Άννα Ζαχαρή για την παραχώρηση του ιατρείου της και τις κυρίες Ελπίδα Μητσούλα και Μαρία Πάντου και για την εθελοντική συνεισφορά τους.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλες και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στη διαδικασία περισυλλογής των αδέσποτων και για άλλη μια φορά τους φιλόζωους/ες εθελοντές/τριες του Δήμου μας που δίνουν καθημερινά και ακούραστα έναν μεγάλο αγώνα για την ευζωία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Προσπαθούμε ώστε να μην βλέπουμε άλλα νεογέννητα ζωάκια εγκαταλελειμμένα στους δρόμους και τις ρεματιές!

Δεν κλείνουμε τα μάτια στο τεράστιο πρόβλημα που μας περιβάλλει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου