Breaking

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

«Υπάρχει υστερία κατά των ανεμβολίαστων – Αυτό δεν είναι επιστήμη»

 

Σάλος στις ΗΠΑ αλλά και στον υπόλοιπο πλανήτη με όσα ειπώθηκαν από γιατρό, ο οποίος είναι και γερουσιαστής

Ο Ράνταλ Χάουαρντ Πολ, είναι Αμερικανός γιατρός και ρεπουμπλικανός πολιτικός που υπηρετεί ως Γερουσιαστής των Ηνωμένων Πολιτειών για το Κεντάκι από το 2011.

Προειδοποίησε σε συνέντευξή του την Παρασκευή ότι οι υγειονομικοί υπάλληλοι ενεργούν «υστερικά» όταν πρόκειται για ανεμβολίαστους ανθρώπους και ότι αυτό που ισχυρίζονται είναι «στην πραγματικότητα το αντίθετο της αλήθειας».

Ο Paul, σε μία περιγραφή που δείχνει ομοιότητες ενδεχομένως και με την Ελλάδα, αναφέρθηκε στην επική του συνάντηση με τον υπουργό Υγείας του Biden, Xavier Becerra, την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία ο γερουσιαστής επέκρινε τον Becerra επειδή αγνόησε την ισχυρή προστασία που φέρνει η φυσική ανοσία.

«Για όσους από εμάς πέρασαν την ασθένεια, κινδυνεύουμε περισσότερο με το να είμαστε κοντά σε εμβολιασμένους. Έτσι, αυτοί οι άνθρωποι είναι υστερικοί σε σχέση με τους ανεμβολίαστους, εκπροσωπούν στην πραγματικότητα το αντίθετο της αλήθειας», είπε ο Πολ.

«Σκεφτείτε όλους τους γιατρούς, σκεφτείτε όλους… τους νοσηλευτές που εργάστηκαν για ενάμιση χρόνο για να σώσουν ζωές, χωρίς εμβόλιο – πήραν τον Covid, επέζησαν, τώρα έχουν ανοσία και τα νοσοκομεία λένε απλώς: ‘Δεν αξίζεις, σε διώχνουμε’, εκτός αν υποβληθείς σε εμβόλιο. Όλα αυτά δεν ταιριάζουν με την επιστήμη».

Δείτε το βίντεο, το οποίο μάλλον δεν θα παιχτεί στις ειδήσεις μεγάλων μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου