Breaking

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΚΟΣ ΜΑΣΑΖ (ΚΑΙ) ΓΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

Στη διασταύρωση Βουλής και Βουλής άνοιξε μία πρωτότυπη επιχείρηση, που απ’ όσο ξέρουμε είναι η πρώτη παγκοσμίως.

Η Ντέζη πήρε ένα παλιό περίπτερο του έκλεισε τα παράθυρα και του άνοιξε μερικές τρύπες στο ύψος της μέσης, από τις οποίες οι πελάτες (που είναι στο δρόμο και ως εκ τούτου δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν κάνει το εμβόλιο, ενώ η μάσκα τους παρέχει την απαιτούμενη διακριτικότητα) εισάγουν όποιο μέλος τους σώματός τους είναι πονεμένο και τους το μαλάζει με όποιο μέλος τους σώματός της είναι ελεύθερο (γι’ αυτό και οι πολλές τρύπες).

Τη ρωτήσαμε και μας απάντησε μετά παρρησίας.

Εσύ έχεις κάνει το εμβόλιο; Αυτό με έφερε να κάνω αυτή τη δουλειά! Αισθάνθηκα τόσο βάναυσα εκ-βιασμένη και ξεκάθαρα ξεφτιλισμένη, όταν μου είπαν ότι δεν είναι υποχρεωτικό αλλά επιλογή μου (αν θέλω να φάω), που κατόπιν τούτου με τσακισμένη την προσωπικότητά μου ήταν πλέον εύκολο να κάνω το οτιδήποτε για το χρήμα. Η ιδέα μου ήρθε όταν πληροφορήθηκα ότι για να εισέλθεις στους οίκους μασάζ θα πρέπει να έχεις κάνει το εμβόλιο και κατάλαβα ότι θα υπάρχει μεγάλη αγορά για τους απέξω.

Από πελάτες πώς πάει; Φυσικά τους δέχομαι όλους χωρίς να ζητάω πιστοποιητικά, αλλά με τη εμπειρία μου τους διακρίνω εύκολα. Έχω καταλήξει ότι υπάρχουν 3 κατηγορίες αντρών. Η μεγαλύτερη είναι οι νοικοκυραίοι οικογενειάρχες θύματα εξαναγκασμού. Δεύτερη οι πραγματικοί κορονοβιρούληδες, οι οποίοι είναι συνεχώς ζαρωμένοι και φοβισμένοι καθώς πιστεύουν οτιδήποτε τους λέει η τηλεόραση κι έτρεξαν να κάνουν το εμβόλιο. Η τρίτη είναι οι ανεμβολίαστοι, που φαίνονται αμέσως, επειδή έχουν γραμμένο στα ρχίδια τους MITSO TAKI (εξάλλου τα ’χουν και πιο μεγάλα)…

Πώς βρήκε αυτόν τον κόμοδο απόκεντρο χώρο σε τόσο κεντρικό σημείο της μεγαλούπολης; Τον έβλεπα κάθε μέρα πηγαίνοντας στην προηγούμενη δουλειά μου.

Κάπου εκεί έκπληκτος πληροφορήθηκα ότι η Ντέζη δούλευε μέχρι προσφάτως στην παρακείμενη Βουλή.

Η κυριότερη δυσκολία προσαρμογής; Εδώ είναι οίκος μασάζ κι έρχονται άντρες, ενώ εκεί είναι μπ0υρδ3λ0 και οι περισσότεροι (ειδικά οι υψηλόβαθμοι) είναι π0υτάν3ς!

fantastikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου