Breaking

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας για τα γεγονότα στο Πέραμα

Το Δ.Σ. της Ένωσης μας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στους επτά (7) συναδέλφους της ΔΙ.Α.Σ που κατηγορούνται για τον θάνατο του 20χρονου στο Πέραμα Αττικής, εκφράζοντας συγχρόνως τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Σύμφωνα με τα έως τώρα γεγονότα που έχουν διαρρεύσει στα ΜΜΕ, έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνηθα αποδειχθεί περίτρανα ότι οι συνάδελφοι εκτέλεσαν το καθήκον τους με ηρωισμό και αυταπάρνηση, αψηφώντας ενδεχόμενο κίνδυνο για την ζωή τους.

  Εκφράζει επίσης τον αποτροπιασμό της για την εικόνα να μεταφέρονται συνάδελφοι, οι οποίοι αμυνόμενοι προστάτευσαν την ζωή τους, με χειροπέδες ενώπιων του κυρίου Ανακριτή.

   Καλούμε τον «ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» που έδωσε την εντολή χειροπέδησης τους, να μας απαντήσει από ποιο γεγονός τους έκρινε υπόπτους φυγής και τι έχουν διαπράξει οι συνάδελφοι μας στο παρελθόν τους που τον οδήγησε στην ντροπιαστική του αυτή απόφαση. Η απόφαση αυτή είχε ως αποτέλεσμα μια ντροπιαστική και προσβλητική εικόνα για όλους εμάς τους Έλληνες Αστυνομικούς, δημιουργώντας μας τον προβληματισμό για τον μελλοντικό τρόπο δράσης μας.

    Η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία ας μας απαντήσουν επιτέλους τι Αστυνομία θέλουν.

    Αυτό είναι το ευχαριστώ σας για το Αστυνομικό Προσωπικό που βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή στον πόλεμο κατά της εγκληματικότητας και σε καίρια ζητήματα όπως το μεταναστευτικό, πανδημία, φυσικές καταστροφές κ.α.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ         ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣΟ  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ         ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου