Breaking


Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Μία αόρατη δύναμη θέλει τον Έλληνα αποτυχημένο, μία σοβαρή συνωμοσία που πρέπει όλοι να δούμε

Share

Είναι πολλά χρόνια που έχω αντιληφθεί ότι στην Ελλάδα υπάρχουν κρυφοί σχεδιασμοί ώστε ο Έλληνας να μην έχει τις ίδιες δυνατότητες και ευκαιρίες που έχουν όλοι οι υπόλοιποι λαοί του κόσμου.

Με απλότητα το έλεγα για να του εξηγήσω στο παρελθόν ότι η Ελλάδα είναι μία καπιταλιστική χώρα με νόμους κομμουνισμού.

Σίγουρα όσοι έχετε ασχοληθεί με κάποια επιχείρηση μικρή ή μεγάλη έχετε αναρωτηθεί για ποιο λόγο υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα στο να αναπτυχθείτε, για τους τρελούς φόρους, την δυσκολία στη γραφειοκρατία για αδειοδότηση, για τα προβλήματα στις εισαγωγές εξαγωγές, δεκάδες τα προβλήματα που τα έχουν αντιμετωπίσει πιστεύω πολλοι, ξεκάθαρα κάτι από πίσω νομοθετεί και δημιουργεί συνέχεια μία τροχοπέδη στον Έλληνα… Αν το συγκρίνεις με μεθόδους άλλων χωρών σε κάνει να αναρωτηθείς πώς αυτό συμβαίνει μόνο για την Ελλάδα.

Έκανα μία έρευνα προχθές για να βρω ποιες εταιρίες στην Ελλάδα χρησιμοποιούν πολυεπίπεδο μάρκετινγκ , ψάχνοντας στο ίντερνετ να βρω πληροφορίες ανακάλυψα κάτι που πραγματικά με έκανε να μείνω με το στόμα ανοιχτό.

Όλη η πληροφορία πάνω στο θέμα του πολυεπίπεδου μάρκετινγκ, τουλάχιστον δηλαδή οι πρώτες 20 σελίδες της google, που θεωρητικά θα έπρεπε να φέρουν μία υγιή αληθινή πληροφορία στον άνθρωπο που θέλει να ερευνήσει… Είναι γεμάτες από ψεύτικη πληροφορία, από πληροφορία που πηγάζει από ημιμάθεια, πεποιθήσεις και ξεκάθαρα για μένα στημένη έτσι ώστε να κάνει τον Έλληνα πολίτη που θέλει να ψαχτεί για αυτού του είδους τις επιχειρήσεις να είναι πλέον σίγουρος ότι αυτές επιχειρήσεις είναι όλες απάτη.

Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν επιχειρήσεις χιλιάδες με τη μέθοδο πωλήσεων του πολυεπίπεδου μάρκετινγκ, οι 100 πρώτες επιχειρήσεις κάνουν τζίρους δισεκατομμυρίων η καθεμία… Και όμως η πληροφορία η ελεύθερη θεωρητικά στο ίντερνετ το ελληνικό είναι έτσι στημένη ώστε να κάνει τον κάθε Έλληνα να είναι σίγουρος ότι αυτού του είδους οι επιχειρήσεις είναι όλες απάτη.

Για ποιο λόγο επικρατεί στην Ελλάδα ή λανθασμένη πληροφορία; Για ποιο λόγο σοβαρές σελίδες λένε τόσα πολλά ψέματα ώστε ο απλός Έλληνας πολίτης να μην έχει την ευκαιρία να έχει ένα extra εισόδημα;

Στο εξωτερικό η πληροφορία πάνω σε αυτά τα θέματα είναι τόσο πολύ πλούσια και με τόσο πολύ εκπαίδευση αν κάποιος θελήσει να ενημερωθεί που συγκρίνοντας αυτή τη διαφορά πληροφορίας από χώρα σε χώρα κατανοείς πάρα πολύ εύκολα ότι εδώ υπάρχει ένας κρυφός δάκτυλος θέλει τον Έλληνα πολίτη να έχει όλο και λιγότερες ευκαιρίες στην γνώση του για να προχωρήσει στη ζωή του.

Σου φαίνεται απλό αυτό που σου λέω αλλά αν το εμβαθύνεις θα καταλάβεις ότι στην Ελλάδα υπάρχουν δυνάμεις αόρατες κρυφές που προσπαθούν να σταματήσουν, προσπαθούν να έχουν τον Έλληνα συνέχεια στα γόνατα, είμαι σίγουρος ότι θα έχουν τους λόγους τους αλλά ταυτόχρονα κατανοω οτι για κάποιο λόγο υπάρχει ένας φόβος για το ελληνικό μυαλό και την δυναμική του, υπάρχει ένας εχθρός που φοβάται μήπως και σηκωθείς… Ένας εχθρός που δεν τον αναγνωρίζεις δεν τον βλέπεις αλλα είναι εκεί μόνιμα να ελέγχει απόλυτα τις ευκαιρίες στη ζωή μας.

Θα μπορούσα να βγω και να πω ότι όσοι είσαστε άνεργοι και ψάχνετε για δουλειά σας προσλαμβάνω εγώ, και να χρησιμοποιήσω το δίκτυο θεραπείας και προστασίας που έχω δημιουργήσει, θα μπορούσα άνετα να σας πω ότι θα σας πληρώσω εγώ το πακέτο σας για να κάνετε εκκίνηση… Αλλά εφόσον θα δουλεύετε για μένα θα σας βάλω εγώ τα όρια στο πόσο θα δουλεύετε και τι στόχους πρέπει να μου φέρετε! Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρη θέση κάθε εταιρείας στην οποία αυτή τη στιγμή εργάζεστε.

Θα μπορούσα να πω ακόμα και αν είστε επιχειρηματίας ότι σας κάνω πρόταση συνεργασίας συνεταιρισμού και επειδή εγώ θα βάλω τα κεφάλαια, επειδή σας φέρνω και ολοκληρωμένη τη λύση, την ιδέα το προϊόν το μάρκετινγκ… Σε αυτή τη συνεργασία πρέπει να πιάνει ο καθένας μας τα μπόνους του…. Σαν να μιλούσαμε για ένα franchisee η σαν να μιλούσαμε για μία αντιπροσωπεία.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει εκει έξω κάποια εργασία στην οποία όταν ο άλλος σε πληρώνει η επενδύει πάνω σου δεν θα απαιτεί και συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Ένας υπάλληλος μπορεί να δουλεύει 10 και 12 ώρες σήμερα για να κερδίσει το ένα χιλιοστό από αυτά που παράγει για την εταιρεία που τον απασχολει, ένας επιχειρηματίας μπορεί να δουλεύει 12 ώρες σήμερα για να καταφέρει να εισπράξει στο τέλος αν τα καταφέρει και είναι θετικός και αφού έχει πληρώσει σύκα Μίκα και ότι άλλο υπάρχει κάποιο μικρό ποσό που πολλές φορές τελικά σήμερα επί της ουσίας και στο κάτω-κάτω του λογαριασμού μόνο το όνομά σου μένει ότι είσαι επιχειρηματίας και όχι οι απολαβές σου.

Να μιλήσω για το χρόνο που αφιερώνει ο καθένας μας καθημερινά; Να μιλήσω για το ότι δουλεύουμε ασταμάτητα αλλά όταν περνάει η μέρα πρέπει να ξανά δουλέψουμε το ίδιο ασταμάτητα χωρίς η χθεσινή μας εργασία να μπορεί να μας αποφέρει ακόμα κάτι συν; Να κάνω εκπαίδευση από την αρχή σε όλους τους ανθρώπους ότι το πιο ουσιαστικό είναι ο χρόνος τους; Να μάθω απο την αρχή στους ανθρώπους ότι εάν δεν καταφέρεις να πολλαπλασιαστής ή να πληρώνεσαι με πνευματικά δικαιώματα για όλη σου τη ζωή για κάθε δουλειά που κάνεις δεν θα καταφέρεις ποτέ να ξεφύγεις από την μέγγενη που έχει επιβάλει το σύστημα πάνω σου;

Υπάρχει τόσο πολύ μεγάλη πληροφορία, γνώση, νέος τρόπος σκέψης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και οι άνθρωποι να αλλάξουν πραγματικά τη ζωή τους… Αλλά αυτη είναι εξαφανισμένη… Και κατά μαγική επιλογή η πληροφορία που κυριαρχεί στην Ελλάδα είναι η ψεύτικη η λανθασμένη πάνω στο θέμα του αντικειμένου που μιλάμε.

Όσοι με διαβάζετε ξέρετε ότι εδώ και 10 χρόνια σας προειδοποίησα για την υπέρ οντότητα πληροφορίας , σας την έδειξα εδώ και χρόνια σαν τον πραγματικό εχθρό, αν αναλύσετε σήμερα χωρίς εγωισμούς το τι μας συμβαίνει θα δείτε ότι από αυτόν τον εχθρό έχουμε γονατίσει.

Χτες άκουγα τον Λιάγκα. Στη συνέντευξη με τον Πετράκη να του λέει ότι πώς είναι δυνατόν να τα λες όλα αυτά από τη στιγμή που αυτή τη στιγμή στις ΜΕΘ το 90% είναι ανεμβολίαστοι…. Και υπάρχουν ένα σωρό ειδήσεις άρθρα πληροφορία, ακόμα και δικές τους ανακοινώσεις λανθασμένες στις ειδήσεις που όλο τους ξεφεύγουν… Που ξεκάθαρα μιλάνε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό στις μεθ είναι οι εμβολιασμένοι…. Αλλά τι σημασία έχει εκείνη τη στιγμή στην εκπομπή του ο Λιάγκας έχει ένα εκατομμύριο νοικοκυρές που θα τον ακούσουν σαν να είναι η απόλυτη σωστή πληροφορία.

Από την άλλη ακόμα και ο ίδιος τα κανάλια που τον πληροφορούν είναι ελεγχόμενα, δεν θα κάτσει να διαβάσει αυτά που βάλανε μες στο μυαλό του ως συνωμοσιολογικά, θα του δοθεί μασημένη τροφή για να είναι το απόλυτο πιόνι… Να πιστεύει δηλαδή απόλυτα ότι αυτά που μαθαίνει είναι αλήθεια… Κι αν περάσει κάποιο άλλο άρθρο από μπροστά του έχει φροντίσει η κοινωνική μηχανική να τον κάνει να το σβήσει γιατί αυτά ανήκουν στις συνωμοσίες.

Δεν ξέρω αν βλέπεις το μοτίβο, είναι παντού το ίδιο…. Αν εγώ ξεκίνησα λοιπόν να βρω πληροφορία για το πολυεπίπεδο marketing που έχω γνώση πάνω στο θέμα αυτό και έπεσα σε εκατο στην κυριολεξία σελίδες που λένε ψέματα η αναλύουν με ημιμάθεια τις πεποιθήσεις που έχουν φαντάσου τι θα πάθει ο άνθρωπος που για πρώτη φορά θέλει να δει τι είναι αυτό το μοντέλο ανάπτυξης και πωλήσεων.

Η Ελλάδα πρέπει να είναι η πιο καθυστερημένη χώρα στην αντίληψή της πάνω σε αυτό τον τομέα, τους λόγους σκεφτείτε τους εσείς με το δικό σας τρόπος σκέψης, εγώ είμαι εδώ και επιμένω και σας λέω ότι είναι μία τεράστια ευκαιρία να κερδίσετε πίσω το χρόνο σας, να κάνετε μία εργασία στο πλάι που λέμε που θα σας δώσει πάρα πολλές ευκαιρίες να μην είστε κάτω από το μαστίγιο του αφεντικού σας.

Σας προτείνω να κάνουμε καλό στους συνανθρώπους μας και μέσα από αυτή την πράξη και επένδυση χρόνου να έχουμε επενδύσει στα κληρονομικά δικαιώματα του έργου μας μέρα με τη μέρα έτσι ώστε αργότερα να έχουμε απολαβές από το δίκτυο που θα δημιουργήσουμε, είναι μία πρόταση λοιπόν σαν να μιλάμε για μετοχές πάνω στο έργο μας και στην απόδοση μέσα στο χρόνο.

Δεν είμαι σίγουρος ότι σας το προσφέρει καμία άλλη εργασία αυτό, είτε είστε υπάλληλοι είτε επιχειρηματίες θα πρέπει με κάποιον τρόπο να μιλήσετε με έναν άνθρωπο που μπορεί να σας δείξει πράγματα που ούτε καν τα έχετε φανταστεί.

Στο κάτω-κάτω οτι κάνουμε όλη μέρα είναι για την επιβίωσή μας, αν για αυτή την επιβίωσή σπαταλήσουμε το χρόνο μας στο 100% δεν θα μπορέσουμε ποτέ να εξελιχθούμε και να ανακαλύψουμε την πραγματικότητα του λόγου που ήρθαμε σε αυτή τη ζωή, ταυτόχρονα πλέουμε σε μία εποχή πάρα πολύ δύσκολη όπου το αύριο είναι άγνωστο και από ότι φαίνεται στο παραμύθι τους θα έχει και άμεσα και δράκο…. Δεν είμαι σίγουρος αν με όλα όσα έχεις αυτή τη στιγμή είτε εργασία είτε επιχείρηση είσαι και τόσο προστατευμένος στον επερχόμενο δράκο.

Δεν θα είναι εγωιστικό αυτό που θα πω αλλά είναι μία πραγματικότητα, έχω πολύ περισσότερα να σου προσφέρω με τη γνώση μου και αυτό το δίκτυο από ότι θα σου προσφέρουν τα αφεντικά σου οι συνεργάτες σου οι πελάτες σου… Γιατί για την ώρα είμαστε σε νηνεμία αλλά όταν έρθει ο δράκος του παραμυθιού θα αλλάξουν όλα τα δεδομένα… Αν έχουμε προλάβει λοιπόν μαζί να χτίσουμε την τροφή του δράκου με την έννοια του τι θα ζητήσει αύριο, τι θα έχει ανάγκη αυτός ο πολιτισμός της χεστρας τότε θα έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες να σταθούμε όρθιοι και να συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε.

Γνωρίζω ξέρω καταλαβαίνω ότι δεν με πιάνεις και οτι θέλεις να ακούσεις είτε τις πεποιθήσεις σου είτε τις σειρήνες γύρω σου… Σκέψου ότι ίσως οι σειρήνες που υπάρχουν γύρω σου μπορεί να είναι οι υπάλληλοι της άγνωστης δύναμης που θέλουν τον Έλληνα γονατιστό..

Με σωστή στόχευση και σωστή διαχείριση του χρόνου σε κάτι που μπορεί να σου αποφέρει πολύ περισσότερα κάνοντας ταυτόχρονα καλό… Απόλυτο καλό στους συνανθρώπους σου ώστε να τους εμποδίσεις να παραμένουν πελατάκια σε ένα σύστημα σάπιο… Έχεις πολύ μεγαλύτερες πλέον πιθανότητες να περάσεις από τις συμπληγάδες πέτρες..

Έχω να σου πω πολλά αν έρθεις να συνεργαστούμε, ακολουθώ το μοντέλο του ανθρώπου που μπορεί να δει μπροστά, που μπορεί να δει ότι χρειάζεται το κάτι τις ακομα σε μία κοινωνία που θα βυθιστεί και θα ξανασηκωθεί, γνωρίζω ότι ίσως επηρεάζεσαι που δεν θα γίνει όπως το φαντάζεσαι… Με σπαθιά και φουστανέλες σαν ήρωες του 21.. αλλά οφείλω πάντα να έχω στρατηγική, άμυνα και όπλα στα χέρια μου να αντιμετωπίσω έναν ιδιότυπο πόλεμο ώστε μέχρι το τέλος του κύκλου αυτού να επιβιώσω και εγώ και όλοι όσοι επιτέλους καταλάβουν πού βρίσκονται και ποια είναι η θέση μας αυτή τη στιγμή σαν ανθρωπότητα απέναντι σε αυτή τη μεγάλη μάχη

Δεν φταίω εγώ δεν έμαθες ότι για να επιβιώσεις σε αυτή τη ζούγκλα πρέπει να είσαι πολυπράγμων… Δεν φταίω εγώ αν σου μάθανε ότι η εξειδίκευση αν και είναι μόνο για τα έντομα είναι αυτό που θα σε έβγαζε στον αφρό… Είπαμε είναι πολιτισμός της χεστρας και οι παγίδες του είναι χιλιάδες, σκέψου Ρώτα την καρδιά ποιος σου λέει την αλήθεια.

Stranger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου