Breaking

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Πέρασε ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ!!! Τι ζήτησε ο Μητσοτάκης μέσα στην Βουλή!

Share

Ρευστότητα στο πολιτικό σκηνικό! Ποιοι θα συμμετέχουν, ποιοί θα αποκλειστούν – Πολύ ΖΟΥΜΙ σε όσα είπε ο πρωθυπουργός…
Την Δευτέρα, σε μια φράση, στην οποία οι περισσότεροι δεν έδωσαν σημασία, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ και γενικά την αντιπολίτευση σε «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ»!

«Θα ζητούσα λοιπόν, ιδίως από την αξιωματική αντιπολίτευση, να μην αρνηθεί και αυτές τις πρωτοβουλίες, όπως έκανε δυστυχώς και με πολλά μέτρα στήριξης. Όπως έκανε με τον κατώτατο μισθό, όπως έκανε με το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, όπως έκανε ακόμα και με τις αποζημιώσεις όσων χτυπήθηκαν από τις φυσικές καταστροφές. Τόσο για την άμυνα απέναντι στις πρόσκαιρες πληθωριστικές πιέσεις, όσο και για τη διαχείριση των μεγάλων, πιο στρατηγικών προκλήσεων.

Η πατρίδα θέλει συναίνεση, αν όχι συμπαράταξη. Θέλει, αν μη τι άλλο, διάλογο που θα στηρίζεται σε πραγματικά δεδομένα, αν όχι συμφωνία. Πάντως, δεν χρειαζόμαστε μετά τους αρνητές της επιστήμης στην πανδημία και αρνητές της λογικής στην οικονομία».

Τα παραπάνω λόγια λένε πολλά!

ΠΡΩΤΟΝ πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δείχνει να έχει την ΣΙΓΟΥΡΙΑ που ενέπνεε, όταν κέρδισε τις τελευταίες εκλογές και σίγουρα δεν αντικατοπτρίζουν τα νούμερα-ποσοστά των δημοσκοπήσεων. Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποσοστά της ΝΔ είναι χαμηλότερα και σίγουρα δεν εξασφαλίζουν σιγουριά για την επόμενη μέρα!

Τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση έχουν αλλάξει το «πανηγυρικό κλίμα» του Έβρου, τα γεγονότα του οποίου αποδείχθηκαν πυροτέχνημα (επικοινωνιακό;;;). Επιπλέον, κακές γλώσσες λένε πως υπάρχει ένταση και μέσα στο ίδιο το κόμμα! Την μία οι υπουργοί ορκίζονται πως δεν θα πάρουν μέτρα, την άλλη ο πρωθυπουργός ανακοινώνει μέτρα-ΕΚΠΛΗΞΗ, αδειάζοντάς τους. Ακόμα και η επαγγελματική συμπεριφορά των πρώτων ημερών έχει χαθεί!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ λοιπόν, δείχνοντας να μην πατά πλέον τόσο γερά στην «θαλπωρή» της αυτοδυναμίας, ειδικά με το βλέμμα στις επόμενες εκλογές της απλής αναλογικής.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, στην συμπαράταξη των κομμάτων δεν θα χωρούν πολιτικοί και πολίτες, οι οποίοι θα αμφισβητούν τους κρατικούς τηλέ-ειδικούς και την «πράσινη οικονομία» της Μεγάλης Επανεκκίνησης, η οποία οδηγεί την παρούσα οικονομία σε από-ανάπτυξη, προκειμένου να αλλάξει το οικονομικό μοντέλο, όπως το γνωρίζαμε και να γίνει πιο συγκεντρωτικό-αριστερόστροφο (ΕΔΩ και ΕΔΩ)!

Δείτε την δήλωση του πρωθυπουργού, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για όσα έπονται:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου