Breaking

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Χωρίς κανένα όριο: Έβγαλαν στον αέρα ψυχολόγο για να βγάλει «τρελούς» τους «αρνητές»!

Share

Αντιμέτωποι με μια απίστευτη συνέντευξη βρέθηκαν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, καθώς προσκεκλημένη ήταν μια ψυχολόγος η οποία προσπάθησε να τους πείσει ότι οι «αρνητές» (έτσι χαρακτηρίστηκαν) είναι… τρελοί.

«Δεν θέλεις να κάνεις το εμβόλιο; Είσαι φοβισμένος και πλάθεις μία θεωρία, προκειμένου να κρύψεις τον φόβο σου!» είπε χαρακτηριστικά η ψυχολόγος.

«Όταν λαμβάνω μία πληροφορία που μου αυξάνει το στρες και το άγχος, και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, μπαίνω στην διαδικασία της άρνησης», είπε η ψυχολόγος και συνέχισε:

«Αν αυτό όμως κρατήσει πολύ τότε γίνεται επικίνδυνο. Αν αρνηθώ δηλαδή μία πραγματικότητα, αρχίσω και φτιάχνω μια δική μου».

Συνεχίζει η ψυχολόγος:

«Οι σκεπτικιστές αρνητές, επειδή δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν τον φόβο τους, φτιάχνουν ένα αφήγημα, ψάχνουν και βρίσκουν μία θεωρία, όπως κάποιος επιστήμονας που λέει πως δεν υπάρχουμε είμαστε άβαταρ ή την θεωρία της επίπεδης γης, βρίσκουν οι σκεπτικιστές ένα αφήγημα για να τεκμηριώσουν τον φόβο και την άρνησή τους».

Στην συνέχεια αποκάλεσαν τον αρνητή «μειοψηφία», καθότι αρνείται να κάνει αυτά που κάνουν όλοι!

Ο δημοσιογράφος ρωτά την ψυχολόγο, ποιος είναι «ειδικός» για να αναλάβει τους αρνητές με εκείνη να προσπαθεί να φτιάξει την εικόνα ενός ψυχικά ασταθή και προβληματικού ανθρώπου:

«Δείχνουν οι αρνητές ένα εγώ, το οποίο δεν είναι ψυχικά ανθεκτικό και για αυτό πλάθουν μία πραγματικότητα που είναι πιο εύκολα διαχειριστική».

Και στο τέλος σύμφωνα με την ψυχολόγο η λύση είναι η εξής: «Να παραδεχτώ πως δεν γνωρίζω, γι’ αυτό εμπιστεύομαι τους ειδικούς. Και όταν έρχεται η απάντηση πως υπάρχουν ειδικοί, οι οποίοι διαφωνούν, θα πω βεβαίως για αυτό και υπάρχει μια γενικότερη κατηγορία που είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, όπου όλοι οι ειδικοί των ειδικών θα αποφασίσουν για την συλλογική απόφαση».

Εμείς αποφασίσαμε να μην σχολιάσουμε τα όσα είπε η ψυχολόγος, το μόνο που θα κάνουμε είναι να παραθέσουμε μια φωτογραφία αναφορικά με τα όσα είπαν περί μειοψηφίας, γιατί και ο άνθρωπος της συγκεκριμένης φωτογραφίας ήταν «αρνητής».

Δείτε όσα είπε

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου