Breaking

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Χαμός: Ο Τζέισον Στέιθαμ “πλακώθηκε στο ξύλο” στη Θεσσαλονίκη! (Βίντεο)

eptasfragista-mistika-ithopoiou-tzeison-steitham-proti-fora-dimosiotita-0

Αέρας Χόλιγουντ πνέει στην Θεσσαλονίκη εδώ και δύο ημέρες αφού Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία, 50 Cent και Μέγκαν Φοξ που πετάχτηκε στην Σαντορίνη το Σαββατοκύριακο βρίσκονται στην πόλη για τα γυρίσματα της τέταρτης συνέχειας των «Αναλώσιμων».

Ο Στέιθαμ μάλιστα, ανέβασε ένα βίντεο πριν από είκοσι ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χωρίς να προσδιορίζει την τοποθεσία και έγραψε απλά: #expendables4.

Σε αυτό ο διάσημος σταρ των πολεμικών τεχνών κάνει τα δικά του χαλαρώνει με τα μέλη του συνεργείου, παίζει ξύλο για τις ανάγκες του ρόλου του και δείχνει την τεχνική του στην χρήση των μαχαιριών.

Παρόλο που στο βίντεο δεν κατονομάζεται η τοποθεσία των γυρισμάτων δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι μπορεί να είναι από την Θεσσαλονίκη.

Εκεί όπου έχει αφιχθεί το καστ των λαμπερών πρωταγωνιστών για γυρίσματα που θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες, τα οποία πραγματοποιούνται σε ένα τεράστιο πλατό στα ανατολικά της πόλης αλλά και σε ένα βιομηχανικό χώρο.

Στην παραγωγή έχει δοθεί και εξοπλισμός από τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, κάτι σύνηθες σε τέτοιες παραγωγές που γυρίζονται σε διάφορες χώρες.

Την τέταρτη συνέχεια των «Αναλώσιμων» σκηνοθετεί ο Σκοτ Βο και αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες την ερχόμενη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου