Breaking


Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα: Η ευαίσθητη πλευρά του ισχυρού φύλου

Την τιμητική του έχει σήμερα το ισχυρό φύλο καθώς σε 70 χώρες του πλανήτη γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα.

Η ημέρα αυτή καθιερώθηκε για πρώτη φορά στις 19 Νοεμβρίου του 1991 στα νησιά Τρινιντάτ και Τομπάγκο της Καραιβικής με στόχο να δοθεί έμφαση στη συνεισφορά των ανδρών στην οικογένεια, την φροντίδα των παιδιών όπως και στον ανθρώπινο πολιτισμό.

Είναι προστάτες, εργατικοί και πολύ ευαίσθητοι. Κι ας μην το δείχνουν πάντα. Το «ισχυρό φύλλο» έχει προσφέρει τα μέγιστα στον ανθρώπινο πολιτισμό και έχει ανάγκη να το αναγνωρίζουμε.

Τι κι αν είναι ακατάστατοι και πολλές φορές κάνουν σαν παιδιά; Η φροντίδα τους στην οικογένεια, τα παιδιά και τις γυναίκες μας αφήνει πολλές φορές άφωνους.

Στο συγκεκριμένο εορτασμό θέματα όπως η πατρότητα, η έμφυτη ηγετική τάση, η φροντίδα και ασφάλεια των αδυνάτων βρίσκουν έρεισμα.

Μαζί τους ποδόσφαιρο, μπάσκετ, αυτοκίνητα και όλες οι ανδρικές συνήθεις. Με κάποιες οι γυναίκες γίνονται έξαλλες. Άλλες τις λατρεύουν. Η γκρίνια δεν… παλεύεται αλλά εκείνοι συνεχίζουν απτόητοι να χαίρονται με τα μικρά της καθημερινότητας.

Αν και η γυναίκα τα έχει όλα υπό έλεγχο, η δουλειά του άνδρα είναι ουσιαστική και πρακτική.

Και ως επιβράβευση ζητά φροντίδα. Ένα φαγητό από τη μαμά, τη σύντροφο, τη γυναίκα, μια αγκαλιά, ίσως… και κάτι περισσότερο αρκεί για να αδειάσει το μυαλό και να συνεχίσει η πορεία του… κυνηγού.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, η γερμανική εφημερίδα «Bild» παραθέτει στην ιστοσελίδα της αποτελέσματα ερευνών που ρίχνουν φως στην ευαίσθητη πλευρά των ανδρών. Ο ανδρικός πληθυσμός αγαπάει τις αγκαλιές, μισεί τα ψώνια, μαγειρεύει (ειδικά οι νέοι) και φαντασιώνεται το σεξ με πολλές γυναίκες. Το 1/3 των ανδρών είναι προικισμένοι ενώ, όσοι κάνουν δουλειές του σπιτιού, επιδίδονται σε περισσότερα ερωτικά παιχνίδια.

Τι δεν ξέρουμε για τους άνδρες

– Οι άνδρες αγαπούν τις αγκαλιές και θέλουν περισσότερη σωματική επαφή. Το 36% θέλει να κοιμάται αγκαλιά με τον έτερον ήμισυ.

– Ένας στους τρεις άνδρες έχει το τέλειο ανδρικό μόριο: 18 εκατοστά σε στύση είναι το τέλειο μήκος του ανδρικού μορίου, όπως πιστεύουν οι γυναίκες.
– Η αγάπη περνάει από το …στομάχι: Το 60% των ανδρών νεαρής ηλικίας μαγειρεύει.Ίσως γι΄αυτό πολλές γυναίκες επιλέγουν μικρότερους άνδρες…
– Οι άνδρες που κάνουν δουλειές στο σπίτι, είναι πιο ενεργοί στο σεξ.
– Ο μέσος άνδρας κάνει σεξ συνολικά πέντε μήνες στη ζωή του. Αυτό σημαίνει 3.600 ώρες ή 216 χιλιάδες λεπτά.

– Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο μέσος όρος διάρκειας των ερωτικών παιχνιδιών είναι περίπου 14 λεπτά, ο μέσος άνδρας κάνει συνολικά στη ζωή του 15.428 φορές σεξ .
– Συνολικά έχει 14 ερωμένες στη ζωή του, σύμφωνα με βρετανική έρευνα.Αντιθέτως, για τις γυναίκες οι ερωτικοί σύντροφοι δεν ξεπερνούν τους επτά.
– Η ερωτική φαντασία των ανδρών είναι μία: το σεξ με πολλές γυναίκες.Ωστόσο, δεν συμβαίνει συχνά.
– Τα ψώνια είναι ο φόβος κι ο τρόμος των ανδρών με τους περισσότερους να αισθάνονται ένα απίστευτο άγχος και μόνο με τη σκέψη…
– ‘Ερευνα Κορεατών ουρολόγων έδειξε ότι, οι γυναίκες δεν θα πρέπει να κοιτούν το μέγεθος της μύτης ή το μέγεθος παπουτσιού των ανδρών για να μαντέψουν αν είναι «προικισμένοι» ή όχι. Το μυστικό κρύβεται στα δάκτυλα των χεριών. Όσο πιο μικρή είναι η αναλογία του δείκτη και του παράμεσου, τόσο πιο μεγάλο είναι το μήκος του ανδρικού μορίου.

 10 πράγματα που οι άνδρες κάνουν αυστηρά μόνοι τους!

  1. Διαγράφουν το Ιστορικό των sites στα οποία έχουν μπει από τον κοινό σας υπολογιστή.
  2. Βλέπουν ρομαντικές κομεντί όταν φυσικά είναι…. μόνοι τους! Κανένας δεν πρέπει να είναι παρών σε αυτή τη στιγμή «αδυναμίας». Κανένας δεν πρέπει να το γνωρίζει!
  3. Διαβάζουν δεκάδες φορές το μήνυμα που θέλουν να στείλουν μέσω Facebook στην κοπέλα που τους ενδιαφέρει! Ε, μη φανούν και πέφτουλες!
  4. Κάνουν πονηρές σκέψεις για τις κοπέλες των φίλων τους! Ναι, όλοι τους!
  5. Googla- ρουν θέματα σχετικά με το sex, ώστε να δουν αν είναι επαρκείς… Nαι όλοι έχουν ανασφάλεια γύρω από αυτό.
  6. Βλέπουν πορνό! Πιστεύεις ακόμα τον σύντροφό σου που σου ορκίζεται πως δεν βλέπει;
  7. Τρώνε περίεργα και κάποιες φορές αηδιαστικά… πράγματα! Όταν κανένας δεν είναι μπροστά, η μαγιονέζα μπορεί να αναμειχθεί με  τα πάντα! Ακόμα και με το κινέζικο που θα παραγγείλει.
  8. Κάθεται με τις ώρες στην τουαλέτα! Ε, άμα έχει πάρει και το κινητό ή το laptop του μαζί, κλείνει τρία τεταρτάκια σίγουρα μέσα.  Αφού δεν είσαι εσύ να αναφωνήσεις «Μα καλά τι κάνεις τόση ώρα κλεισμένος εκεί μέσα;»
  9. Ναι, λοιπόν! Κι εκείνοι χαζεύουν κρυφά το προφίλ των πρώην φιλενάδων τους στο Facebook. Κι εκείνοι εύχονται αυτός που έχει βρει η πρώην τους να είναι άσχημος και χοντρός! Και αν δεν είναι κάτι αρνητικό θα βρουν να πουν! Π.χ. «Καλά αυτός είναι τελείως μπούλης!»
  10. Θα προτιμήσουν να φάνε το φαΐ της μανούλας τους! Τι να κάνουμε η μάνα είναι μόνο μία και πάντα θα μαγειρεύει καλύτερα από εσένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου