Breaking


Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΣΑΪΜΠΟΡΓΚ, ΣΤΟ ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΕΦΗΒΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Share

«ΑΓΑΠΗΤΗ ΓΚΡΕΤΑ ΤΟΥΝΜΠΕΡΓΚ…»

Γράφει ο Στέργιος Σμυρλής

Αγαπητή Γκρέτα, Αυτούς στους οποίους απευθύνεσαι και οι οποίοι στηρίζουν την ανθρωπογενή υπόθεση της κλιματικής καταστροφής, είναι αυτοί που σε ενθαρρύνουν να ενημερώνεις και να ετοιμάζεις τον κόσμο για να δεχθούναπάνθρωπα μέτρα.

Για να σε βοηθήσω για την κλιματική αλλαγή: Το ανθρωπογενές CO2 ουδεμία σχέση έχει με την υπερθέρμανση της ατμόσφαιρα και την καταστροφή του κλίματος.

Σου προτείνω να μελετήσεις την Γεωμηχανική του Κλίματος, τις επιδράσεις του HAARP, τους ψεκασμούς που γίνονται για να ελέγξουν το κλίμα κλπ και θα διαπιστώσεις ότι ο πλανήτης μας αυτή τη στιγμή δεν κινδυνεύει από το ανθρωπογενές CO2, αλλά από την απληστία των βλαμμένων ηγετών της ΝΤΠ.
Κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, και ανάμεσα στις περιόδους 1962 και 1971, ο στρατός των ΗΠΑ ψέκασε 50.000.000 λίτρα από χημικά φυτοκτόνα και αυτοκαταστροφικές ουσίες. Εκτός από το Βιετνάμ, οι ουσίες ψεκάστηκαν επίσης και στο ανατολικό Λάος και σε μέρη της Καμπότζης, στα πλαίσια της επιχείρησης “Ranch Hand”.

Στόχος αυτής της επιχείρησης ήταν η απογύμνωση των δέντρων στα δάση και τις αγροτικές περιοχές, περιοχές στις οποίες οι αντάρτες έβρισκαν κάλυψη και τροφή.Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν να βάζουν στόχο τις καλλιέργειες τροφίμων τον Οκτώβριο του 1962, χρησιμοποιώντας κυρίως τον Μπλε Παράγοντα.

Το 1965, 42 τοις εκατό των ψεκασμών ήταν αποκλειστικά σε καλλιέργειες τροφίμων. Το αρχείο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ δείχνει ότι τουλάχιστον 6.542 αποστολές ψεκασμού έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της επιχείρησης “Ranch Hand”.

Μέχρι το 1971, το 12% ολόκληρης της έκτασης του Νοτίου Βιετνάμ είχε εμποτιστεί με φυλλοκαταστροφικά χημικά. περίπου δέκα εκατομμύρια εκτάρια αγροτικής γης καταστράφηκαν.

Σε μία περίοδο εννέα χρόνων, πάνω από το 20% των δασών του Βιετνάμ ψεκάστηκε τουλάχιστον μία φορά. Αυτά τα πειράματα ξεκίνησαν με μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια τρύπα στο στρώμα του όζοντος με στόχο να προκληθεί κατάρρευση στη βιετναμέζικη γεωργία, προκαλώντας αφιλτράριστες κοσμικές ακτίνες που αποτελούνται από ακτίνες γάμμα, ακτίνες Χ, υπέρυθρες ακτίνες, ακτίνες UV ή ορισμένα άλλα microwaves.

Ανέπαφα (χωρίς τρύπες) στρώματα της ατμόσφαιρας, προστατεύουν τη γη, από αυτές τις βλαβερές αφιλτράριστες κοσμικές ακτίνες (Bertell 2013, σελ. 230).Τέλος, τις δεκαετίες του 1960 και του 1970, άρχισαν πειράματα μεηλεκτρομαγνητικά κύματα και η θέρμανση των ανώτερων στρωμάτων της ατμόσφαιρας, που ονομάζονται «ιονόσφαιρα», από ύψος 80 km, καθιστώντας το ηλεκτρομαγνητικά φορτισμένο στρώμα επηρεασμένο από τη χρήση «ιονόσφαιρων θερμαντικών στοιχείων»

Η πιο γνωστή από αυτές τις «συσκευές θέρμανσης» είναι το HAARP (High-Frequency Active Auroral Research Project) στην Αλάσκα, το οποίο δημιουργήθηκε αργότερα τη δεκαετία του 1990, τεράστια συστήματα ραντάρ με κεραίες και ειδική παροχή ενέργειας.

Σύμφωνα με την Bertell, η περιοχή της Αρκτικής υποβλήθηκε σε μια σκόπιμη διαδικασία απόψυξης μέσω της χρήσης κυμάτων EM-ELF (κύματα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας), για τα οποία φαίνεται ότι συμφώνησαν η πρώην Σοβιετική Ενωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες το 1974 στο Βλαδιβοστόκ.

Πρόκειται για ένα είδος έρευνας αιχμής, καθώς μεγάλο μέρος αυτής της γνώσης παραμένει εκτός του γνωστού επιστημονικού λόγου.Ουσιαστικά κανείς δεν γνωρίζει αυτή τη νέα επιστήμη, παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια.

Αντίθετα, εσύ Γκρέτα μαζί με τον ΟΗΕ που ελέγχεται από τη ΝΤΠ, με ορισμένους επιστήμονες (;) ερευνητές (;) οδηγείται το ευρύ κοινό να πιστεύει ότι οι εκπομπές αερίων θερμοκηπίου από την πολιτική βιομηχανία είναι η αιτία της ταχείας απόψυξης της περιοχής της Αρκτικής και ενδείξεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη από το CO2 γενικότερα! (Storr στο Bertell 2013, σελ. 533).

Η τρέχουσα κινδυνολογία για την υπερθέρμανση του πλανήτηαποτελεί μια ελάχιστα εύλογη υπόθεση. Είκοσι χρόνια επανάληψης και κλιμάκωσης των ισχυρισμών δεν την καθιστά πιο εύλογη.

Το αντίθετο μάλιστα, η αποτυχία να στοιχειοθετηθεί η υπόθεση για 20 χρόνια την κάνει ακόμη λιγότερο εύλογη, και σε αυτό συμβάλλουν και τα στοιχεία από το Climategate και τις άλλες περιπτώσεις κατάφωρης εξαπάτησης Κλιματική Αλλαγή : Πολλοί μύθοι, λίγες αλήθειες (brainchange.gr)

«Η ανθρωπότητα ζει σε μια εικονική πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί από διάφορα συμφέροντα και εξουσίες που κυριαρχούν στο πλανήτη. Ψέματα σε όλα τα επίπεδα.»

« Η εργαλειοποίηση της επιστήμης από την πολιτική, εκτός από τα βιολογικά εμβόλια τύπου Φρανγκεστάιν, μας έφερε και το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής, χάρις εις το οποίο η ανθρωπότης θα πληρώνει χαράτσια στους παραγωγούς υδρογονανθράκων, θα καταστρέφει το περιβάλλον με αντιοικονομικές ΑΠΕ, θα αδειάζει τόνους αερολυμάτων από ρινίδια μετάλλων και διαφόρους ρύπους, θα συνεχίσει να εμβολιάζεται, θα χάνει τις ελευθερίες της, τις αξίες της, θα μειώνεται ο πληθυσμός της, ενώ η μετακίνηση πληθυσμών από την Αφρική και Ασία προς τον Δυτικό Κόσμο με χρηματοδότηση της ΝΠΤ ή της Παγκόσμιας Μαφίας, θα επιταχύνει την μαζικοποίηση των λαών και τον ενταφιασμό του Δυτικού πολιτισμού»

Δεν είναι σωστό ο Πρόεδρος του ΟΗΕ να αγνοεί 500 επιστήμονες και να ακούει μόνο την άποψη σου.

Οι μεγάλες αποφάσεις του ΟΗΕ θα πρέπει να λαμβάνονται από σοφούς ανθρώπους και ποτέ με το συναίσθημα.

Ουδείς δεν διαμαρτυρήθηκε όταν ο Παπανδρέου προώθησε την κάνναβη που μαστουρώνει την νεολαία. Κανείς δεν διαμαρτύρεται κατά του Covid 19 (που παρασκευάσθηκε σε εργαστήρια βιολογικού Πολέμου ) καθώς και του εμβολίου του Φρανγκεστάιν με το οποίο φοβίζουν, τραυματίζουν-σκοτώνουν τον κόσμο καθώς επίσης καταστρέφουν την οικονομία. Αγαπητή Γκρέτα το επόμενο ψήφισμα να είναι κατά των ανεμβολίαστων…

Κανείς δεν διαμαρτύρεται για το 5G, τον καρκίνο και ουδεμία οδηγία ή διαμαρτυρία ακούγεται. Γκρέτα δεν σε άκουσα να διαμαρτύρεσαι για την μικρή Γερμανίδα που φοβάται να πάει στην πλατεία να συναντήσει τις φίλες της.

Ο φόβος από φανατικούς ισλαμιστές που επιτίθενται σε κορίτσια δεν ενδιαφέρει τη ΝΤΠ άρα δεν ενδιαφέρει και σένα.Τέλος σου υπενθυμίζω ότι οι απαιτήσεις σε υδρογονάνθρακες-πετρέλαιο για Πετροχημικά για τα εμβληματικά έτη 2030 και 2050 είναι ο άγνωστος Χ που επηρεάζει όλο το παιχνίδι.

Ολους αυτούς τους νέους που καλείς να βοηθήσουν, θα είναι από τα θύματα των εμβολιασμών που θα συνεχισθούν λόγω της SYΝDEMY, ώστε να επιτευχθεί ο θάνατος της αγέλης

Στέργιος Σμυρλής

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου