Breaking


Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΦΟΥΡΘΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΎΞΕΙΣ

Share

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΦΟΥΡΘΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΎΞΕΙΣ
( ή πως δεν θα μάθεις πώς κλείνονται οι δουλειές με τα λαθροπροσφυγάκια, κάτι Τράπεζες και Υπερταμεια-και όχι μόνο- από τους “άριστους” behind the scenes).

Όλα δείχνουν ότι τα ασυνόδευτα λαθροπροσφυγάκια που συμμετείχαν στα behind the scenes Λιγνάδια θεατρικά δρώμενα στο Εθνικό, προέρχονταν από 11 δομές που διαχειρίζεται η ΜΚΟ Home Project (κύρια μέτοχος η ξαδέλφη Λυμπεράκη, ταυτόχρονα και Γενική Διευθύντρια της MKO Solidarity Now με πρόεδρο τον Ζαβό, αδελφό του πρώην Υπουργού, τον υπεύθυνο για τις Τράπεζες. Σύμβουλος της οργάνωσης Home Project, η Ανθή Δοξιάδη, αδελφή του γνωστού συναδέλφου μαθηματικού μυθιστοριογράφου.

Όμως για την οργάνωση και την επικοινωνία(!) η Home Project είχε αναθέσει την “δουλειά” της συνοδείας των μικρών στον Λιγνάδη, σε διαφημιστική/εταιρία επικοινωνίας! Την V+Ο, που έχει πρόεδρο τον Βαρβιτσιώτη, αδελφό του Υπουργού και υπεύθυνου στο ΥπΕξ για το Μεταναστευτικό. Ακόμα η V+O διαφημίζει στο εταιρικό της site ως μέγα της project αυτή την “συνοδεία” που το χρηματοδότησαν πελάτες της (ΙΚΕΑ κλπ).

Η V+Ο, πέραν των αναφορών στον οικονομικό τύπο για μια σειρά οικονομικά σκάνδαλα και σχέσεις με funds-κοράκια κόκκινων δανειων, που εγώ δεν τα πιστεύω αυτά γιατί σε αυτά τα έντυπα γράφουν μόνο κομουνιστές, είναι η εταιρία που ανέλαβε το επικοινωνιακό του Μητσοτάκη, όταν έγινε πρόεδρος της ΝΔ..

Αλλά το πράγμα έχει και άλλο βάθος, συγγενικό.

Ο Απόστολος Δοξιάδης, ο αναπληρωτής πρωθυπουργικός σύμβουλος υπό την Αγαπηδακη, πρώην υπάλληλος του George Soros που εκπροσωπείται από τον κουμπάρο του τον Ζαβό της Solidarity Now , πάντρεψε την κόρη του με τον γιο του Ζαβού, και πρόσφατα τον γιο του με ανεψιά των Βαρδινογιάννηδων (ο Μαρκουλάκης συνδέεται με άλλη κόρη της οικογένειας, μην τα μπλέξετε, είναι μεγάλο σόι) . Και συμμετέχει και ο ίδιος ο Δοξιάδης και ο γιος του και το άλλο ζαβό, ο ξάδελφος του, στα ΔΣ των εταιριών του Ζαβου (Zeus Fund και Oirlina) που συνεργάζονται με hudge funds που ετοιμάζονται να αγοράσουν ακίνητα από κόκκινα δάνεια πτωχευμενων από ελληνικές τράπεζες και κάνουν δουλειές και με κάτι Κινέζους, που εμπλέκονται στο σκάνδαλο υπεξαίρεσης περίπου 1δισ€ από τους μεγαλομετόχους της folie folie.

Νταξ, πήγε και ο Μιλτιάδης ο Βαρβιτσιώτης στον γάμο των παιδιών. Αλλά μάλλον θα πήγε γιατί ήταν εκεί και ο τέως Βασιλεύς και το ζεύγος Βαρδινογιαννη και καμιά 200αρια ακόμη ψηφοφόροι μου από την Εκάλη, όπου και εκτέθηκα στα δημοτικά (ψήφοι 3) και οφείλω να τα ξέρω αυτά, αλλιώς πως θα τους λύσω τα προβλήματα, ε;;. Μάλλον θα είχε καλό μπουφέ.

Όχι, όλοι αυτοί δεν γνωρίζονται καλά μεταξύ τους. Τελείως αξιοκρατικά πρότεινε ο Δοξιάδης την Αγαπηδακη για την υπηρεσία των ασυνόδευτων που ανήκει απ ευθείας στο Μαξίμου και διερευνά τώρα την δράση ενός κοινωνικού λειτουργού μιας ΜΚΟ χωρίς όνομα, σε σχέση με την “δράση” του Λιγνάδη. Τυχαία θα βρέθηκαν, μαζί και με τον Μητσοτάκη, στην εκδήλωση στο Κολλέγιο για την δράση της Home Project, που διοργάνωσε η V&Ο πριν ανοίξουν τα στόματα. Όπως και τυχαία συνεχίζει να πέφτει σιγή ιχθύος γύρω από την υπόθεση της εξαφάνισης 2.300 ασυνόδευτων ανηλίκων λαθροπροσφύγων, ευθύνη των Αγαπηδακη-Δοξιαδη. Μπορεί να γλύτωσαν ίσως από το “καλλιτεχνικό μένος” του Λιγνάδη τα περισσότερα από αυτά, αλλά ίσως να μην γλύτωσαν την αναγκαστική τους ένταξη σε κάποια λίστα δωρητών οργάνων για να καλυφθούν οι ανάγκες των φίλων και των παροικούντων σε αυτή την Ιερουσαλήμ…

Εκτός από τις τράπεζες η V+O, ακούω ότι έχει πιάσε στασίδι και σε θυγατρικές εταιρείες τραπεζών, είτε αυτές εμπορεύονται (και χτίζουν) κτίρια, είτε πωλούν ασφάλειες (Εθνική Ασφαλιστική). Η εταιρεία των Βαρβιτσιώτη – Ολύμπιου εκπροσωπεί και κάποια Grivalia, της καναδικής εταιρείας κύριου μετόχου της Eurobank,που η δράση της μπλέκεται επίσης πολύ σε όλο αυτό το πλέγμα συμπεθερων-κουμπαρων μέσω κάποιου Βλαστού.

Με αφορμή τη σχετική εμπλοκή της V&O, άμεση είναι η συσχέτιση όλων των πιο πάνω με την ΕΤΑΔ. Αν δεν κάνω λάθος ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης, έχει στενή φιλική σχέση από την εποχή της Βοστώνης και με τον επικεφαλής του Υπερταμείου Γρηγόρη Δημητριάδη.
Κάποιοι, προφανώς κακεντρεχείς κομμουνιστές που δεν γνωρίζουν πως “γίνονται οι δουλειές” εν Ελλάδι λένε ότι η V+O προσφέρει υπηρεσίες στο Υπερταμείο, προφανώς με απ’ ευθείας αναθέσεις. Μάλιστα, υπάρχουν πολλά πρόσωπα που πιστοποιούν τη σχέση των δυο πλευρών. Επίσης, αν δεν απατώμαι, που δεν απατώμαι, η ΕΤΑΔ (το Υπεραταμειο δηλαδή), της οποίας ηγείται ο Στέφανος Βλαστός έχει ως θυγατρική εταιρεία της ΕΕΣΥΠ, την εταιρεία συμμετοχών του εναπομείναντος δημοσίου στις αστικές συγκοινωνίες, που φαίνεται τώρα ότι έχουν σειρά για “ας πάει το παλιάμπελο”.
Όλως τυχαίως αυτές οι “δουλειές” συνήθως καταλήγουν σε κάποιο fund υπ ονόματι CVC που, πέραν της Εθνικής Ασφαλιστικής και της ΔΕΗ εξαγοράζει ότι διατίθεται (εκεί που έπιασε δουλειά και η πρωθυπουργική θυγατέρα όλως τυχαίως, την ξέρετε…)

Τέλος, να σημειώσω ότι η V+O είχε μέχρι πρότινος και τη δουλειά προβολής του ΤΑΙΠΕΔ, που επίσης έχει σχέση τόσο με το Υπερταμείο, όσο και με την Grivalia που κάνει τώρα τον μέτοχο αντί του Λατσείκου στην Eurobank.

Γενικώς, από τα λίγα που καταλαβαίνω όλο αυτό το πάρα πάνω κουβάρι σχέσεων συμπέθερων και κουμπάρων διαμορφώνει μια μεγάλη παρέα, που όπως και να το κάνουμε, έχει το χάζι της.
Θα είχε ίσως και πλάκα αν δεν συνέχιζαν να απουσιάζουν και εκείνα τα 2.300 ανήλικα, που μάλλον έχουν γίνει αναλώσιμα χρηματοδότησης των πολύπλευρων δραστηριοτήτων ενός πολύ μεγάλου μέρους αυτής της “παρέας για χάζι”.

Μην περιμένετε να τα βγάλει αυτά ο Φουρθιώτης, ξερωγώ. Από κάτι τέτοια και ίσως και άλλα που ακόμα δεν ξέρω ακόμα πιο behind the scenes τους κρατάει. Και του τα σκάνε…

Όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος….

Υ.Γ Συνέντευξή, λέει, στον Φουρθιωτη. Όλο το πιο πάνω είναι μικρό δείγμα της “Ελλαδας” που εννοεί η κυρία μπιφτέκω….

http://zeys-elaynon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου