Breaking

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Σέρχιο Κόκε: Μπορεί να ξαναμπώ φυλακή

 Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021

Σέρχιο Κόκε: Μπορεί να ξαναμπώ φυλακήΔυναμικά ξεκίνησε η νέα σειρά Docuvlogs στο κανάλι Youtube του Betarades.gr εκτός έδρας με έναν ξεχωριστό καλεσμένο. Ο Σέρχιο Κόκε αποκαλύφθηκε μπροστά στον φακό της κάμερας, σε μια ιδιαίτερη συνέντευξη στη γενέτειρά του, Μάλαγα.

Ο Ισπανός πρώην επιθετικός στάθηκε φυσικά στην πορεία του στον Άρη. Εξομολογήθηκε  πως δεν μετάνιωσε για τίποτα στην καριέρα του. Επιπλέον, τόνισε πως η παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν η καλύτερη στιγμή της επαγγελματικής του πορείας.

Ο Κόκε αναφέρθηκε σε αγαπημένες, αλλά και κακές στιγμές, σε προβλήματα με προπονητές και στους αγαπημένους του συμπαίκτες. Όπως και στους κρυφούς πόθους που έχει για το μέλλον.

Δεν δίστασε να μιλήσει για τις περιπέτειες που είχε με τον νόμο, οι οποίες τον κράτησαν για σχεδόν δύο χρόνια στη φυλακή. Αποκάλυψε πώς θα τελειώσει η υπόθεση και τι επιπτώσεις είχε στη ζωή του και στην οικογένειά του.

Ένα σημείο που σίγουρα θα σχολιαστεί είναι το γιατί ζητάει συγνώμη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Δείτε τα παραπάνω και πολλά περισσότερα στο συναρπαστικό ταξιδιωτικό vlog με διάρκεια δύο ώρες. Μέσα από τα πλάνα, αποτυπώνονται οι στιγμές που πέρασε η ομάδα του Betarades.gr στη Μάλαγα, η ίδια η πόλη, οι άνθρωποί της και τα αξιοθέατα. Όλα αυτά σε ένα απολαυστικό ντοκιμαντέρ, με το οποίο εγκαινιάζεται η νέα σειρά Docuvlogs..

Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω:

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021, 18:25


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου