Breaking

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΡΓΗ! ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ Η ΠΑΓΩΝΗ – ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ!!! “ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ” – ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ… ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;;; [ΒΙΝΤΕΟ]

pagoni2

«Φωτιές» άναψε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, σε σχέση με τον τρόπο που συγκροτούνται οι επιτροπές που αποφασίζουν για την Υγεία μας και φέρονται να επηρεάζουν την κυβέρνηση για τα μέτρα που θα πάρει εναντίον των ανεμβολίαστων.

Σε τηλεοπτικό σταθμό έγινε λόγος για την νέα επιτροπή, στην οποία θα είναι μέλος ο κ. Βασιλακόπουλος και μάλιστα τονίστηκε πως η παλιά επιτροπή μένει και θα λειτουργεί μαζί με την καινούρια! ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!

«Η παλιά παραμένει και η καινούρια θα είναι υπό τον κ. Τσιόδρα. Όλες οι επιτροπές θα δουλέψουν μαζί», είπε η κα Παγώνη και συνέχισε:

«Δεν χρειαζόντουσαν 15 επιτροπές. Μία επιτροπή από 7 άτομα και να τελειώνει η ιστορία. Ούτε γκρίνιες ούτε εγώ θέλω να μπω ούτε να παρακαλεί ο ένας και ο άλλος να μπει».

«Παρακαλούν για να μπούνε σε επιτροπές;;;», ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Εσείς τι λέτε δεν παρακαλούν να μπούνε;;; Μην μασάμε τα λόγια μας εδώ τώρα. Λες και δεν ξέρετε», απάντησε η κα Παγώνη.

Το κλίμα «ΠΑΓΩΣΕ»!!! Ποιοι είναι οι γιατροί λοιπόν που παρακαλούν να μπουν σε επιτροπές;;; Όλοι εκείνοι που μας λένε τι να κάνουμε και σύμφωνα με τον κ. Ιωαννίδη, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ;;;

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου