Breaking

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Συνάντηση του Γεώργιου Γκιώνη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

Τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη υποδέχτηκε σήμερα το πρωί, στο γραφείο του, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, παρουσία του Υφυπουργού Έρευνας & Τεχνολογίας κ. Χρίστου Δήμα και του Αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρου Ράτη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν οι χρηματοδοτήσεις και οι έκτακτες ενισχύσεις για την υλοποίηση έργων υποδομών, οδικού δικτύου, αντιδιαβρωτικών και αντιπλημμυρικών έργων στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σε συνέχεια των καταστροφικών πυρκαγιών και πλημμυρών που έχουν πλήξει την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων και του Σχίνου, τα τελευταία χρόνια.

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης ευχαρίστησε θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πέτσα, ο οποίος δεσμεύτηκε για την άμεση θετική ανταπόκρισή του στο αίτημά μας και την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων, καθώς επίσης, τον Υφυπουργό κ. Δήμα για την αμέριστη συμβολή και συμπαράστασή του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, εξασφαλίζοντας πάντα τις διόδους για να πετύχουμε όλοι μαζί θετικά αποτελέσματα για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου