Breaking

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ ΤΗΣ !!!

Share

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ !!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΣΩΜΑ !!! 5 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ;;; ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ !!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;;; ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΨΕΥΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ !!! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ, ΚΥΡΙΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΣΑΣ !!! ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟ !!!

Το ότι η ιστορία της Άννας Ψυχογυιού είναι γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές είναι γνωστό. Στο επίσης γνωστό σκηνικό των εξευτελιστικών για τον εισαγγελικό θεσμό συμπεριφορών που πηγάζουν από το γραφείο της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, στον δεύτερο όροφο του κτιρίου 16 στην Ευελπίδων. Εκεί που την είχα δει στο γραφείο της πριν από κάποιους μήνες, όταν της είχα επισημάνει ότι οι ποινικές διαδικασίες που κινούνται για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και έχουν ως αντικείμενο τη δημόσια υγεία, είναι παράνομες.

Μου είχε απαντήσει “γνώμη σας”…

Φυσικά απεδείχθη από την τελευταία τροποποίηση του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα ότι δεν ήταν απλά η “γνώμη” μου. Αλλά αυτό που έλεγε ο νόμος. Τον οποίο παραβίαζε η κ. Παπαγεωργακοπούλου με τις προκαταρκτικές που διέτασσε τη μία μετά την άλλη για διασπορά ψευδών ειδήσεων με αντικείμενο τη δημόσια υγεία.

Ώστε αυτή εκτός από πρώτη, ήταν και η τελευταία φορά που τη συνάντησα.

Γιατί κατάλαβα. Ότι δεν είχε νόημα.

Σήμερα είχαμε μετά από 170 μέρες την εντολή για τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της Άννας Ψυχογιού που κατέληξε στο Αττικόν την 1η Ιουνίου. Μετά από τα συνεχή σφυροκοπήματα μου επί μήνες τώρα. Κυρίως όμως του τελευταίου διημέρου όταν αποκάλυψα, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στο δίδυμο Παπαγεωργακοπούλου-Χρυσικού, ότι αντί η τελευταία να εισαγάγει τη δικογραφία στο δικαστικό συμβούλιο προς άρση της διαφωνίας της με τους μηνυτές ή να διατάξει τη νεκροτομή, την έστειλε για περαιτέρω προκαταρκτική στο Χαϊδάρι. Αλλά και όχι μόνο αυτό. Ότι ενώ την έστειλε στις 21 Οκτωβρίου, δύο μέρες μετά την κατάθεση της αίτησης προς το δικαστικό συμβούλιο, η δικογραφία έκτοτε εξαφανίστηκε επί 16 μέρες, αφού από τη μεν Εισαγγελία φαινόταν ότι είχε φύγει, στο δε Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου δεν έφτασε ποτέ.

Το απόγευμα στις 6 πήγε ο Στράτος Ψυχογιός να παραλάβει την εντολή. Η νεκροψία-νεκροτομή ορίζεται για το Σάββατο και γίνεται η συνεννόηση με την ιατροδικαστή που διορίστηκε από τον Στράτο ως τεχνική σύμβουλος, την Κατερίνα Αποστολίδου. Είναι η ιατροδικαστής που ήταν στη νεκροτομή που έγινε στην Κατερίνη μετά από εκταφή και απέδειξε ότι ο ασθενής δεν πέθανε από κανέναν κορωνοϊό αλλά από το τραύμα στην τραχεία το οποίο προκλήθηκε κατά τη διασωλήνωση.

Αύριο θα τη δουν.

Μετά από 171 μέρες.

Όλα αυτά πλέον όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στη μεγάλη αποκάλυψη που γκρεμίζει την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και επιβάλλει την παραίτηση της προϊσταμένης της και της χειριζομένης τη δικογραφία αντεισαγγελέως..

Ο Στράτος παίρνει στα χέρια του την εντολή. Και δεν πιστεύει αυτό που βλέπει.

Μία εντολή με ημερομηνία …5 Ιουλίου !!!!!!

Δηλαδή πραγματικά τώρα.

Ούτε νήπιο δεν θα τα έκανε αυτά στην προσπάθειά του να κρύψει τις σκανταλιές του.

Τι νομίζουν ότι κάνουν με τη ψευδή αυτή ημερομηνία;

Να μας πουν τι;

Ότι δεν καθυστέρησαν;

Ότι είχε δοθεί η εντολή στις 5 Ιουλίου;

Ναι;

Σοβαρά τώρα;

Και όλο αυτό το διάστημα, όταν έπαιρναν το ένα εξώδικο μετά το άλλο, όταν γινόταν η μία δημοσίευση μετά την άλλη, όταν έβγαινε ο Γιαννάκος στα κανάλια και μιλούσε για τη σορό της Άννας Ψυχογιού στο Αττικόν, όταν έχει γίνει γνωστή η υπόθεση αυτή σε όλο το Πανελλήνιο και έξω από τα σύνορα, η κυρία Παπαγεωργακούλου τι; Πίστευε ότι είχε εκτελεστεί η εντολή της 5ης Ιουλίου και ότι όλοι εμείς κάναμε …πλάκα επί πέντε μήνες;

Αυτό δεν είναι ο πάτος.

Είναι κάτω από τον πάτο.

Μία επιλογή υπάρχει πλέον για τις κυρίες Παπαγεωργακοπούλου και Χρυσικού.

Η παραίτηση.

Από το σώμα.

Τώρα, εκτός των άλλων, αντιμετωπίζουν και άλλες ποινικές ευθύνες. Για ψευδή βεβαίωση. Γιατί είναι προφανές ότι η εντολή δεν δόθηκε στις 5 Ιουλίου.

Εκτός και αν βγει η αντεισαγγελέας Χρυσικού και πει ότι εκείνη είχε δώσει την εντολή στις 5 Ιουλίου αλλά εμπόδισε την εκτέλεσή της η προϊσταμένη της.

Να το πει.

Και πάντως εγώ με έγγραφη καταγγελία μου θα κάνω αυτά που πρέπει.

Για να τελειώνουμε με τη σημερινή Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Υ.Γ. Μετά από όλα αυτά, ακόμα και το τρελό “αιφνίδιος θάνατος” αντί της ανθρωποκτονίας από αμέλεια που είναι το υπό διερεύνηση αδίκημα, χάνει την “αξία” του…

Γιατί να γράφεις “αιφνίδιος θάνατος” για έναν ασθενή που πέθανε σε νοσοκομείο μετά από …άπειρες μέρες νοσηλείας, όπως και να το κάνεις είναι τρελό.

Καταλαβαίνω ότι εσείς εκεί στην Εισαγγελία, αυτή η μικρή ομάδα που την ελέγχει προς το παρόν, είστε υπέρ του αφηγήματος και εμβολιαστήκατε.

Αλλά αφού κάνετε που κάνετε τα εμβόλια, φροντίστε τουλάχιστον να μην είναι ληγμένα…

Γιατί να τι γίνεται μετά.

“Αιφνίδιος” ο θάνατος της Άννας Ψυχογυιού, 5 Ιουλίου η εντολή που έφτασε στο Χαϊδάρι στις 17 Νοεμβρίου…

Παραιτηθείτε !!!

nikosantoniadis.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου