Breaking

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Έμμεση ομολογία από την R.Walensky: Oι εργαζόμενοι των CDC δεν εμβολιάζονται κατά του Covid-19! – Τί φοβούνται;

cdcdirector-300px

Ενώπιον της Επιτροπής Υγείας της αμερικανικής Γερουσίας κλήθηκαν να καταθέσουν η διευθύντρια των CDC, Rochelle Walensky και ο Άντονι Φάουτσι.

Εκεί δέχθηκαν ερωτήσεις και κριτική για μια σειρά από θέματα, όπως η φυσική ανοσία, το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού για τα παιδιά 5-11, αλλά και για την προετοιμασία που υπάρχει για μελλοντικές πανδημίας.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που έγιναν ήταν αυτή του γερουσιαστή Bill Kassidy ο οποίος ρώτησε την R.Walensky το ποσοστό των εργαζομένων των CDC που είναι εμβολιασμένο.

Η διευθύντρια των CDC ισχυρίστηκε πως δεν έχει τα στοιχεία μαζί της!

«Μου είπαν ότι πάνω από 75% των εργαζομένων των CDC στα κεντρικά γραφεία, εξακολουθούν να εργάζονται εξ αποστάσεως. Ισχύει;», ρώτησε ξανά ο γερουσιαστής με την Walensky να απαντά κάτι άσχετο.

Ο Kassidy επέμεινε: «Ζητώ συγγνώμη που είμαι αγενής, αλλά κάνω μια πολύ απλή ερώτηση. Μου είπαν ότι περισσότερο από 75% των εργαζομένων στα κεντρικά γραφεία των cdc εργάζονται εξ αποστάσεως, ισχύει;».

«Γερουσιαστά, δεν έχω τους αριθμούς  στο μυαλό μου,- αυτό που θα σας πω είναι πως ακολουθούμε τους κυβερνητικούς κανόνες», απάντησε η Walensky,

«Εάν οι φορείς της δημόσιας υγείας μας δεν έχουν αρκετή εμπιστοσύνη στον εμβολιασμό και στα μέσα ατομικής προστασίας για να επιστρέψουν στη δουλειά καταπολεμώντας τις μολυσματικές ασθένειες, θα υπάρξει αμφισβήτηση για περαιτέρω χρηματοδότηση της δημόσιας υγείας», τόνισε ο γερουσιαστής με την διευθύντρια των CDC να ξεροκαταπίνει!

Η έμμεση ομολογία της R.Walensky δημιουργεί προβληματισμό, καθώς εάν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι των CDC λένε «όχι» στον εμβολιασμό, τότε κάτι δεν πρέπει να πηγαίνει καλά με τα συγκεκριμένα σκευάσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου