Breaking

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ! ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – 200.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ “LIBERTÉ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”(BINTEO)

Καταγραφή

Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες χιλιάδες διαδηλωτές μάχονται κατά του θηρίου ”με τα σιδερένια δόντια” με σύνθημα LIBERTÉ….150,000 με 200.000 υπολογίζουν άτομα που είναι παρόντα..

Μάχες κατά υγειονομικής πανδημίας μέτρων όπως υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών υγειονομικό πάσο κοινωνικοί αποκλεισμοί ανεμβολίαστων.

Η ελίτ των Βρυξελλών θέλει να φέρει υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό σε όλη την Ευρώπη μέτρο παράνομο και καθαρά ναζιστικό. Η Γερμανίδα επίτροπος της ΕΕ εκφράστηκε θετικά σε μια τέτοια προοπτική.

Η υγειονομική χούντα θέλει να κρατήσει για πάντα οι λαοί ως είναι επόμενο διαφωνούν κι αντιστέκονται. Δακρυγόνα λιθοβολισμός σπασμένα τζάμια από οχήματα της αστυνομίας δακρυγόνα αντλίες νερού χειροβομβίδες κρότου λάμψης . Στην κορυφή πορείας οι Πυροσβέστες… η πορεία κατευθύνθηκε από gare du nord προς το parc du Cinquantenaire όπου οι ”θεσμοί ”.Βίαιη καταστολή κατά του λαού…

Image

Το θηρίο

Image
Image
Image
το σώμα μου επιλογή μου
Image
ο κόσμος καταγγέλλει την Δικτατορία
Image
το εμβόλιο δεν σε κάνει ελεύθερο

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου