Breaking

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Η ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ Η 29ΧΡΟΝΗ ΤΖΕΒΡΙΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ – ΡΟΜΑ – ΕΠΑΙΡΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΖΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

thima-alexandroupoli

Έπαιρνε ναρκωτικά και την πλάκωνε στο ξύλο μπροστά στα παιδιά – Την κρατούσε «φυλακισμένη» στο σπίτι
Τη στιγμή που η οικογένειά της είχε υποψίες ότι η 29χρονη Τζεβριέ Εδινερλί έπεφτε συχνά θύμα οικογενειακής βίας, η άτυχη μητέρα τριών παιδιών, κρατούσε το στόμα της ερμητικά κλειστό για την κόλαση που βίωνε σχεδόν καθημερινά στα χέρια του 30χρονου συζύγου της Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου.

fdrastis

Την τελευταία φορά που σήκωσε χέρι πάνω της, ο 30χρονος μουσουλμάνος Ρομά, κακοποίησε τόσο άσχημα την νεαρή γυναίκα, η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, σε άθλια κατάσταση τραυματισμένη. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ρήξη σπλήνας και ήπατος, ενώ στο σώμα της έφερε μώλωπες. Η άτυχη γυναίκα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε υποκύπτοντας στα τραύματά της. Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι ήταν θετική στον κορωνοϊό, νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ Covid.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν, ο 30χρονος δράστης κακοποιούσε κάθε μέρα σχεδόν την άτυχη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες των συγγενών, έκανε συστημικά χρήση ναρκωτικών, και στη συνέχεια ξεσπούσε πάνω της.

Ο 30χρονος που συνελήφθη από τις αρχές μετά τον θάνατο της συζύγου του, υποστήριζε μέχρι τελευταία στιγμή ότι η 29χρονη έπεσε από τις σκάλες και τραυματίστηκε. Την ίδια στιγμή ωστόσο, φοβισμένη, η ίδια μη θέλοντας να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε, υποστήριζε κι εκείνη το αφήγημα του συζύγου της. Από φόβο.. από ντροπή.. από ανασφάλεια…

 

thima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου