Breaking

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Astrid Stuckelberger, πρώην υπάλληλος του ΠΟΥ: «Πρόκειται περί μιας πανδημίας ψεμάτων»

δωεδεω

«Δεν είμαι κινδυνολόγος, απλά θέλω να εξηγήσω με την επιστήμη, τα ψέμματα, τη διαφθορά, την προπαγάνδα… Και για τη βλάβη από τα εμβόλια. Επειδή είμαι ειδικός στη δημόσια υγεία και την επιστήμη».

Η Astrid Stuckelberger έχει 30 χρόνια εμπειρίας ως ερευνήτρια. Κατά τα έτη 2009-13, συνεργάστηκε με τον ΠΟΥ, με ειδικότητα τις πανδημίες. Έχει δημοσιεύσει 180 δημοσιεύσεις και 12 βιβλία.

Σε συνέντευξή της σε νορβηγικό πρακτορείο ειδήσεων, η Stuckelberger δήλωσε ότι ανησυχεί περισσότερο επειδή τα εμβόλια δεν είναι εμβόλια, «αλλά ένα βιοτεχνολογικό, συνθετικό πείραμα».

Επειδή περιέχει γενετικές τροποποιήσεις, όπως οι Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί (GMO), οι άνθρωποι θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί για το περιεχόμενο του εμβολίου. «Το επικίνδυνο με το εμβόλιο είναι ότι προκαλεί μόλυνση. Δεν νομίζω ότι η πρωτεΐνη spike είναι το πρόβλημα, αλλά ότι το εμβόλιο περιέχει γραφένιο. Είναι θανατηφόρο και τώρα έχουμε στατιστικά στοιχεία. Το ξέρουμε».

Ο Bill Gates κατέλαβε τον ΠΟΥ
Η Stuckelberger υπογράμμισε επίσης ότι: «ο ΠΟΥ δεν είναι ο ίδιος οργανισμός όπως πριν». Υπήρξε μια αλλαγή το 2016, όπως διευκρίνισε.

«Ήταν ξεχωριστό: Οργανισμοί όπως η GAVI – η Παγκόσμια Συμμαχία για την Εμβολιαστική Ανοσοποίηση με επικεφαλής τον Bill Gates – ήρθαν στον ΠΟΥ το 2006 με χρηματοδότηση. Από τότε, ο ΠΟΥ έχει εξελιχθεί σε έναν νέο τύπο διεθνούς οργανισμού. Η GAVI απέκτησε όλο και μεγαλύτερη επιρροή και πλήρη ασυλία, περισσότερο από τους διπλωμάτες στον ΟΗΕ. Η GAVI μπορεί να κάνει ακριβώς ό,τι θέλει, η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα».
Ο ΠΟΥ υποβλήθηκε σε λογιστικό έλεγχο το 2014 και μετά από αυτό, έγινε περισσότερο σαν εταιρεία με τις χώρες ως θυγατρικές της.

«Όταν εργάστηκα με τις διεθνείς σχέσεις στον ΠΟΥ το 2013, είδα ότι η GAVI έμπαινε όλο και περισσότερο. Η GAVI παρουσίασε ένα παγκόσμιο σχέδιο δράσης για τον εμβολιασμό 2012-2020. Δηλαδή, οκτώ χρόνια όπου η GAVI είχε τα πάντα στα χέρια της. Ο Μπιλ Γκέιτς χειρίστηκε τον εμβολιασμό, ανέλαβε τα ηνία».
Ο ΠΟΥ ασκεί τεράστια δύναμη πάνω στις χώρες, είπε. «Πριν, όλες οι χώρες ήταν ελεύθερες. Αλλά τώρα, όταν κάνω συνεντεύξεις σε όλο τον κόσμο, βλέπω ότι κάθε χώρα είναι μέρος μιας «εταιρείας του ΠΟΥ». Ο ΠΟΥ δεν είναι πλέον ένας δημοκρατικός οργανισμός-μέλος, όπως ο ΟΗΕ. Οι διάφορες κυβερνήσεις αποτελούν τη βάση της ‘επιχείρησης’. Λογικά συμφωνεί με αυτό που συμβαίνει τώρα, αφού οι ‘εταιρείες’ θέλουν χρήματα, επιχειρήσεις και να ελέγχουν τους ανθρώπους. Είναι σαν τη δουλεία. Οι φόροι που πληρώνουμε, πηγαίνουν σε κυβερνήσεις που υπόκεινται στην ‘επιχείρηση’. Στο πλαίσιο των πολυεθνικών οργανισμών, όπως η GAVI».
Σύμβαση μεταξύ της GAVI, της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΠΟΥ
«Η GAVI, η Παγκόσμια Τράπεζα και ο ΠΟΥ σύναψαν σύμβαση με την ονομασία IFFM: International Facility Finance for Immunization. Οι χώρες μας, ο λαός μας, πληρώνουν στον ΠΟΥ, την Παγκόσμια Τράπεζα και τη GAVI για να πραγματοποιήσουν τα προγράμματα εμβολιασμού τους. Που σημαίνει τον εμβολιασμό ολόκληρου του πληθυσμού. Όταν βλέπετε το σχέδιο της GAVI, βλέπετε ότι από το 2012 έως το 2020 είχαν αυτό ως στόχο. Αλλά τότε δεν λειτούργησε, έπρεπε να δημιουργήσουν μια πανδημία».
Είπε ότι η πανδημία ήταν σίγουρα προγραμματισμένη. «Μπορείτε να το δείτε αυτό από όλα τα έγγραφα. Ο καθένας μπορεί να τα αναλύσει, είναι ανοιχτά, μπροστά στα μάτια μας«.

Επισήμανε την έρευνα του καθηγητή Ιωάννη Ιωαννίδη στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ που δείχνει ότι η θνησιμότητα το 2020 δεν ήταν υψηλότερη σε σύγκριση με άλλα έτη. «Είναι ένα ψέμα και δεν υπάρχει πανδημία. Ο ΠΟΥ δέχεται ότι η θνησιμότητα δεν είναι υψηλότερη, ωστόσο δεν έχει κηρύξει ότι η «πανδημία» έχει τελειώσει», πρόσθεσε.

Η Stuckelberger δήλωσε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της πληροφοριοδότη, αλλά εμπειρογνώμονα στη δημόσια υγεία, την ιατρική και την επιστήμη. Όμως τα τσιράκια του Γκέιτς της έχουν κηρύξει τον πόλεμο. «Τα πανεπιστήμια της Γενεύης και της Λωζάνης έχουν σταματήσει όλα τα μαθήματά μου. Βρίσκομαι σε δίκη, μου επιτίθενται. Θέλουν να ανακαλέσουν την ιατρική μου άδεια, προσπαθούν να πουν ότι δεν είμαι ικανή, ότι λέω ψέματα. Αυτό ισχύει για όλους τους ερευνητές που το λένε αυτό, είμαστε τώρα αρκετοί γιατροί που προειδοποιούν για θάνατο μετά τον εμβολιασμό. Είναι επικίνδυνο για τους επαγγελματίες να μιλούν γι’ αυτό«.

Η πρώην υπάλληλος του ΠΟΥ γέλασε ειρωνικά για το ρόλο των μέσων ενημέρωσης στη διάδοση των ψεμάτων. «Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πληρώνονται από τις πολυεθνικές «εταιρείες». Τους αποκαλώ διεθνείς πειρατές. Και τα μέσα ενημέρωσης ελέγχουν τις κυβερνήσεις. Τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να γίνουν ανεξάρτητα, πρέπει να βοηθήσουν τον πληθυσμό να αποκτήσει ελεύθερη πληροφόρηση«.

Πολλές μελέτες και γιατροί έχουν τονίσει ότι υπάρχει θεραπεία για το Covid-19.

Η Stuckelberger, ο οποίος ζει στη Γενεύη, πιστεύει ότι η λύση είναι η επιστροφή στην αρχαία κοινοτική ζωή: «Πρέπει να οργανώσουμε ένα παράλληλο κοινωνικό σύστημα. Πρέπει να επιστρέψουμε στην «εποχή των Βίκινγκς». Έχει έρθει στην Ελβετία, πολλά πράγματα εδώ τώρα έχουν τις ρίζες τους στην εποχή των Βίκινγκς. Το σκέφτομαι πολύ – στη Νορβηγία μπορεί κανείς να επιστρέψει στη γεωργία«.

Οι άνθρωποι έχουν εξαπατηθεί. Σταματήστε άμεσα τους εμβολιασμούς
Πιστεύει ότι ο εμβολιασμός πρέπει να σταματήσει αμέσως.

«Με βάση το περιεχόμενο των εμβολίων. Μετά από 30 χρόνια έρευνας, γνωρίζω ότι όταν έχεις μία, δύο ή τρεις μελέτες περιπτώσεων και παρατηρείς στο μικροσκόπιο, για εννοιολογικές αποδείξεις, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις περισσότερη έρευνα. Αυτό που βλέπετε κάτω από το μικροσκόπιο είναι αρκετή απόδειξη. Όταν μέχρι και δέκα ειδικοί σε όλο τον κόσμο βλέπουν το ίδιο πράγμα κάτω από το μικροσκόπιο, αυτό είναι αρκετό.
«Στα εμβόλια βλέπουν γραφένιο, παράσιτα, μέταλλα… Επομένως, θα πρέπει να σταματήσουμε τον εμβολιασμό και να απαγορεύσουμε όλες τις ενέσεις. Όσοι συνεχίζουν θα πρέπει να διώκονται ποινικά».
Σύμφωνα με την Stuckelberger, τα ποσοστά θανάτου και οι παρενέργειες που αναφέρονται αποτελούν μόνο το 1-10% της πραγματικότητας. Στα τέλη Οκτωβρίου, το ευρωπαϊκό EudraVigilance έδειξε 29.000 νεκρούς, αλλά με εκτιμώμενους σκοτεινούς αριθμούς θα μπορούσαν να είναι 290.000.

«Αυτό δεν είναι εύκολο να το μάθουμε, επειδή δεν γίνονται αυτοψίες. Υπάρχουν πολλά ψέματα και απάτες στην επιστήμη και στα συστήματα. Το τεστ PCR είναι ένα παράδειγμα, ο γιατρός δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει διαγνωστικά. Οι γιατροί πληρώνονται για να ισχυριστούν ότι οι θάνατοι οφείλονται στο Covid, με βάση την PCR που δεν λειτουργεί. Πολύ συχνά αυτό συμβαίνει χωρίς αυτοψία. Λένε ότι ο θάνατος οφείλεται στο Covid, ακόμη και όταν δεν οφείλεται».
Οι γιατροί πληρώνονται για να ισχυρίζονται ότι οι θάνατοι οφείλονται στο Covid, με βάση την PCR που δεν λειτουργεί.

«Είναι τρομερό το γεγονός ότι κανείς δεν κάνει κλινική έρευνα, παίρνει πληροφορίες μόνο από τα νοσοκομεία. Είναι μοναδικό στην ιστορία της πανδημίας το γεγονός ότι τα δεδομένα δεν είναι διαθέσιμα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρονται 17.000 θάνατοι από εμβολιασμούς, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και των βρεφών. Δεν είναι ηθικό να συνεχίσουμε. Μέχρι στιγμής στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο αριθμός των θανάτων είναι τρεις φορές υψηλότερος από το σύνολο όλων των εμβολίων τα τελευταία 35 χρόνια. Αυτά είναι επίσημα στοιχεία, χωρίς κλινική έρευνα ή επικύρωση. Η έρευνα δεν έχει τελειώσει, αλλά ο εμβολιασμός συνεχίζεται. Είναι απαίσιο, πραγματικά εγκληματικό».
Η Stuckelberger επιβεβαίωσε ότι οκτώ δόσεις κυκλοφορούν. «Αλλά δεν υπήρξε πανδημία. Ήταν μια πανδημία PCR, προπαγάνδας, προπαγάνδας φόβου… Υπάρχει μαζική διαφθορά και σύγκρουση συμφερόντων. Η επιστήμη και τα μέσα ενημέρωσης είναι επίσης διεφθαρμένα, όλο το σύστημα είναι διεφθαρμένο. Οι επαγγελματίες εξαγοράζονται με ιδιοκτησιακά συμφέροντα σε εταιρείες εμβολίων. Το σκέφτονται τα τελευταία 20 χρόνια. Η βιομηχανία ελέγχει τα ΜΜΕ, τους γιατρούς… Τα ψέματα έρχονται από τα πανεπιστήμια που λένε ότι «εμείς ξέρουμε την επιστήμη». Είναι μοναδικό. Τα πανεπιστήμια της Ελβετίας πουλάνε την Pfizer και τη Moderna.

«Οι άνθρωποι έχουν εξαπατηθεί. Δεν έχουν δει ότι πρόκειται για προπαγάνδα. Και ότι οι πολιτικές και οι ορισμοί έχουν αλλάξει».

Πηγή: kanenazori.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου